Декември 103

• 15 419
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Ей, Тони разби ме, но явно е щото не яде в яслата. Юлето кроасани не яде, чак да й се чуди човек, при положение, че яде шоколад, вафли, бисквити и какво ли не друго.

Дейв, браво на Марта!

Мун, а дано се размине всичко  Praynig

# 256
  • Варна
О, Муни, правят апликации, рисуват... много се занимават даже! Отделно песнички пеят. Даже нашата, щото нали не е много по приказките и като пеем с нея "Мила моя мамо", тя ми припява само на МА-МООО и после вика: Коко! Shocked Баща й, разбира се беше ужасно щастлив, че щерката от рано е разбрала същността ми и ме уприличава на кокошка (в нейния речник коко=кокошка). Оказа се обаче, че детето пеело втората част: "... колко те обичам!" Явно я пеят тая песен в яслата, ама то милото само Мамо и Коко може и само това си пее hahaha И за часовника пеят, щото като види часовник и почва да се клати наляво-надясно и вика едно такова провлааачено: как-как (тик-так, демек Wink). Миналата седмица имахме и рисунка с червен молив, мисля, че беше на свободна тема, но не съм специалист, а авторката гордо мълчи относно труда си Crazy, така, че незнам какво е било заданието, но има кръгове и линиииии...
Айде стига съм ви занимавала с наш'то творчество Simple Smile

# 257
  • Sofia
Дайв да я нацелуваш!  Hug

исках да питам някой дали дава ЕСКИМО КИДС . Понеже Саностола го пиехме миналата година  и пролетта, сега майка ми ми препоръча този сироп,че много й го хвалели. Та имали някой друг,който по съвет на педиатър го дава?
тук има инфо1 и инфо 2

намерих и опътването на сиропчето за деца http://www.az-jenata.com/eskimo/index.htm

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 15:59 от @- munieka - @

# 258
  • Sofia
На мен някога ми бяха предписвали такова, но беше на едни огромни мазни перли и съответно изобщо не го пих  Crazy
За третата сливица , аз също се интересувах преди време , заради момченцето на моя приятелка, което откакто стана на 1г. и е нон - стоп болно. Без да преувеличвам, но май няма месец, в който да не е пил антибиотик. На него му откриха трета сливица, от която вече са започнали някакви измемния към ухото (не помня какво беше точно), но и на тях им препоръчаха операция, за която обаче детето трябва да е здраво, а към този момент това все още не се е случвало.  Някои лекари им казаха, че може и да го израсте, но чак след като стане на 6 - 7 години.

Ох, като си помисля, че идва зима ... пак студ, дъжд, кал , сополи, болести ... пууу, как не можах да се родя някъде, където целогодишно е над 25 градуса (например Бали)  Mr. Green

# 259
Скоккк..  Mr. Green
Тръгваме на ясла..
Днес за първи път щях да набия майка..
Местим се до края на месеца..
Растат ни бивни..
Ставаме все по-хитри и като ни се прави беля, а тати е в стаята му казваме "Тати, ходи пуши малко..", демек "Айде, чупката!"..  Mr. Green
В чуденка съм - щори или плътно перде..
В чуденка съм - да дам ли детето на ясла..
В чуденка съм - да сменя ли мъжа..  Mr. Green
Хайде..
Край!

# 260
Забравих - честит ви първи учебен ден!

# 261
  • Sofia
В чуденка съм - да сменя ли мъжа..  Mr. Green

По мое мнение :
- щори.. (И аз имам предвид от плат)- дай детето на ясла..
- дръж си мъжа, че нЕма кой друг да те Земе..
нацелувай Хитрушанка  Heart Eyes

И наистина, честит Първи учебен ден!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 09:12 от Shantal

# 262
  • София
В чуденка съм - да сменя ли мъжа..  Mr. Green

По мое мнение :
- щори..
- дай детето на ясла..
- дръж си мъжа, че нЕма кой друг да те Земе..
нацелувай Хитрушанка  Heart Eyes

И наистина, честит Първи учебен ден!

Кефите ме и двете  Hug.
 - сложищори от плат, ще имаш двоен ефект
 - и аз съм ЗА ясла ( щом нямаш алтернативен вариянт - баба например )
 - за мъжа....мъже бол, вземи тоя дет най те кефи

Нашият отбор се върна от морето с 40 гр Т - и така три дена. След това ни хвана една кашлица и днес протекоха и сополи ( като река ). Та сме китка.
На ясла няма да ходим, строят я още. По тоя повод не са пуснали опция да се кандидатства за нея, та и не се знае дали ще се класираме. До тогава - бабиндом. Колкото и да ме нерви таз жена, няма друг вариянт.

Честит първи учебен ден на всички ученици, студенти и на моля другарките също    bouquet . Успешна година.

# 263
  • Варна
Честит първи учебен ден на нашите каки и батковци! Да са здрави, ученолюбиви и само 6-ци да носят!
Честит първи учебен ден и на учителите! Ползатворна работа и успехи, колеги!

Ско, и аз съм за щори - ние слагаме сега от тия венецианските - много ни се харесаха Grinning Детето определено го дай на ясла, та да научат и другите деца нещо, не я пази тая хитранка само за себе си! Heart Eyes А мъжа ако много пуши го смени Mr. Green

И аз да се оплача в кратце като Ско:
- липсва ми детенце (оставихме я за 1 седмица докато си оправим багажите в новата къща);
- лекарката ме праща на рентген, щото се съмнява, че карам пневмония;
- и моя мъж е за смяна... Ско, да трампим, ако искаш Joy

# 264
  • BABYLAND
БАУ!  sohappy
   ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ. Нека учебната година носи само успехи, добри оценки и разбрани преподаватели.  Mr. Green
   СКОКОНДРИЛКЕ, аз съм за пердетата. Не ме питай ЩО, просто тъй.  Naughty
   Малко по малко започваме да свикваме с новия квартал, а пък и като се има предвид че СКОКЛИВКА ще идва да живее близо до нас-чудесно. Та точно за това ще я посъветвам : НЕ ПУСКАЙ ДЕТЕТО НА ГРАДИНА.  Mr. Green Ще ги събираме да дивеят заедно. Нашия синковец също си пада по белите, така че ще им е забавно.
   Много ме кефи, щото като сме навън и измърка, че има ...хм, зор, тъй да се каже и го помоля да стиска, нашия първо си стиска мускулите на ръцете /явно думата СТИСКАМ я свързва по-напред с това/ и после чака да го прибера в къщи. От там като торпила се изстрелва към кенефа да се облекчи човека.  smile3550
   Разпорт-даден, рапорт-приет!

# 265
Мале, как мъчиш детето! 
Изувай гащите и у храскете бре!
Па и на кенеф го вирнала, горкото..

п.п.Пердета сложа ли, ти ще ги переш!

# 266
Честит първи учебен ден!

Моя мъж прави месец  Heart Eyes

Ско, и аз съм за пердета, то прането лесно, гладенето по-бавно, ама да не мислиш, че другите лесно ще ги переш? С четката и в банята. За яслата - нищо не мога да ти кажа, аз съм с 2, за сега каката я тая още  Mr. Green Мъжо - кво да ти кажа....

Та така, утре ще отчета мерки и теглилки за Миташки.

# 267
  • София
Ооооооооо, честит 1-ви месец!  Hug
Помните ли как си честитихме всеки месец? А Дара и Макса почнаха да се катават към края. Mr. Green аз поооомня!  Mr. Green

А в нашата къща ще има и щори от плат (бъркам ги тия японски, римски...) и пердета!  smile3534

А моята мома вече е трети клас. ooooh! ooooh! ooooh!

# 268
Ооооо, сФенерчева..  Mr. Green
Къде се затри по тъч-линията ти?

п.п. Римски им се вика, каке.. Ех, модерна се извъди.. КакО!  Mr. Green

# 269
  • Sofia
Цвети честит ви месец! помня,помня...
УТРЕ ще ни е първи ден на ясла! Гадост, гнус и рев,тва за мене. За детето ще видим.
Иначе Ско аз също съм за щори,тези от плат има всякакви и пак се перат в пералня,но не се гладят. Детето ако може да го гледаш,гледай го има време за градини,ясли и таквиз помиярски истории..... За мъжо малко реглаж и ще е като нов, да не го пратиш и ти да пуши  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт