СЪЛЗИ НАД БОСФОРА-цената на щастието 5

• 43 787
  • 439
  •   1
Отговори
# 420
Засега не става ясно. Гледай днес. White: По-вероятно е да не оживее. Защо мислите иначе, че Асу отива при Зейнепка и Керимеца?

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 10:32 от Aneliya

# 421
  • София
Ще ме извинявате, но във вчерашната серия не ми стана ясно, понеже я изтървах, какво стана със Шейда след като са се скарали и се е намушкала, какво е станало с нея, жива ли е или не?
ББ Няма да оживее! ooooh!

# 422
Ще ме извинявате, но във вчерашната серия не ми стана ясно, понеже я изтървах, какво стана със Шейда след като са се скарали и се е намушкала, какво е станало с нея, жива ли е или не?
ББ Няма да оживее! ooooh!

Благодаря.

# 423
Значи така или иначе Леле не се оправя  Tired много гадно.

# 424
Грешно си разбрала мики3  Wink

# 425
Грешно си разбрала мики3  Wink
аа добре, супер  Peace надявах ,че не съм разбрала .хайде после ще гледам  Hug

# 426
Добре де, и на мен ми е жал за Шейда, обичаше си детето, не заслужаваше да й се случи това. Обаче не мога да разбера за какъв дявол искаше Керим да е с нея отново. Вижда, че не я обича, много пъти вече я прие, какво само му се бърка в живота. Вижда, че не може да осигури на детето един хубав и спокоен живот (какво ли не претърпя милото .. ), след като го обича, можеше да помисли, че най-добре ще е да си иде при Керим. Ама и тя не е виновна де, глупавата Шa/екиха й пусна тези мухи в главата.. Куци, Мурад ... ето го резултата.  Sick Най - приемлив беше за мен варианта Керим да им намери едно жилище на двете и да си вижда детенцето, ноо както и да е.

# 427
Добре де, и на мен ми е жал за Шейда, обичаше си детето, не заслужаваше да й се случи това. Обаче не мога да разбера за какъв дявол искаше Керим да е с нея отново. Вижда, че не я обича, много пъти вече я прие, какво само му се бърка в живота. Вижда, че не може да осигури на детето един хубав и спокоен живот (какво ли не претърпя милото .. ), след като го обича, можеше да помисли, че най-добре ще е да си иде при Керим. Ама и тя не е виновна де, глупавата Шa/екиха й пусна тези мухи в главата.. Куци, Мурад ... ето го резултата.  Sick Най - приемлив беше за мен варианта Керим да им намери едно жилище на двете и да си вижда детенцето, ноо както и да е.

Шейда и Мурад заради Керим ли са се скарали?

# 428
Не, ако става въпрос за серията вчера. Мурад беше влязъл в апантаремнта да търси пари, когато се прибра Шейда, скараха се, тя се опита да се обади в полицията, но той й попречи. Тя взе ножа, боричкаха се.. и в крайна сметка ножа се заби в корема на Шейда, а Мурад се изпари.  Praynig

# 429
Не, ако става въпрос за серията вчера. Мурад беше влязъл в апантаремнта да търси пари, когато се прибра Шейда, скараха се, тя се опита да се обади в полицията, но той й попречи. Тя взе ножа, боричкаха се.. и в крайна сметка ножа се заби в корема на Шейда, а Мурад се изпари.  Praynig

Да за вчерашната ставаше въпрос, забравих да уточня.

# 430
Може да се поспори относно кой кого намушка. Според мен в суматохата Шейда сама се намушка, без да иска!

# 431
Не знам честно казано, и аз не мисля, че Мурад я намушка, още повече, че той се изненада, като видя, че ножа се е забил в корема й. Но беше такава блъсканица, че ..

# 432
Може да се поспори относно кой кого намушка. Според мен в суматохата Шейда сама се намушка, без да иска!

Тя е искала да намушка Мурад ли? Задавам малко тъпи въпроси, извинете ме, но изтървах серията

# 433
Не. Едва ли. Самоотбраняваше се. Помниш ли как Джемил уби Расих в "Мелодията на сърцето"? Случи се нещо подобно.  Sad

Защо не каза така, Гери. Чети какво стана, за да не си назад с материала.

# 434
Честно казано по мое мнение тя го "използва" само, за да го сплаши и така по някакъв начин да се защити, нямаше намерение да го наръга. Дори когато опря ножа до него ръката й трепереше.

Общи условия

Активация на акаунт