Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 743
  • 487
  •   1
Отговори
# 135
  • варна/виена
Morgen дами! Hug Hug
Не съм давала отчет дълго време,но работих без почивка и нямах никакво време.
И така,режимна съм,карам си схемата 1/1,като в зеленчуковите дни ям и плодове.
Какво забелязвам при мен,много е лесно да се откажеш от дадена храна,просто тя е забранена и не я забелязваш вече,обаче дойде ли време за ограничение просто прасето оживява с цялата си сила.Започнах с един грейпфрут,а сега не мога да се спра,ям по кило и повече плодове в зеленчуковите дни EmbarassedЛъжа себе си ,като си мисля ,че след повече от година прекарана без плод,сега тялото си набавя изгубените витамини и минерали и следващия ден правя възможно най/чистия протеинов ден.
Добрата новина е ,че се въртя между 78 и 80.Искам да сваля още 8 кг,но вече не бързам .когато/тогава.
Ще изкарам още месец така и после ми се иска постепенно да намаля протеиновите дни ,до два на седмица.След смъкнатите ми екстремно много кг,не мисля че е разумно да се хвърля в трета фаза с главата надолу.
Много  Hug Hug Hug на всички.
ОБИЧАМ ВИ newsm51 newsm51

# 136
Здравейте, момичета Simple Smile
Ескуиза-0.2% може ли да се яде по време на 3-та, че не разбрах? Thinking

# 137
  • Варна
добро утро!
може екскуиза и през първа и втора да се яде!
Марпълче, честита месечинка! Hug прекрасна си!

# 138
Peace Да отбележа, че въпросната "Ескуиза" се ползва, като подправка или добавка и не е за наяждане Hug

Може да се яде в трета  Peace

Вторник, 18.30 в МОЛ Варна, да не забравятеееееее

и

29.08 среща във Варна

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 11:31 от zorita

# 139
Здравейте пркерасни Дюканки  bye!
Чета ви редовно и ви се възхищавам за търпението и постоянството.Вече една седмица от както започнах и аз да се боря с килцата. Embarassed
Засега съм отслабнала само 2 кг. Моля ви кажете това добре ли е или не? newsm78
Мис Марпъл честита месечинка   bouquet!    Само за един месец си постигнала много.

# 140
Но аз питам за 3-та...

# 141
Здравейте и от мене момичета кокичета!Аз днес съм  newsm44 newsm44 newsm44 НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС И НА ДЮКАН.Моя кантар след обилна гала вечеря показа 61.800 smile3533 smile3534Не мога да повярвам,но да споделя нещо.На предната гала пак така не ми показа на следващия ден а на по следващия та сега не знам какво ще ми покаже утре.Мис Марпъл честита месечинка мила!Все така да вървиш надолу!  bouquetЛек и отслабващ ден на всички! newsm51 newsm51 newsm51

# 142
Peace Да отбележа, че въпросната "Ескуиза" се ползва, като подправка или добавка и не е за наяждане Hug

Може да се яде в трета  Peace

Вторник, 18.30 в МОЛ Варна, да не забравятеееееее

и

29.08 среща във Варна

Мерси, мила!
А долу-горе каква дозировка на ден е разрешена? Мога ли да си намажа двете филий пълнозърнест хляб съвсем леко с нея?

# 143
Момичета благодаря на тези, които ми честитиха именния ден  Hug  Hug  Hug
mariana74 - според мен за намазване става,но не и да се яде с лъжицата.
Аз лично веднъж само съм купувала "Ескуиза".
Ползвам извара,пасирам до гладкост и ям смело.
Няма кой знае каква разлика ,а ако си добавиш и подправки става  Crazy да си оближеш пръстите.Че и по- евтинко излиза.
Не мога да пропусна ,да честитя месечинката на Мис Марпъл,браво мила продължавай все така.
Колажите са добре,пък и имам честа да съм те срещала на живо ,и да те познавам.
Знам какъв страхотен и лъчезарен човек си,заслужаваш да изглеждаш добре.Мъжа ти както оглеждаше всички във Свищов ,да не забравя ,че и ти на там си тръгнала , и да внимава да не те изтърве.
Софиянки както винаги страхотни,но аз там съм пристрастна и винаги има един човек дето ми е най страхотен,няма да кажа кой да не се обидят другите ,ама той си знае.  Hug  Hug  Hug
Николинче,радвам се че се появи,да кажеш как е при теб.Понеже си от Варна,много се надявах да се видим,но ти беше споменала ,че тази година няма да си идваш,много жалко  Sad
Вещи със живи плодове пасирай млякото,мисля че така ще е най добре.
Ами това май беше ..... newsm78
за протокола изкарах един страхотен имен ден на П, и днес 100 гр  #2gunfire ,къгло 73 съм  newsm44
Сега ви оставям ,че едни правилници ме чакат и едни листовки  ooooh!

# 144
Момичета благодаря на тези, които ми честитиха именния ден  Hug  Hug  Hug
mariana74 - според мен за намазване става,но не и да се яде с лъжицата.
Аз лично веднъж само съм купувала "Ескуиза".
Ползвам извара,пасирам до гладкост и ям смело.
Няма кой знае каква разлика ,а ако си добавиш и подправки става  Crazy да си оближеш пръстите.Че и по- евтинко излиза.
Не мога да пропусна ,да честитя месечинката на Мис Марпъл,браво мила продължавай все така.
Колажите са добре,пък и имам честа да съм те срещала на живо ,и да те познавам.
Знам какъв страхотен и лъчезарен човек си,заслужаваш да изглеждаш добре.Мъжа ти както оглеждаше всички във Свищов ,да не забравя ,че и ти на там си тръгнала , и да внимава да не те изтърве.
Софиянки както винаги страхотни,но аз там съм пристрастна и винаги има един човек дето ми е най страхотен,няма да кажа кой да не се обидят другите ,ама той си знае.  Hug  Hug  Hug
Николинче,радвам се че се появи,да кажеш как е при теб.Понеже си от Варна,много се надявах да се видим,но ти беше споменала ,че тази година няма да си идваш,много жалко  Sad
Вещи със живи плодове пасирай млякото,мисля че така ще е най добре.
Ами това май беше ..... newsm78
за протокола изкарах един страхотен имен ден на П, и днес 100 гр  #2gunfire ,къгло 73 съм  newsm44
Сега ви оставям ,че едни правилници ме чакат и едни листовки  ooooh!

Мерси за отговора Simple Smile И аз така ще направя с изварата, за да си ям спокойно Simple Smile

# 145
Пак да ви притесни една начинаеща  Embarassed Виждам, че тук сте като затворено общество, но от време на време някой се сеща да отговори и на нас  Hug Надявам се не ви ядосат думите ми, но ... така мисля аз.
Та ако не сте ми сърдити може ли да попитам нещо - как се справяте със запека (освен триците, лененото семе и парафина) нещо друго прилагате ли?
И още ако предния ден съм тежала едни килограми, а на следващия с + 1 кг, на какво може да се дължи това и значи ли, че нещо бъркам?
Благодаря предварително на отговорилите   bouquet

# 146
Как да ти отговоря на въпроса,като нямам отговор.
При мен триците и парафина помагат.Ти искаш друго средство ,ами не ползвам ,затова не отговарям.Това не значи ,че не те чета.Напълно нормално е да варират и килограмите.Затова и никой не ти е казал ,че бъркаш ,защото това е нормално.Може да си задържала вода ,покрай повече сол.
Не е фатално ,защото като изхвърлиш водата ,плюса ще си замине.
Може да си прекалила със зеленчука в ПЗ ден.Може да си пред Овулация ,или МЦ,причините са много.
Ако си режимна няма място за тревоги.

# 147
За килограмите не мога да ти кажа защото и аз все още съм от начинаещите в отслабването с Дюкан . Tired
Но за запека ми казаха и съм си взела капките ДУЛКОЛАКСPeace
Още не съм ги пробвала защото триците ми помагат засега за запека smile3550
Надявам се да съм помогнала за разрешаването на този проблем! Laughing

# 148
Предварително искам да ви се извиня за многобройните въпроси, които отправям към вас, но наистина някой неща не са ми ясни:)
Та искам да попитам през протеиновия четвъртък позволени ли са подправките? И може ли да ми кажете кои степчета са с подсладители, а не със захар, че искам  и аз да си направя с киселото млекце десерта? И за подсладител да попитам, вие какъв използвате?
Благодаря Simple Smile

# 149
  • Разград
Здравейте, милички!  Hug
Може вече и да сте ме забравили, но така става като ходихме малко на море, а и вчера правихме кръщене на малката!
Всички, които съм пропуснала да поздравя по повод рожденни дни, месечинки, години и полугодини с Дюкан да се чустват поздравени, както и тези с минусчета!   bouquet  bouquet  bouquet
А сега и обещаните снимки от вчерашния празник!
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2860/180404506316912324071250 … fJWYT1lqjQIls.JPG - тук сме с кръстниците и техните близначета! Точно кръстницата ми ме зариби с Дюкан! Тя свали 20кг с режима, но не пише в темата!
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1695/633385885136674973012504 … qCm7T2EeM5oDn.JPG - моя милост и Преси!
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1693/108075635811701604441250 … ZbUH4VCCTu6TW.JPG - в началото в църквата!
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2133/199507744395177945412504 … TddPtITxWSEf9.JPG - тук сме цялата тумба!
Пожелавам ви приятен и топъл ден!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт