Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 749
  • 487
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм във втора фаза ,и нека третофазничките да кажат ,но аз мисля ,че в протеиновия четвъртък се използват подправки.
Степчетата само "танг "знам да са със захар,за всеки случай прочети на етикета.На всички пише дали са със подсладител или със захар.
Ползвам течен подсладител на ЗЮСИНА ,и друг съм ползвала ,но все течен.
Чети етикета дали можеш да подлагаш на топлинна обработка.Този става,затова него ползвам ,за кексчета   chef

# 151
Предварително искам да ви се извиня за многобройните въпроси, които отправям към вас, но наистина някой неща не са ми ясни:)
Та искам да попитам през протеиновия четвъртък позволени ли са подправките? И може ли да ми кажете кои степчета са с подсладители, а не със захар, че искам  и аз да си направя с киселото млекце десерта? И за подсладител да попитам, вие какъв използвате?
Благодаря Simple Smile

Подправки,мисля,че може.За степчетата има на Степ,Болеро,Фрути(пише ли sugar free-става Peace )И все пак подсладителите не трябва да завършват на -оза(фруктоза.....) Peace

# 152
Благодаря ви за бързите отговори:)

# 153
  • Бургас/Пз
Аз също съм от новите, но досега каквото и да съм попитала, винаги съм намирала отговор!  Peace Благодаря Peace

При мене парафина помага. Ползвам го не повече от два пъти в седмицата! Триците също вече  дават резултат!

Момичета, искам да ви попитам нещо! Вчера правих за първи път гала. Ама да не си мислите че съм яла кой знае какво! Просто хапнах 4 обикновени вафли Ная , кюфтенца от свинско месо /домашно приготвена кайма/ и салата домати с краставици и чушки! И днес хоп плюс 200гр. Нормално ли е да е така! Иначе правя 3-та фаза от две седмици, но до сега не бях си позволявала нищо, освен това което пише, в смисъл - не съм правила гала! Също така и с дните в които могат да се ядат тестени и въглехидрати внимавам. Досега е нямало нито плюсове, нито минуси. И сега хоп тези 200гр отгоре.

И още нещо! Всеки ден ли се теглите?

# 154
  • ново
Привет  Hug
Аз нямам с какво да се похваля, вече втора седмица си стоя на 51 кг., но упорито си карам втората и чакам да видя кръгло 50. При мен и преди е имало периоди на задържане от по 15-тина дни, така че не се притеснявам изобщо. Не бързам за никъде!

Момичета от София, имам една молба - всеки месец имам по една командировка в София, кажете къде мога да намеря ресторант, в който да не ме гледат  Shocked, когато искам пържолата да е без никаква мазнина? Става дума за района около Пирогов. Чета ви, че си организиране срещите в "Дивака", но идея си нямам как да стигна до там.
Ще съм много благодарна, ако ме насочите  Simple Smile

# 155
Здравей Ани аз съм от една седмица в трета,нямам кой знае какъв опит,но мисля че всичко което е написал Дюкян трябва много стриктно да се спазва в тази фаза,защото тя според мене е най опасна.Т.е. искам да кажа че трябва да си правиш гала вечерите и да си направиш меню за цялата седмица.Аз така съм направила и съм включила вече -плод,хляб,сирене и нишестени.Аз след първата гала вечеря на другия ден бях качила+400гр.а сега след 2 гала съм смъкнала и направо не повярвах на кантара,но при мене се отразява на по следващия ден но после всичко си идва на мястото.Мисля че ще се справя и няма да се издъня.Така че и на тебе желая успех Naughtyно включвай храните които е изредил Дюкян за трета фаза.Лек ден Hug  bouquet

# 156
  bouquetНе мога да пропусна ,да честитя месечинката на Мис Марпъл,браво мила продължавай все така.Супер си Hug Hug Hug
След малко ще кача снимките от 6 ---месеца с Дюкан мисля че вече резултата е видим Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 18:06 от mihi69

# 157
Аз също съм от новите, но досега каквото и да съм попитала, винаги съм намирала отговор!  Peace Благодаря Peace

При мене парафина помага. Ползвам го не повече от два пъти в седмицата! Триците също вече  дават резултат!

Момичета, искам да ви попитам нещо! Вчера правих за първи път гала. Ама да не си мислите че съм яла кой знае какво! Просто хапнах 4 обикновени вафли Ная , кюфтенца от свинско месо /домашно приготвена кайма/ и салата домати с краставици и чушки! И днес хоп плюс 200гр. Нормално ли е да е така! Иначе правя 3-та фаза от две седмици, но до сега не бях си позволявала нищо, освен това което пише, в смисъл - не съм правила гала! Също така и с дните в които могат да се ядат тестени и въглехидрати внимавам. Досега е нямало нито плюсове, нито минуси. И сега хоп тези 200гр отгоре.

И още нещо! Всеки ден ли се теглите?

Напълно нормално е! Няма място за притеснение! През тази фаза е нормално килограмите да ходят нагоре-надолу. Всичко ще се нормализира в 4-та фаза:) Аз лично не се тегля всеки ден, не знам за другите момичета, но е хубаво да си следиш килограмите постояно:) Аз съм включила всичко, което е позволено в менюто. И плод и 2 филий пълнозърнест хляб, сирене, нишестени и по 2 гали си правя, като се има на предвид, че на галата ям като за световно, което не е много добра идея, но за сметка на това килограмите ми не мърдат:) Снощи си позволих доста и днес се чувствам ужасно, страх ме е да се кача на кантара, но реших да спазвам и протеинов понеделник, освен четвъртък и се надявам, че нещата ще се оправят Simple Smile

# 158
Привет момичета!
Аз не съм от новите / вече близо 5 месеца с режима/ и пак имам въпроси. Благодаря за отговорите от по-запознатите! Винаги помагате. И в този дух  Mr. Green Как да открия подобен на нашия форум на руски? Приятелката на брат ми /украинка/ иска да научи за режима Дюкан - особено след  Shocked физиономия на брат ми, който не ме беше виждал година и половина. Казват, че приличам на момиченце  Crazy Аз подмладена чак не се виждам, но вече от няколко човека го чувам /дори и от личната лекарка/, та явно това е страничен ефект. Айде стига съм се фукала, да си избърша слюнките /пека баница, а ми мина галата/ , да къпя децата и да си дочета на спокойствие темичката.

Мис Марпъл - с удоволствие следя резултатите ти! Започнахме някъде по едно и също време. Възхищавам се на идеите ви с Мастерчето да разнообразявате менюто и да го споделяте , с което много ми помагате.

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 20:30 от amadis

# 159
привет не всички!
Мис Марпъл, комплименти за постигнатото! Браво!!!

Аз днес привършвам първата десетдневка на втора и никак не съм доволна от резултата. В ПМС съм, чакам гости, дано заради това кантарът да показва 1,600 гр. плюс. Ще видим след седмица.  Rolling Eyes

Запек при мен засега не се получава - заради триците и многото течности, които пия! При по-сериозен проблем може да се ползва Мукофалк примерно. Внимавайте с препарати, които съдържат Сена - не са най-добрия избор.

# 160
Здравейте, момичета! След провала на третата ми фаза и значтелно наддаване, отново се присъединявам към вас. Надявам се този път да съм сериозна. Започвам от 69 кг (10 кг над старите ми дюкански резултати #2gunfire #2gunfire #2gunfire) и мисля да направя П дни. Разчитам на подкрепата ви.

# 161
Здравейте, момичета! След провала на третата ми фаза и значтелно наддаване, отново се присъединявам към вас. Надявам се този път да съм сериозна. Започвам от 69 кг (10 кг над старите ми дюкански резултати #2gunfire #2gunfire #2gunfire) и мисля да направя П дни. Разчитам на подкрепата ви.

С теб съм, понеже съм на същото дередже.... Не е лесно... ама да му се невиди... не мога да си сложа старите дънки, когато бях 56 кг... защото сега съм на стартова позиция .... направо ме е срам..

УСПЕХ!  Hug

# 162
  • Там, край реката

С теб съм, понеже съм на същото дередже.... Не е лесно... ама да му се невиди... не мога да си сложа старите дънки, когато бях 56 кг... защото сега съм на стартова позиция .... направо ме е срам..

УСПЕХ!  Hug

Бройте и мен! Започвах втори опит, след поровал в трета фаза. Въпреки че качих само три кг от април месец насам, мисля да започна отначало и да стигна заветните 55 кг. Спрях на 57, стигнах 60 след това, а сега, след новото начало, съм свалила само 1 кг. По-трудничко ще е - то е ясно.
Успех на всички!

# 163
Благодаря, момичета, за топлото посрещане!
Дайте малко инфо за срещата във Варна.  bouquet  bouquet

# 164
  • Лом
[/quote]

УСПЕХ!  Hug
[/quote]

Бройте и мен! Започвах втори опит, след поровал в трета фаза. Въпреки че качих само три кг от април месец насам, мисля да започна отначало и да стигна заветните 55 кг. Спрях на 57, стигнах 60 след това, а сега, след новото начало, съм свалила само 1 кг. По-трудничко ще е - то е ясно.
Успех на всички!
[/quote]
И аз съм на това дередже!Боря се ама.... newsm45

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 23:50 от жозефа

Общи условия

Активация на акаунт