Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 767
  • 487
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Всъщност, първата фаза са първите 5П дни на втората, като е добре да са с по-чисти протеини - повече месо за сметка на млечните. Трябва да се стартира някак си. Макар, че Боби и Дорчестър препоръчват при поправителна да се започне с 5ПЗ, които да подготвят организма за редуването.

Да напомня за варненската среща! Утре, 18.30 в МОЛ Варна Краев стил! Чакаме ви с нетърпение!

Ходих уикенда до Румъния. Бях на П дни. Установих, че там продавачките знаят английски, по-възрастните руски, но сервитьорките не знаят нищо друго освен румънски. Менюто в ресторанта за съжаление беше само на румънски. След старателно четене, превод през всички познати езици решавам, че нещо е пилешко на грил. Питам дали това е "чикън грил", девойката ми подвърждава, поръчвам и получавам задушени дробчета. Поне колата беше лайт. Всъщност всички от компанията играха на лотария, поръчаха си според колективния превод нещо, а получиха наистина съвсем неочаквани неща. Между другото - много вкусни.

Пак ще ходим и пак ще играем кулинарна лотария!

Моето меню за днес:
1. Закуска - попарени трици с канела, нес кафе с вода и прясно мляко.
2. Обяд - пилешко филе на скара, около 200 г
3. След обедна закуска - две сварени яйца
4. Вечеря - пиле на грил със салата извара с чесън и червен пипер, десерт кисело мляко със степче.
Всичко обилно полято с вода и степ студен чай.

За протокола - твърдо държа килата, нямам плюсове.

Относно въпросите на новичките.
1. За запека, не ползвам нищо друго освен триците и при много голям проблем течен парафин. Веднъж само ми се наложи да ползвам слабителни таблетки. Не помня какво точно, препоръча ми ги фармацевта.

2. Относно Екскуизата - всичко, което е позволено във втора е позволено и в трета, добавят се само нови неща и се ограничават малко количествата на тези от втора фаза.

3.  Относно подсладителите - всички, които не завършват на -оза. Виждам реклама на Стевия отново, но не съм я пробвала все още. Днес ще потърся.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 09:28 от кали 08

# 181
Момичета, това Краев стил не е ли сладкарницата с невероятните сладоледи?  Confused Confused Confused Малко кофти място за хора на поправителен. Thinking Thinking Днес съм 69 килца, като си помисля че бях 57 с Дюкан #Cussing out #Cussing out #Cussing out направо се отвращавам от себе си.
Отивам на плаж, защото съм в отпуск, като се върна ще ви чета. Hug Hug Hug Hug

# 182
  • Бургас
Добро утро. Hug
Напоследък не успявам да се добера до форума и вече ми липсвате.
При мен трета е идеална засега,след една гала имах ужасяващ + 3кг,ама явно е било комбинация от физическо натоварване и задържане на много вода,сега след съботната гала всичко е под контрол имам някакви грамове в повече,но и тях ще гътна.
Стискам палци на всички момичета които са на поправка,сега да успеят,а нали и аз бях една такава издънка,знам какво им е.
Agapi,може сега да правиш всичко от режима по устав,но споделяш,че си гладувала преди режима,е там е проблема,тялото ти помни всички тези мъки и сега се бори с теб,ще се отпушат нещата,но трябва да си много упорита.
Имало е много поводи за честитене,а мен ме няма,да сте много здрави и щастливи всички.  bouquet

# 183
Лора_1, ще премълча всички други мисли, на които ме наведе постът ти и ще ти кажа само, че негативната нагласа е сериозна пречка по пътя към успеха.

# 184
Здравейте момичета!
От днес и аз съм сред вас ... да видим дали ще се справя.
Преди 4 месеца родих, от 2 месеца не кърмя и реших, че е крайно време да вляза в старите си дрешки. По време на бремеността качиш 15 кг. В момента имам да свалям към 7-8 някъде. Режима не ме притеснява .. ще се справя предполагам. Единственото което ме притеснява е, че преди време може би 1 година също бях на този режим - така свалих 5 кг. Сега обаче чета коментарите на някои момичета, че повторно диетата не действа. Дано при мен да не е така, защото съм решила до края на годината да си нося старите дрехи Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Лек ден на всички и дано успея и аз като вас!

# 185
Добро утро!
И аз момичета съм от тези дето за 2-ри път спазват режима.В началото на миналата година за 2 месеца свалих 8 кг с Дюкан,но заминах в чужбина и то в Италия(там храната е религия),Минах на схема 2/0 с цел да запазя поне постигнатото,но уви постепенно изпуснах прасето.Върнах се в Бг с бонус +10кг,за 6 месеца ги качих и то не е точно за 6,първите 3 месеца не качвах и точно това ме подведе.Внимавайте момичета наистина не се ли спазва режима става страшно,а втория път е доста трудно,преборих 10-те кг вече за 4 месеца и сега съм в края на 3-та фаза,след 15 дни влизам в 4-та и смятам да стискам здраво зъби и да не допускам повече грешки.Успех момичета на поправителния!

# 186
Здравейте!
Направо не зная какво да напиша!
За мен 4 фаза не се различава от 3та, но е строго индивидуално - всеки да се наблюдава!

За запека - доктор препоръча на мъжа ми да си прави промивки с английска сол - било най-безобидно и не вредяло!

По мои наблюдения много малко хора успяват да запазят теглото си и проблема не е в режима, а в нежеланието или невъзможността да палагат ежедневни усилия (явно са събрали сили за няколко месеца и не са имали реална представа, че това трае цял живот и мотивацията им се е загубила)

Дивачки, много сте готини и отслабнали  Hug!

Хубав ден и успешна седмица на всички!

# 187

За запека - доктор препоръча на мъжа ми да си прави промивки с английска сол - било най-безобидно и не вредяло!

Боби,с английската сол не трябва да се прекалява,защото стените на червата изтъняват.Не знам дали знаеш....Аз го научих от моята кръстница,която е лекар(вътрешни болести)....

# 188
Здравейте, красавици мои !!!

Софиянки, ама сте бонбончета !!!!!Обичам вии !  Heart Eyes Hug

Мис Марпъл, много си ми хубава !! Продължавай в същия дух и догодина ще разходим стройни тела по плажа и ще запознаем децата !!  Joy Joy Joy

Много момичета се връщат като мен на поправителен видях..
Мацки, съвет от мен ! Вторият път работата е бавна, но трябва да сте оптимистки и да сте (сме ) сигурни, че е за последен и окончателен път !!  Hug

За запека аз пих Лаксал..Едни зелени билкови хапчета. Но откакто съм на 1/1 нямам проблеми със запека.

Разкарах плюса и то при положение, че съм предциклична!! Значи другата седмица гУсин Кантарев ще ме зарадва..А ДАНО !  Praynig

Мастърче, ти си желязоо !! Една твърда скала !  Joy Joy  Hug

С интерес четох дискусията за четвърта фаза и ми стана мъчно колко е далечна за мен тази фаза..  Sad

# 189
Прегледах профила на lora 1, защото тя не даде подробности за дюканската си съдба... и какво видях - дежаву - този въпрос не сме и го задавали за първи път.... Уви, за нея това не е първа поправка, а втора поправка, старта при нея е бил 2007 година, отслабнала е, върнала е кила, била е на поправка, пак е отслабнала и е върнала всичките си кила и сега идва отново на поправка....  Confused Sad   

valka42, ти преди гастрономичния празник в Италия  Grinning и връщането на 10 кила, прави ли трета фаза или не успя изобщо да стигнеш до нея? Ако си правила, завърши ли я, ако не, до къде я докара - колко време кара, а колко трябваше?

# 190
Мастърче, ти си желязоо !! Една твърда скала !  Joy Joy  Hug

Hug Hug Hug
Само аз си знам какво ми коства тая "скала"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мани,мани.....Сама си се наказвам  hahaha

Пинааа,какво става с тебе? Не ми звучиш нещо много бодро в последните ти постове.....Да не изпускаш положението,а?  Confused

# 191
  • Пловдив
Здравей Лора! Успех този път. И аз имам спомен, че вече беше на поправка, но нямам спомен дали на нея свали отново килограмите или си останаха само намеренията  Thinking

# 192
Здравейте,нямаше ме през уикенда бяхме в Гърция на екскурзия и сега наваксвам да ви чета.....прекарахме страхотно!ПРи мен иначе всичко си е нормално след изтърването на прасето миналата седмица нямам раздвижване но това се знае защо е  Embarassedтака че ще си търпя последствията.Лек и отслабващ ден ви желая!

# 193

Благодаря на всички за подкрепата  Hug

pina, срам ме е да отговоря направо... просто отначало всичко си вървеше добре, после от нерви хапвах малко повече, после съвсем изпуснах всичко един месец преди края на трета... и стана тя каквато стана... за 8-9 месеца качих всичко обратно плюс 2 кг отгоре... Сега съжалявам и ми е гадно, защото се чувствам като слон.. пилешкото вече едвам го гледам... но пък трябва да отслабна, за да се чувствам добре в кожата си и за да мога и аз да нося малък размер дрехи... Не става светкавично.. но определено не съм с нагласата, че на поправка нещата ще вървят по-бавно... Сега след всичко което ми се случи.. със сигурност няма да си допускам старите грешки и много ще внимавам... ДАНО ТОЗИ ПОСТ ПОСЛУЖИ ЗА ПОУКА. Хора учете се от грешките на другите, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ И НА ВАС.

Вече съм свалила 2 кг, искам да сваля още 13 кг, за да се върна в старата си форма от 55 кг-ово човече и най-после да разгъна купчината с дънките си.

# 194
Не Пина не стегнах до трета.

Общи условия

Активация на акаунт