Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 773
  • 487
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Привет прелестни Дюканки  Hug Hug Hug
Аз нямам много време, по - късно ще ви чета и честитя, ако има поводчета Heart Eyes Hug
Иначе малко може да ме наритате и набиете с тиганите, че покрай рождения ден малко поотпуснах края, но вече съм в релси Embarassed Обичкам ви - лек и успешен ден  bouquet  bouquet

# 211
TheNMaster  newsm51 благодаря Simple Smile

# 212
    Здравейте , прекрасни !
 Въпреки , че кантара днес не ме зарадва аз съм много щастлива ... от клиниката в Плевен ми изпратиха заключение и изследванията са ми в норма  smile3521 , сега ще изпратя материял само за генетичните и се надявам и те да са добре и да си остана само с възпалението на щитовидната жлеза , което вече лекувам ! Така настъпи някакво спокойствие в мен ! Дано и другите резултати да добри! Благодаря на всички от сърце за подкрепата!  Heart Eyes

Сега по въпроса за трета ... и аз съм доста обезпокоена от новите - стари попълнения ... единственото, което знам и виждам с очите си , от Бургазлийки които са в трета,  е че ако се спазва всичко стриктно няма проблем !  извода е следния , режима е измислен и работи , но трябва стриктност!
  Надявам се и аз да съм от стриктните третофазнички и да запазя постигнатото ... единственото надебеляване ... мечтая да е от друго !

Хубав ден любими ...  Hug Heart Eyes  bouquet

# 213
здравейте!
днес правя 5 месеца с режима и резултата е повече от задоволителен-  -24 кг. Peace
чувствам се добре,но мисля в края на месеца да си пусна едни изследвания да видя как са нещата.въпреки че не пиша често няма пост който да не съм прочела и много благодаря на всички за опита който споделяте.
лек и усмихнат ден  bouquet   bouquet   bouquet
е появи се лек проблем с косата но се надявам скоро да го реша Hug

# 214
Чета внимателно дискусията и като всички и аз се тревожа за бъдещето. Провалът на режима поради слаба воля, демотивация, самозабравяне, недостатъчно информация и т.н. не е нищо изненадващо. Дет се вика, ще стискаме зъби и ще гледаме нас да не ни постига, а ако все пак направим глупост, ще си знаем кой е виновен.
Това, което искам да знам, е каква е вероятността за неконтролируеми пристъпи на глад за големи количества и за нережимни храни. Нали разбирате разликата, това е, когато волята вече не помага и ти остава само да се гледаш отстрани какви ги вършиш и да скърцаш със зъби. Когато истински ти пада пердето и сякаш мозъкът ти е промит в оправдание на плюскането. Лично аз съм го преживяла след две емилови гладувания, тъй бързо си върнах килцата, че не искам да си спомням.
Та ако може някой да каже известни ли са в трета и четвърта фаза такива случаи или всичко е все ГГЗ.
an4etoo, честита месечинка и браво за резултата   bouquet
Шушка, много се радвам за добрите резултати, дано скоро всичко бъде съвсем наред при теб, миличка  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 15:51 от miss Marple

# 215
TheNMaster, благодаря ти за идеите за риба... просто и познанията в областта са ми бедни... и колкото пъти съм взимала риба все е било с люспи, мислех си че така ги продават всички, освен филетата

Днес в офиса много изкушения, понеже колежката е рожденничка, обаче и на мен волята ми е силна и непоклатима  Mr. Green Ядох пилешко пушено с кисело мляко.

# 216
Привет и от мен!
Много обезкуражаващи мнения прочетох. Действително трябва да положат немалки усилия и воля! желая на всички успех и да няма повече "поправки" - тъй като повтарянето на режима е вредно за здравето!

Днес ми е първият ПЗ след първа деседневка от 2Фаза. Като ми мине цикъла, ще се меря - сега няма смисъл да се разстройвам.

Целувки, ще ви следя

# 217
Гледай да не ядеш домати всеки ден в големи количества....Нали така пише Дюкан....

С доматите пък какъв е проблема че не могат да се ядат в големи количества.... Аз ям по едно кило домати на обяд с месото.
Сега някой да не каже че и от доматите се пълнее... Доматите имат по-малко калории от зелето например...

# 218
  • Варна
Шушкааа, браво, миличко!страшно много, много се радвам, че изследванията ти са хубави!пу пу пу!успокой се и другото ще си дойде от самосебе си!целувам те и те прегръщам с цялата си любов!

Марпълчето прекрасно описа пристъпите на неудържим глад за нережимности!
"когато волята вече не помага и ти остава само да се гледаш отстрани какви ги вършиш и да скърцаш със зъби. Когато истински ти пада пердето и сякаш мозъкът ти е промит в оправдание на плюскането. " скоро го изпитах сама, въпреки, че съм се чудела на много от мацките тук, как така с лека ръка провалят всичко постигнато с толкова труд!но изпитвайки го , вече знам какво е!дано не допусна същото отново!

# 219
Шушкааа, браво, миличко!страшно много, много се радвам, че  
"когато волята вече не помага и ти остава само да се гледаш отстрани какви ги вършиш и да скърцаш със зъби. Когато истински ти пада пердето и сякаш мозъкът ти е промит в оправдание на плюскането. " скоро го изпитах сама, въпреки, че съм се чудела на много от мацките тук, как така с лека ръка провалят всичко постигнато с толкова труд!но изпитвайки го , вече знам какво е!дано не допусна същото отново!

Нека не се заричаме! Нали знаем, че Бог най-обича да смее на плановете ни !
Не само, че се гледаш отстрани, променяш си дори и философията ! Почваш да си казваш" Абе кво ми пука как изглеждам ", или " Абе няма да живея 100 години, затова нека да си ям и пия "..повече да изброявам ли ?? И в един момент лудоста спира, поглеждаш се отстрани и ти иде да се гръмнеш... #2gunfire..просто защото сам си си го причинил !
Не трябва да се заричаме, а просто силно да се надяваме, подпомогнати от новото си тяло и самочуствие, никога да не полудеем отново !

И Петенце, малко ми стана обидно..бъди сигурна, че едва ли някой с лека ръка се проваля...

Шуши,  Hug!

И забравих да кажа...и аз ям много домати. Дори като си правя салата в ПЗ дни, режа домат , чушка, лук и магданоз..краставица да не видя.. newsm78

Талии, виждам те горе !!!!!!!!! Бързо ела се отчитай кво направи с ол инклузива !!!  Joy

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 15:36 от BlackSnake

# 220
Здравейте сладурки и сладур  Hug Hug Hug

Да се отчета - след една гала ГГЗ си качих едно килце и уж никак не се притесних, ама то вече няколко дена е трайно... Crazy
За това реших тази седмица да имам понеделничен и четвъртъчен П  Thinking Аз веднъж тоя номер го правих с два последователни, но освирепявам - иначе работи  Naughty
Сигурно ще бъда обвинена и аз във вариации и свободни съчинения, но все пак работи  newsm78

Шуши, страшно се радвам за хубавите новини - дай Боже и останалото да е наред  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Айде, ще ви чакам утре в 18 в мола, само дето не знам къде е Краев стил, newsm78 ама като се озърна да видя най Убавите...
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 221
  • София
Привет!
Много интересна тема се е получила, много интересна дискусия и най-вече много поучителна.
Четейки, ми изникнаха някои въпроси:
1. Защо въглехидрати (за плодовете по-специално срещнах няколко поста) трябва да се приемат до 17ч.? newsm78
2. Защо с доматите трябва да се внимава? newsm78 Вчера се върнах от провинцията с пълен багажник с домашни домати и са ми толкова вкусни, че с голямо удоволствие си хапвам и на обяд и на вечеря.

# 222
Искам да попитам ако реша и най-вече се мотивирам да спазя режима наново лошо ли е за организма? И някой може ли да ми каже друга такава диета за лесно сваляне на килограми.Сега като ви четях направо се възхищавам на всички които имате тази воля.ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИЧКИ И УСПЕХ ПО НАТАТЪК.  smile3501 smile3501

# 223
  • София :(
       Урааааа, най-сетне ми изгрял нетЯ  newsm44  Три дни чакам да видя снимки и какво заварвам накрая - моя милост пак изглежда като   261uu и Animal Pig взети заедно ... ooooh! Ама нищо де, тъкмо имам какво да ме ръчка за стимул  Wink
       Не съм изчела всичко, за това само ще кажа ЧЕСТИТО на всички с поводи и ще нагушкам всички ви  Hug Hug Hug

# 224
Не знам как стана, но постът ми излезе като отделна тема, ако може Вещи или някой да я изтрие, че срам  Embarassed

А ей го и постът Блеки, според мен Петенцето искаше да каже, че си е мислила, че е с лека ръка, но сега на собствен гръб е разбрала, че съвсем не е така, затова не й се сърди, всъщност това означаваше, че тя разбира всички, които са го преживели.
Аз все пак от мен си ще добавя, че има и хора, които са се провалили от лекомислие или защото хич не са си дали зор. Както и такива, които не са били наясно, че четвърта не е това, за което я мислехме. Благодарение на последните сега имаме натрупан опит и дано повече дюканки се предпазят от грешки. Честно казано, бих предпочела да чета за повече ГГЗ и заблуждения и за по-малко падане на пердето, защото всичко друго освен последното подлежи на контрол, но при него излиза, че сме обречени. А това не ми харесва.
За доматите ей сега прехвърлих цялата книга и нищо не намерих. А още някой ми го беше споменал, ако може, някой да каже какъв е проблемът с тях?

Общи условия

Активация на акаунт