Баналното, но при нестандартни обстоятелства

• 1 093
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, след като изчетох доста постинги из форума, все пак... не мога да се въздържа да не споделя и да не питам за мнения...

С приятеля ми правихме секс,  без никакви предпазни средства, преди 6 дена - което се пада приблизително 3 дена след евентуалната ми овулация (не я следя методологично,  но се ориентирам горе-долу по болките в единия яйчник и т.н.) Така, по някаква причина, той не успя да 'свърши', след известно време просто спряхме и - не ми се навлиза в подробности... Той ме увери в последствие, че нямам поводи за съмнение, тъй като не могъл да свърши...

Но при все това, поводите за съмнение започнаха с една температура от 37 градуса... 37 и нещо, която дигнах преди 3 дни (и телесна, и базална), както и с бледо розовото... нещо... вчера, появило се по бельото ми... И разни други симптоми като болки долу в яйчниците, дори... незнам ... около самия вход на влагалището един дискомфорт...

И в обобщение да попитам... смятате ли, че като не е имало еякулация въобще, но все пак продължителен акт... е възможно да е изпуснато някакво количество сперматозоиди, дори той да не е усетил това и да не е успял да еякулира нормално....

Благодаря ви предварително и извинете невежеството ми...

# 1
  • София
Здравей, хубаво е, че си изчела доста постинги из форума и сигурно си забелязала, че навсякъде се дава един и същ съвет: направи си тест!
Никой не може да гадае - има бременности, които се случват при по-необичайни обстоятелства, но те са изключение от правилото.

Симптомите, които имаш, може да са плод на въображението ти, както и резултат от много други неща. Казвам ти го от позицията на човек, който 3 седмици имаше типични за бременност симптоми и се оказа не с бременност, а с гинекологичен проблем.

Та...най-добре да си направиш тест  Simple Smile

Успех и дано резултатът те зарадва. Simple Smile

# 2
  • София
Мила axent,
Щом като сте правили секс преди 6 дни, значи зацапването ти от вчера е било на 5 ден след акта. Значи е малко вероятно да е имплантационно зацапване. Виж, ако сте правили нещо преди това, може и да е такова зацапване. Нека да кажат и другите момичета, но аз бих те посъветвала, ако продължава да ти зацапва да посетиш гинеколога си. В противен случай изчакай още 5 дни и си направи тест.  Peace

# 3
  • Бургас
Да, може да си забременяла, независимо, че не е свършил - в предеякулационната течност има сперматозоиди, които навлизат във влагалището.

# 4
Принципно е възможно и така да се забременее, да.
Според моя личен опит е малко вероятно, но това го казвам от своята си камбанария, при другите може да е различно.

Много е рано за каквото и да било. Повишената базална температура е нормална след овулация и не означава непременно бременност, телесната може да има много обяснения.

Изчакай си датата на цикъла и си направи тест. И, ако ми позволиш един съвет - ако се страхуваш да не забременееш, използвайте предпазни средства.

# 5
Възможно е да се забременее по този начин, но според мен ти не си бременна.

# 6
  • T"A
Разбира се, че е възможно... (още повече, ако не желаеш бременност)

В течността, която се отделя от мъжа има сперматозоиди, при това казват, че те са с доста висок потенциал. НО има друго нещо - 3 дни след овулация не може да забременееш. Друг е въпросът, че не я следиш систематично и е много вероятно актът да е бил не 3 дни след ову, а точно в деня на овулацията или преди нея. Температурата се повишава леко след настъпилата овулация. При бременност тя не е по-висока, а просто се задържа висока и след датата на очакваната М.
Розово петно 5 дни след полов акт не означава нищо.

Няма смисъл да правим догадки. Изчакай закъснение на МЦ и си направи тест. Кръвният тест може да ти даде отговор 11 дни след зачеване. Най-добре е да се консултираш с лекар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт