С приятеля ми правихме секс, без никакви предпазни средства, преди 6 дена - което се пада приблизително 3 дена след евентуалната ми овулация (не я следя методологично, но се ориентирам горе-долу по болките в единия яйчник и т.н.) Така, по някаква причина, той не успя да 'свърши', след известно време просто спряхме и - не ми се навлиза в подробности... Той ме увери в последствие, че нямам поводи за съмнение, тъй като не могъл да свърши...
Но при все това, поводите за съмнение започнаха с една температура от 37 градуса... 37 и нещо, която дигнах преди 3 дни (и телесна, и базална), както и с бледо розовото... нещо... вчера, появило се по бельото ми... И разни други симптоми като болки долу в яйчниците, дори... незнам ... около самия вход на влагалището един дискомфорт...
И в обобщение да попитам... смятате ли, че като не е имало еякулация въобще, но все пак продължителен акт... е възможно да е изпуснато някакво количество сперматозоиди, дори той да не е усетил това и да не е успял да еякулира нормално....
Благодаря ви предварително и извинете невежеството ми...