Заповядайте при нас, разкрийте "Духът на БУРГАС"-88

• 19 364
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро момичета,
някой иска ли да гледа папагалчета -неразделки с кафеза ги давам!

# 181
Девите са наистина прекрасни хора-добри, толерантни, усмихнати и най-вече скромни Mr. Green-съдя И по себе си,
лека вечер момичета bowuu

Тъй, тъй! Потвърждавам bowuu

Защо не се вълнувам, ама грам, заради Мадона Thinking
по скоро ми се ходи на Мейси Грей, но съм сигурна, че трудно ще си намеря компания Confused

# 182
  • Бургас
Добро  утро от мен ,как сте?  bouquet
Тая сватба вече ми изпива силичките Tired дано да си заслужава  hahaha

# 183
...... по скоро ми се ходи на Мейси Грей, но съм сигурна, че трудно ще си намеря компания Confused

Аз съм ЗА... Пада се през седмицата и затова  и на мен ми е трудно да намеря съмишленик за пътуване до Софето. Може да го обсъдим тоя ми ти въпрос. Билети от 30 до 80 пари, вече ги продават.

# 184
  • Burgas
Къде изчезнахте,днес никой няма newsm78 Аз доста усилено работя,нали е последния ден от месеца и правя едни сметки,отчети,вече ме заболя главата,но най накрая приключих.

# 185
Здравейте, на всички от Бургас!  Hug
Извинете, че нахлувам така във вашата темичка, но имам въпрос на който вие най-добре ще ми отговорите. Party Кой район на Бургас е най-добре за живеене? Thinking От гледна точка на градина, училище, парк, а и връзка с останалата част на града. Как вървят наемите и цените на жилищата в района който посочите? Благодаря предварително!   bouquet

# 186
  • Бургас
Аз мога да ти кажа за "Славейков" на 10 минути от центъра е,има си Била,Кауфланд,Практикер,Сара,Технополос,също и Пикадили е близко и други големи магазини,има и много училища и детски градини-наемите вървят 200лв за гарсониера полуобзаведена ,за 250 напълно( това е актуална информация  Peace ) Имаме и много паркове, на скоро направиха и много нови детски площадки
Надявам се не прозвучало като реклама ,другите квартали са наред  Grinning

# 187
  И аз съм за "Славейков"  Peace

Или аз не съм добре или днес наистина беше доста хладно  Rolling Eyes Лятото свършва  Sad

# 188
  • Burgas
И аз съм за Славейков.
ПО обяд беше добре,но сутринта и към 4 стана хладничко.

# 189
  • Бургас
добър ден!
Да, лятото си отива...що не ми е тъжно? newsm78
"Зорница" също е удобен комплекс за живеене-има и детска градина, и болница наблизо-даже 2 вече. Училище. С автобус е на 10 мин от центъра,пеша-за 30. За съжаление не мога да бъда полезна с наеми,живеем в собствен панел от години.
Как са бременните момичета, времето се разхлади,вече може да си раждате без да се потите...Успех!

# 190
  • На морето!
И от мен един глас за "Зорница". Има и детски площадки, добре зареден детски магазин, пресича се едната улица и си на Пикадили, а в долната част на комплекса на 4 платна е морската градина. Все още не е толкова застроен и има въздух.

# 191
  Да и  "Зорница" си харесвам всъщност. Дори като се замисля  "Изгрев" също е не лош  вариант, особено в частта си около парка и до "Зорница". Май единственото място в Бургас където не бих живяла е центъра /и "Меден Рудник' - не за друго, но далечко ми идва/

# 192
Аз пък си мисля, че всеки комплекс си има добри и лошо райони за живеене. Дори в МР има добри места за живеене с комуникации, магазини, кафета, места за разходка. В Зорница пък не мога да си представя да живея примерно в 31,32 блок долу... Славейков около парка е супер примерно, но аз съм живяла на другия край до Търговската къща, където да се прибереш от автобусната спирка до блока си зимата, след 18:00 часа си е направо "покачващо адреналина" преживяване. Изгрев също има добри места. Лазур около стадиона и пълен кошмар (и там съм живяла). То всъщност в Лазур не съм сигурна остана ли добро място за живеене. Толкова е пренаселено. Подобно положението и във Възраждане. Дори и да се води център, честно предпочитам да живея в панелка на първата спирка в МР, примерно, отколкото на улица Дебелт примерно. Ни комуникация, ни въздух, ни нищо ....

# 193
Славейков  Peace

# 194
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на празнуващите  Hug

Рени, честит ти именик  Heart Eyes да е жив и здрав, и мнооого да го слушате  Heart Eyes

.... всеки комплекс си има добри и лошо райони за живеене....
много точно казано Peace

Общи условия

Активация на акаунт