Заповядайте при нас, разкрийте "Духът на БУРГАС"-88

• 19 361
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
  • На морето!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на празнуващите  Hug

Рени, честит ти именик  Heart Eyes да е жив и здрав, и мнооого да го слушате  Heart Eyes

Мерси, мерси, почерпете се - beer2 cook

# 196
Ооооо, Рени! Жив и здрав да ти е Мони и само с добро и за хубаво да се споменава името му!   bouquet

# 197
  • Бургас
Ренито знае с какво да почерпи. Аз пък искам чаршафи с тортички  Crossing Arms
Сега сериозно, да ти е жив и здрав малкия, много да те слушка и да е жизнерадостен.   bouquet
Аз харесвам центъра, особено ми е удобна близостта на магазините, като започнеш от хранителния и зеленчука, та стигнеш и до всички останали по главните и страничните им улици. Морската градина и плажът също са ми на 5 минути, не че имам една баня това лято  Blush.
НО, въпросът с автомобилния трафик около нас ми е болна тема. Писнало ми е от смотано спрени коли, чиито шофьори/ки с цената на всичко се ръгат дооо като е допустимо с колата. Ами спри 2, 3 пресечки по-далеч, разходи се, пък пак си свърши работата. В събота и особено в неделя се сещам за ранните си детски години, когато беше супер спокойно по улиците и тук таме някоя бавно движеща се кола, обезпокояваше безгрижните ни игри.
Никога не съм живяла и в апартамент да мога да направя сравнението с къщата, но дори и така оценям многото й плюсове.

# 198
  • Burgas
Честито на именниците.
Аз пак не знам какъв ден е днес изобщо не съм запозната с именните дни.

# 199
Подобно положението и във Възраждане. Дори и да се води център, честно предпочитам да живея в панелка на първата спирка в МР, примерно, отколкото на улица Дебелт примерно. Ни комуникация, ни въздух, ни нищо ....
Аз съм живяла в панелка на 1 вата спирка в М.Р., сега съм близо до улица "Дебелт", в пъти предпочитам центъра, с тоя трафик от М.Р. не можеш да се добереш за 1 час до центъра, а тук съм за 10 мин. до Тройката с "кракомобила"  Laughing Пък и децата като пораснат и започнат да ходят по дискотеки няма да си харчат парите за таксита вечер. Много ми тежеше това прибиране навремето.  ooooh! Все пак хората сме различни  Peace
Честито на именниците   bouquet

# 200
Интересно, всички искат да се доберат до центъра...значи ние които живеем там трябва да сме облагодетелствани Thinking., зависи от гледната точка, наблизо ми е единствено "Европа". Аз съм с две ръце за "Славейков", 25 години съм живяла там и съм много доволна. Но не успях да убедя мъжо да продадем апартамента в центъра и да си купим в "Славейков", реши че съм полудяла  Confused.

Честито на именницитеbouquet Hug

# 201

Аз пък си мисля, че всеки комплекс си има добри и лоши райони за живеене. ...

Peace    

Рени честит именник!!! Жив и здрав и много късметлив   bouquet

# 202
  • Burgas
На мен ми много добре в Славейков,някъде посредата съм,всичко ми е на 5мин-Кауфлан,Билла,практикер,технополис,Младост.И двете поликлиники са ми на едно разстояние и 4та и 1ва,така че имам избор,пък и  У-щето което съм харесала за детето ми е близо.

# 203
  • Бургас
Накратко - живееш някъде около 65 блок  Mr. Green
По темата - прекарах 30 години от живота си в Славейков, вярно все около парка, ами мога да кажа, че няма по-удобно място за живеене, единствения недостатък е, че не е в центъра

Рени, честит ти именник.

# 204
  • Бургас
Здравейте,

Да се включа и аз за местоживеенето
Лазур много ми допада живея тук от 7 години и съм доволна
 newsm68

# 205
Явно всичко е въпрос на навик и свикване,
аз 25 години съм живяла в центъра, от 5 години живея още по - в центъра и е абсурдно да си помисля да живея в комплекс,
мои познати пък са си прекарали съзнателната част от живота в комплекси и им се струва привлекателен и екзотичен живота имено там
в София като учех пак живеех в центъра, после две години в Студентски град-центърът пак ми импонираше повече

# 206
  • Burgas
Накратко - живееш някъде около 65 блок  Mr. Green
По темата - прекарах 30 години от живота си в Славейков, вярно все около парка, ами мога да кажа, че няма по-удобно място за живеене, единствения недостатък е, че не е в центъра

Рени, честит ти именник.
Joy Joy Joy Не в 16 съм,забравих да кажа,че и парка ми е близо  Grinning

# 207
Явно всичко е въпрос на навик и свикване,
Точно!
Мен също винаги ме е привличал центъра, където и да съм живяла, защото съм израстнала там. За България става дума- София, Варна, Бургас. Докато живеех в Бургас, много рядко се задържах в Славейков. Не ми харесваше.
 Тук съм си общо взето на село.  Laughing Но спрямо самия квартал, пак съм в центъра. Simple Smile Кварталът горе долу се равнява на цял Бургас.

Честит празник на Симеоновците!   bouquet

# 208
Здравейте момичета,

моля ви за малко помощ и информация. Ще работя по проект в Бургас за 1 месец и държа да съм със сина си - Никола на 3 г.5 месеца. Моля дайте съвет има ли частна детска градина която би взела Никола за 1 месец и ако може координати? Благодаря много предварително!

# 209
Благодаря на всички!   bouquet По отговорите Ви съдя, че най-добре  е в Славейков и център. Ще го имам впредвид, като взема да ви ставам съгражданка Wink. Надявам се скоро време да ми се сбъдне желанието.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт