Дано всичко с Поли е наред

Изкарахме си много хубаво.

днес бяхме при педи да й бият Пентаксима,който бяхме отложили началото на месеца,заради червено гърло и сега пак го отложихме за след една седмица,милата има Т и сега спи,а иначе никога не спи по това време
Иначе,по нищо не й личи,че е болна,цял ден не се е спряла.Преди около седмица й проби единия кучешки зъб
Вече има 13 зъба.Новите думички,които казва от около 2-3 седмици са:кака/като я питаме"ти бебе ли си или кака?" тя винаги казва кака/,гол /като рита топка/,му-му/за кравата/ ,ква-ква /за жабата/, ко-ко /за кокошката/, пампи /от памперс/,тал-тал/чао/, на /от една годинка/, пиш-пиш /за пишкане/, ако /за акане/, писи,писи /като вика котенцата/ Като види,червило и си прави устата много смешно,да я червисваме/едната й леля я научи/

- прекрани сте на снимките 
Здравейте, благодаря ви за подкрепата, означава много за мен!!! Аз нямам с какво да се похваля, но поне се прибрахме плагополучно, предвид, че тамошните лекари не искаха да ме пускат. Сега остава ако се решим на голямата крачка и промяна - да понеса още един полет и да доверя живота си и този на бебето, в ръцете на немските лекари. Повече няма да ви пиша лични драми, но ще продължа да се възползвам и да си търся стиснатите ви палци и положителна ви енергия, защото вярвайте ми - много ми помагат!
Помислете с мъжа ти- и двамата сте интелигентни хора и съм сигурна, че ще вземете правилно решение!