ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 870
  • 459
  •   1
Отговори
# 345
Нихан каза на Шереф че ще замине за Германия,а какво я решева да не замине ?? newsm78 newsm78 newsm78

# 346
Ама и Шереф ме изкефи тоя път - започва все по-вече да ми харесва.

# 347
Нихан каза на Шереф че ще замине за Германия,а какво я решева да не замине ?? newsm78 newsm78 newsm78
Сценария (за да не ни е скучен филма) hahaha

# 348
  • София
Цитат
Момичета,в един друг форум,току що прочетох,че Къванч и любимата му Мелтем са се разделили

къде са го прочели??? По пресата ли??? Дано следващата да е по-готина от Мелтем и да си ходят повече  Peace

# 349
Мен ме изкефи Пънар,как отряза Онур,като и тропаше на прозореца  Joy Много сладка двойка са.Ама и Рукие и Орхан са много сладки,особено сега с тая бременост,мн.смях  Joy

# 350
Докато се запиша в новата тема да ви следя- тя темата свършила
Една седмица пропуснах да гледам филма за съжаление
Я дайте малко ББ  Grinning

# 351
Ей сега проверих дали е вярно инфото за Къванч.Пише че той е прекратил връзката защото Мелтем непрекъснато е правила сценки на ревност.Причината за ревност е сегашната екранна партньорка на Къванч-Берен Саат.http://www.fanpix.net/gallery/beren-saat-2-pictures.htm-снимки на съперницата Wink

# 352
Хм,не е нещо особено,но е по-хубава от Мелтем Peace

# 353
Пънар и  Онур се награбиха Mr. Green

# 354
 Sad Момичета, тази Нихан не можа ли да изчезне по бързо.... ще почна и аз да роня сълзи на едно с Инджи

Aaaa тази Берен не е никак лоша...еее не е като Инджи и Панар

# 355
Мен ме изкефи Пънар,как отряза Онур,като и тропаше на прозореца  Joy Много сладка двойка са.Ама и Рукие и Орхан са много сладки,особено сега с тая бременост,мн.смях  Joy

Да Орхан и Рукие са много сладки.Най-много ме изкефиха когато рабзраха че е бременна и Орхан вика "Бремени сме,скъпа Бремени сме  hahaha Joy hahaha Joy" щтях да се спукам от смях

# 356
Sad Момичета, тази Нихан не можа ли да изчезне по бързо.... ще почна и аз да роня сълзи на едно с Инджи
Доколкото разбрах още доста серии ще я гледаме за жалост  Confused Cry Sad Twisted Evil

# 357
Здравейте момичета.Като запис искам да подкрепя поста на shusha83. Не можа ли да изчезне по-бързо тая Нихан... #Cussing out  Някой знае ли  какво става нататък?Дали Мехмед се връща при нея? Може и на лични.
Ехх ама,много съм любопитна... Simple Smile

# 358
Не ви ли идва да удушите Онур, заради него стана всичко, ако не беше настоявал толкова Мехмед да се сбогува...

# 359
ББ Не се събират отново, но Мехмет започва да се грижи за детето си.
Знам, че още ще я гледаме но ме ядосва с това заминавам си , не си заминавам.. Да този Онур ме ядоса много.
А Инджи милата седи и чака...този Мехмет се показа като мухльо.

Общи условия

Активация на акаунт