ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 790
  • 459
  •   1
Отговори
# 450
И май намаляхме във форума ... то вече време за приятни сънища с "Мехмет"   Hug пък утре за закуска в нова тема   bouquet

Това за сънищата с Мехмет ми хареса. Която го поиска- да го сънува. Лека нощ и от мен.

# 451
Ох,не може ли аз да пусна новата темичка.Много ми е мерак  Praynig Crazy

# 452
Всички ще си го сънуваме (да не чуе мъжът ми) Laughing
Хайде, до новата тема!   bouquet
Ох,не може ли аз да пусна новата темичка.Много ми е мерак  Praynig Crazy
  Ми ако можеш!

# 453
Ами да пробвам  Party

# 454
 Ми, ^blaze^, "мятайте" се;представям си как мяташ крачката, а Мехмет доста се поОзорва  Mr. Green 

# 455
  • Пловдив
Ами пробвай, разбира се. Щом имаш желание, да не мислиш че някой ще ти чупи хатъра. Стига да ти се занимава...

# 456
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421561.new#new   Хайде на новата темичка  Mr. Green Mr. Green Hug Hug Crazy

# 457
Момичета, да ви питам нещо.
Регистрирала съм се в лапне, за то рентите на перла, но ми излизат три страници, като последните серии са до 38.
Мислех, че това е така, защото съм запазила линка на фаворити и да не би от това да не ми се обновява страницата, но пък сега влязох и се логнах отново и пак ми е така само до 38...
Ако някой има възможност, моля ви, пратете ми линкове тук за снощните серии

# 458
  • Пловдив
И май намаляхме във форума ... то вече време за приятни сънища с "Мехмет"   Hug пък утре за закуска в нова тема   bouquet

Това за сънищата с Мехмет ми хареса. Която го поиска- да го сънува. Лека нощ и от мен.

Без капка майтап- тази нощ го сънувах ! Heart Eyes За втори път ми е. Сънувах, че го чакам на една маса, той идва, сяда, аз го хващам за ръката и почвам да го хваля колко добър актьор е, ама той нещо не се трогва.  Sad

# 459
Момичета има нова тема

Общи условия

Активация на акаунт