ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 856
  • 459
  •   1
Отговори
# 405
Да ви кажа, момичета, разбирам Нихан. Ако аз бях на нейно място, също бих се борила за Мехмед(все пак коя би оставила мъж като него), друг е въпросът, че нямаше да го излъжа и да избягам. Но, разбира се, много ми е мъчно за Инджи. Просто филмът е страхотен.

# 406
След Туче не иска нова връзка и отбягва Нилюфер.
Уф, и той ли иска да заприлича на Мехмед - с техните мъки по стара любов  newsm78
Не, просто не вярва на жените и не е готов. Каза го преди май на сестра си.

# 407

Peace Joy

Някой каза, че Къванч има връзка с Берен. Той обаче някъде обясняваше че е присъщо за медиите да му приписват връзка с всяка екранна партньорка, така че едва ли..

Сори за спама, ама тая вечер май така съм я подкарала  Laughing  То може и медиите да му приписват на Къванч връзка с всяка екранна партньорка, ама как с това момиче- ами не е хубава. Дори от време на време гледам сериала, в който участват- там тя е женена за чичо му, пък той я обича и така, НО не намери ли турската Анджелина Джоли? Не е късно и в Бг да дойде, да му спомогнем с каквото можем.  Laughing Laughing Laughing

# 408
Да дойде, да дойде, зарязвам и мъж и всичко. Laughing

# 409
blaze, страхотна снимка си имаш  Simple Smile

# 410
Да ви кажа, момичета, разбирам Нихан. Ако аз бях на нейно място, също бих се борила за Мехмед(все пак коя би оставила мъж като него), друг е въпросът, че нямаше да го излъжа и да избягам. Но, разбира се, много ми е мъчно за Инджи. Просто филмът е страхотен.
Такъв мъж аз не бих оставила, камо ли да избягам.  Joy Joy Joy
А иначе как няма да се борим за него - я, каква конкуренция само във форума  hahaha

# 411
blaze,не е спам щом е за актьора.И аз не мога да му се начудя на вкуса.То пък от трън, та на глог са неговите приятелки.

# 412
  • София
по въпроса за Къванч, не снима ли в момента пак със Сюнгюл?? Лично на мен тази Мелтем не ми хващаше окото, но....

Цитат
Да ви кажа, момичета, разбирам Нихан. Ако аз бях на нейно място, също бих се борила за Мехмед

Да, би се борила най-вероятно заради външността, но Мехмет (героят) си е пълен мухльо в тези два епизода. Инджи даде всичко за него, много борбена, даже му вдъхна кураж за бебе и т.н., а той все крие, все лъже Sad Не му прави чест   #2gunfire
При всяка трудност пие, отчайва се и прави груби грешки, егати и мъжа  ooooh! Инджи се държи по-мъжки от него във всяко отношение  Peace

# 413
Ами за жалост, такива са мъжете.По-слаби са от жените.Тоя сериал май най-добре показва истинските характери на хората.

# 414
Такъв мъж аз не бих оставила, камо ли да избягам.  Joy Joy Joy
А иначе как няма да се борим за него - я, каква конкуренция само във форума  hahaha

Нихан не е трябвало въобще да инсцинира смъртта си, камо ли да крие за детето им. А сега след години се появи доста нетактично и не се замисли, че обърква живота не само на Мехмет, но и на СЪПРУГАТА МУ.

Very Irresistible, благодаря, ама за коя точно става въпрос- аватара или подписа?  Embarassed

# 415
  • Пловдив
Аз пак разбрала -недоразбрала, но бихте ли уточнили, тези които сте гледали по-внимателно: Нихан е бременна в първи месец, когато споделя с Мехмед и я блъска тира, а тази вечер призна, че е родила детето в третата седмица (или 3 седмици след инцидента, това не го чух добре) #Crazy и че според докторите нямало да оцелее.  Не ми се връзват нещата. Това не е чудо, това трябва да е  newsm78 ултра художествена измислица. Има нещо гнило в Хюстън, нищо че хлапето е русичко.

# 416
Ами за жалост, такива са мъжете.По-слаби са от жените.Тоя сериал май най-добре показва истинските характери на хората.
Peace да, подкрепям. Даже до последно на филма си мислех, че ще навири и чашката.  Whistling ама не е късно и в утрешната серия  Crossing Arms

# 417
Аз пак разбрала -недоразбрала, но бихте ли уточнили, тези които сте гледали по-внимателно: Нихан е бременна в първи месец, когато споделя с Мехмед и я блъска тира, а тази вечер призна, че е родила детето в третата седмица  #Crazy и че според докторите нямало да оцелее.  Не ми се връзват нещата. Това не е чудо, това трябва да е  newsm78 ултра художествена измислица. Има нещо гнило в Хюстън, нищо че хлапето е русичко.

Май имаше предвид, че бебето е оцеляло в утробата й, защото е било прекалено малко, за му се отрази удара на тира. Но са мои предположения.

# 418
  • Пловдив
Неееее, не го е родила в третата седмица, а се е задържало бебето, не е"паднало" тъй като било само на три седмици ( макар че никак не намирам връзката между напреднала бременност и по-голям риск от аборт и обратното newsm78) Но наистина има нещо гнило в Хюстън Mr. Green

# 419
наистина доста неща във филма не са доизкусурени и трябва да предполагаме и да гадаем  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт