Fragancedirect.co.uk- 3

• 43 999
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Току-що ми донесоха поръчката от понеделник, е бързички са си.  Simple Smile

# 136
Само за сведение, защото знам че са коментирани продуктите
днес получих поръчката от 15.08. с Lancome Virtuose Mascara Gift Set - в срок на годност са
Lancome Lip Dimension Lip Gloss 5.5g - много приятно мирише и има златен брокат, но много леко
и  Revlon Super Lustrous Lip Gloss Това ми е първа поръчка от този сайт и съм много доволна. Всичко е в срок на годност и учудващо бързо пристигна.

# 137
  • София
Някой да предложи фон дьо тен за мазна кожа - при това светла - толкова трудно се ориентирам в цветовете им , че ..........

# 138
Току-що ми донесоха поръчката от понеделник, е бързички са си.  Simple Smile

От този понеделник ли?? Shocked

# 139
  • София
Днес взех поръчка,шипната на 13,при мен този път се позабавиха Mr. Green
Душ гела на Айсберг 400мл за 14лв,след малко ще го тествам Laughing

# 140
Честити нови придобивки на всички  bouquet
Аз чакам с нетърпение маргатитката, в събота ще имам повод за я изполвам, дано да няма и тя търпение да се "запознаем " от близо:)

# 141
  • София
Ох, момичета изчетох ви всички и съм малко притеснена. Поръчах си 2 неща
http://www.fragrancedirect.co.uk/Rimmel/Rimmel-Colour-Palette-Gi … -Set/invt/0022161
http://www.fragrancedirect.co.uk/Elizabeth-Arden/Elizabeth-Arden … -Set/invt/0013131

Но понеже аз съм с Маестро помолих един приятел за неговата карта, в Шипинг и Билинг адреса оставих моите от регистрацията, само за данните за картата въведох неговите. Сега се притесних че ще се заядат и ще ме занимават с потвърдителни обаждания или не дай си Боже стане като със Скритата ... какво мислите ...

# 142
и аз поръчвам с чужда карта, няма ядове

# 143
  • София
Мерси, олекна ми   bouquet

# 144

Лисичката, би ли ми казала сладникав ли е аромата на Van Cleef ? Благодаря ти   bouquet

По-скоро цитросов,леко лимонен.Отначало ми хареса,ама сега ми идва доста слаб и нетраен.  Peace

# 145
Момичета, направих преди малко поръчка.На последната стъпка където се вижда че поръчката е обработена в горен десен ъгъл има съобщение, за това че при следваща поръчка може да ползвам ваучер за 10 паунда, само трябва да се регистрирам в три стъпки.Исках да питам някой ползвал ли го е? newsm78
Малко ме притеснява само факта че във втората стъпка искат номера на картата и пишат че техния софтуер предпазвал информацията за нея.Ама как го обясних само Embarassed
Ще се опитам да дам и линка в който ме препраща, но незнам дали ще излезе.https://one-time-offer.com/sol6/fragrance_direct/pb120928/promo. … 4ec5d94600baca2a6

# 146
На линка не излиза това което на мен ми се отвори през сайта Rolling Eyes

# 147
  • Козлодуй
Обсъждахме го в края на миналата и началото на тази тема-важи само за UK.

# 148
  • София
Само да дам и аз ъпдейт, поръчката ми е изпратена така че със сигурност няма проблем ако има разлика в името на билинг и шипинг и собственика на кредитната карта. Много съм щастлива, сега ще чакам  Crazy

# 149
  • Бургас
току що получих код 218 за 5% намаление, валиден до 24 Август /полунощ/

Общи условия

Активация на акаунт