Fragancedirect.co.uk- 3

• 43 985
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
MNG, ето този "детайл" съм го пропуснала при поръчката.Имам горчив опит още преди  БГ да влезе в ЕС с плащането на мита...
Дали пък да не им пиша, да ми кенселират поръчката,че ако се окаже ,че и мито трябва да се плаща, златен ще ми излезе парфюмчо:(Знам, че американците винаги пишат на кашончето стойността (от другия сайт) , но на този сайт пратките не съм ги огледала ,дали има на видно място да е обявена стойността на съдържанието newsm78Х
Благодаря ти, че ми напомни, поне имам време д аразмисля да кенселирам(ако приемат)  bouquet

Нищо не пишат  Peace. Поне на моята пратка, освен адреса и името на получателя, нищо друго нямаше....дори и кой го изпраща.
Сега се замислих пък, ако трябва да го върнат, на кой ще го изпратят обратно  Rolling Eyes newsm78!?
А вътре имаше нещо като товарителница - какво ти изпращат, но без обявена стойност  Peace.

# 91
Дано да не отиде на митница...Няма да го кенселирам, лакомията не води до нищо добро, но такъв парфюмен глад ме гони,че...
Аз сега се сетих, че от америцанците бях поръчала цветната бомба на стойност 87$ ,беше онявена на пакета,но си я получих от пощенския клон без проблем.Дано да се размина без допулнителни такси.После ще пиша, за да не се притесняват момичетата ,които искат да поръчват над стойност 60$.

# 92
  • София
Дано да не отиде на митница...
На митница ще отиде само, ако пратката е над 2 кг.

# 93
Благодаря ти !Дано да си права  bouquet

# 94
Да, от фрагарансекс и аз съм получавала без проблем пратка за 84 долара и беше обявена на кутията.На кашоните от директа стойността не е обявена/което автоматично решава проблема,Бисерка/,но пък на моите си има и обратен адрес.Но  и на моите вътре в разписката са само имената на продуктите и бройката,но без цени.
Абе, с две думи ти пожелавам да си гушнеш поръчките скоро и безпроблемно! Heart Eyes

# 95
  • София
Момичета, не се притеснявайте - от ЕС няма мита, акцизи и т.н. независимо каква е стойността на поръчката Peace

Ако кашончето е над 2 кг, отива на пощенска станция при митница и се плаща само такса за обработка на документите - 4 лв. Даже май в някои градове не взимат и тези 4 лв.

# 96
jazzlady,може ли реална снимка,че и аз мисля да си го поръчвам Simple Smile

# 97
Да следя  Peace

# 98
Благодаря ти !Дано да си права  bouquet
И,ако стойността на пратката е над 150 евро или равностойността в друга валута.

# 99
Това последното не важи за ЕС.

# 100
Не се сдържах и поръчах куфара  Flutter Crazy

# 101
  • Пловдив
Някой да е поръчвал този гланц Бива ли го  Simple Smile?

Аз още се стискам, стискам  Mr. Green, ама днес май ще предам фронта и ше поръчам пак  Joy.

# 102
  • Пловдив
Някой да е поръчвал този гланц Бива ли го  Simple Smile?

Аз още се стискам, стискам  Mr. Green, ама днес май ще предам фронта и ше поръчам пак  Joy.

Аз го имам, не е кой знае какво честно казано.

Някой да има представа от грамажа на тази пудра:
http://www.fragrancedirect.co.uk/Lancome/Lancome-Elephant-Bronze … a-01/invt/0022969

# 103
  • Пловдив

Мерси Горгона  Peace! А в какъв смисъл не е нищо особено - бързо се изтрива от устните или няма почти никаква цветност  newsm78? Аз дори предпочитам да е по-скоро само като блясък  Rolling Eyes.

# 104
  • Пловдив

Мерси Горгона  Peace! А в какъв смисъл не е нищо особено - бързо се изтрива от устните или няма почти никаква цветност  newsm78? Аз дори предпочитам да е по-скоро само като блясък  Rolling Eyes.

В смисъл, че е доста нетраен , цветността е слаба и блясъкът също.

Общи условия

Активация на акаунт