ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 125
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
*MILADY*, чаааак към 17:00 часа, че да не почнете от сутринта и да ви заболят палците  Crazy Crazy

# 196
Момичета, имате ли против да дадем паролата за албума на едно майче, което прави сайт за Поли и иска снимки?

# 197
Мамчета ако сте решили да посетите ден на отворени врети в някоя АГ побързайте, защото Шейново записват за 09.09, аз за Тина Киркова за 07.10, аз лично се записах за тези датти, ако има желаещи запишете се и вие. Ето ви сайта http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=8798 има телефони за 8 АГ в София, има и за другите градове.

# 198
Здравейте момичета,натъжи ни се напоследък темата, но се надявам Господ да помага на всички ,които имат нужда ! Тази сутрин бях на консултация и давам отчет : бебо е пораснал добре според лекарката ,вече е към 700гр. и 33см,като усети че го гледкаме веднага се размърда,много добричко ми е бебчето за сега ,не тормози никак майка си.За това пък каката тези дни избухва направо.Софийските маминки добре се справят със срещите май ,ама за варненки нищо не се чува, дали ще се видим преди да хукнем по морската на разходки? Желая на всички ви по-малко болежки и много добри бебоци!

# 199
Добре дошли на новите мамита и честито на разбралете пола на бебоците.
sugar_lips като ти е остро коремчето означава че ще е момченце ли. И на мен за сега ми казват че ще е момченце и аз си исках мъж,но и да е девойка яма да я върна ще си я обичам също толкова много. Да са ни живи и здрави пък другото...
*MILADY* незнам критическа ли го гони нямам си ни нй-малка представа. Вчера вечерта се прибрахме към 12 часа от гости и бяхме стигнали почти до събиране на багажа. Не се търпи ама то винаги има кой да ти измисля проблемите ама незнам защо не си ги създават в техните семейства. Искрено се моля да си добременея спокойно поне тези 4 месеца които ми остават да ме оставят на спокойствие. Утре влизам в 22ра г.с. или по-тоно 6ти месец.  Hug Отивам да си правя папане. Нямаме и вода изобщооо... Нашия така наречен баровски квартал е нямам думи ама и баровците не ги виждам... Сле точно един месец мама има ден ден тамън 22годинки Blush Лек ден от нас   bouquet надяваме се по-късно да успееме да ви направиме проверката че трябва и да учиме за изпитиии...

# 200
Завърнах се от лекцията, ха добър ви ден!
Скучничка ми беше, то няма кой знай какво ново да чуя. Поне добре се подсладихме с mayanka в турската сладкарница  Crazy

По въпроса за коремите - аз със заоблен и Милейди с остър можем да разбием на пух и прах бабешката теория  Mr. Green

Иначе снощи най-сетне открих бебефон, който много да ми хареса. Да, ама тук струва 330лв срещу 60 пунда в UK.  Rolling Eyes Малко не са познали! Ще си го взема от там като стой-та-гледай.

Друго няма какво да ви споделя, хубав ден на всички!

# 201
Пак аз  Grinning

eta, важното е, че сте си засладили живота, пък лекцията може и ти да я изнасяш между два сладоледа. А какъв е бебефона? Аз съм просто влюбена в нашия с камерата и някак не мога да си представя само със звук. Единствено за AngelCare бих се замислила ,заради датчиците за движение, но като знам моята кума колко пъти й спира сърцето с тази аларма, че детето не дишало уж  Crazy

С тия кореми ще ме убиете от смях- остър, тъп, объл......изядохте им хляба на тия типове с видеозоните  Laughing Аз втора бременност съм се с остър корем, пък все мацки вадя. Че поне мъжкарани нещо да кажеш, а то съдейки по Яна- по- жена от това, здраве му кажи. От сега е проблем защо не й растат "бутите" (бюста тоест)

limonkata, в кой квартал сте вие? А за другото- без думи съм, но пък и ние в началото с моята мила половинка се изпотрепахме (е, не заради други хора, а по наша инициатива), но стреса обикновено се избива на гърба на любимия....за по- честно....Я една лула на мира да смуквате (или там по един фреш за сега) и да се отдавате на лИбоФ, че после ще сънувате да имате време даже да се карате.

Darlin, е ние от сутринта, че да се акумулира ефекта....

Zuzu_82, аз не че имам против, но не е ли редно Поли сама да реши на кой да си дава снимките?

scrye, сега ще те издиря аз във фейса!!!

Отивам да ям и да полягвам пак.....Приятен обяд на папащите, сладки дрямки и лека работа на работливите мецанки  Hug

# 202
*MILADY*  аз Поли я питах, просто питам и вас  - не вярвам да се злоупотреби с тях  Hug

# 203
За този бебефон говорех.
Хареса ми това, че е DECT технология на връзката, добър обхват и... нощната лампа на звездички  Crazy
Има и малко по-опросте … 76;ел без мелодии и термометър, който също ми върши работа.

Тези с камерата са страхотни, имам приятелка която живее в къща, която си взе такъв.
На нас този ще ни достатъчен, мисля  Thinking

# 204
Дарителската сметка за Поли!!!

IBAN: BG55 UBBS 8002 1434045910 , BIC:UBBS BGSF
Полина Иванова Василева
ОББ

# 205
*MILADY* от Драгалевци съм Embarassed да те е срам и да го кажеш даже...
Уф с това учене така съм се ядосала чеее... Аз се напапках вече. Сега сме се отдали на форума и на учене естествено... Hug

# 206
# 207
  • Варна
Кураж мила Поли Praynig Praynig

# 208
Добавих във Фейсбук, сложих съобщение до всички приятели да се присъединят и помогнат, аз също ще даря на сметката...
Дано да се съберат нужните средства бързо, за да се реагира възможно най-рано. Praynig

# 209
Поли, с теб съм!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт