ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 128
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Евил да ти е жив и здрав и много да ви радва!
За Поли съм съгласна с две ръце само и само всичко да се оправи и да има щастлив край ще помагаме разбира се. Praynig
За съжалеие аз няма да могa да се класирам за срещата. Пак проблеми с таткото и вече ми писва...  ooooh!
За сега това е от нас  Hug на всички и се пазете.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 18:37 от limonkata

# 181
Здравейте момичета.
Стискам силно палци за Поли и Точица и за малката Борислава  Praynig
Да е жив и здрав Мони на Евил и да е все така проспериращ и за напред във всичко    bouquet
Ние сме добре, вчера бях на преглед и в момента на слагането на гела върху корема ми бебо явно усети, че ми стана студено и почна да рита, да се мести и си смени позата около 5 пъти, переше пръсти и отваряше уста, голям майтап беше през целия преглед.
Тази седмица се подготвям за морето и сега стягам отдалече багажа на Веси, че в последния момент ще лудна.
Утре продължавам и трябва да ходя и на епилация за онова място където вече не се вижда  Simple Smile
Пожелавам ви на всички лека вечер и много да се пазите  Hug

# 182
  • София
Честито на рожденика на Evil    Gift 

Надявам се всичко да се оправи с Поли, Точица и малката на Комикс.

Collibri ще направим снимки на ремонтираните стаи и ще ти пратя няколко.

Искам да ви питам при проблеми със стомаха какво можем да взимаме като лекарства и ако е проблем от храна дали има опасност за бебето? Въглен разрешен ли е за бременни?
Засега съм само на препечени филии със сирене и си направих чай от джоджен, защото ми казаха, че помагал, но се надявам бързо да се оправя, че в петък не знам как ще отида на работа в това състояние...

# 183
Евил Joy Joy Joyне е истина как се посмях пак! Ако мислиш, че таткото може да помогне, да удари едно.....рамо, давай! Mr. Green Децата ти не мога да ги хвана, ще преима просто, че имаш "детска градина" и гимназист, много е хубаво с толкова младост и лудост край теб, сигурна съм, нямаше да е така, ако не си такава и нямаше да си такава, ако не е така!

мен ми е криво и унило, добре че умея да си го "изправям", ама пак се изкревя без конкретна причина, прогестерончето ми е в повечко, та който ми е на мушката (все мъже) го отнася....киселини имам също и сънувам големи глупости, иначе корема ми е щръкнал като онези овалните дини, дето ги излагат по пътя за атракция, много си го харесвам! някой беше споменал "мексиканската вълна", веднага го присвоявам, точно на това прилича, като се раздвижи семето вътре:)

отивам да се излегна с книжка, за да не почна да мрънкам пак... Crossing Arms

# 184
Абе смейте се вие ама аз направо исках да потъна в земята.Той доки приятел ама все пак.Ето малко снимки на моя PR Mr. Green
http://www.bgphoto.net/request/photo/36679/133150/8172143/.jpg
http://www.bgphoto.net/request/photo/36679/133150/8172146/.jpg
http://www.bgphoto.net/request/photo/36679/133150/8162588/.jpg

# 185
  • тук

добро утро, хайде да закусим

# 186
  • София
portman много късо изречението newsm78, аз очаквах  да разкажегте за вчера Mr. Green
А иначе - ако в момента ми го сервира това някой няма да откажа Hug

# 187
Дзак. Е пък, да закусим. Портман  Hug
Аз тази сутрин станах рано, отидох и дадох кръв и урина за изследвания и сега се туткам из къщи, докато стане време за работа.
Днес май героите са уморени. Пускайте снимки от новата среща и разказвайте как мина.
Хубав ден.

# 188
  • Велико Търново
Добро утро!

portman благодаря за закуската, изглежда страхотно  Hug

Айде разказвайте за срещата, и да не сте забравили да се снимате   Naughty

Днес както си преглеждах фейсбук и попаднах на това, мисля чч колкото повече хора се
присъединим, толкова по-добре.
http://www.facebook.com/group.php?gid=122772486425&ref=nf#/g … ?gid=122772486425

Приятен ден!

# 189
Честит ни 6-ти месец Hug Party
Мерси за хубаватазакуска, бягам сега за работа, че закъснях. Може после от там да пиша.
 ooooh!
Утреее... ахх.. утре.....

# 190
Добро утро и от нас. Портман благодариме за хубавата закусчица. Как мина вчера срещата. Аз нямам думи да разкажа при мен как минава... Яд ме е че изпуснах срещичката.  Hug отивам да си правя кафенце че малко да ми премине...

# 191
Хайде и аз да се разпиша в тази тема,т.к. съм бъдеще мама с термин 30 декември Simple Smile
Чак сега се разписвам,защото малко трудно се ориентирах в целия поток от теми,които има тука в сайта,ама накрая ви намерих Simple Smile
Да ви се похваля моята докторка каза,че ще имам момче и много се радвам,защото аз такова си исках и се надявам да е права,ама като си гледам острия корем най-вероятно е момченце  Heart Eyes
Надявам се и аз да бъда включена в този дълъг списък в началото,защото като гледам там са само 2 мамита с термин 30.12 , та да станем 3 Wink само дето незнам как или кой трябва да ме впише в списъка  Sad

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 10:08 от sugar_lips

# 192
Добро утро, мацки  Simple Smile Снощи срещи правите, а днес и дума не обелвате за това....ааа....така не може!!!  Naughty  Веднага на отчет кой какво и как!  Simple Smile

limonkata, този твоя мъж не си ли седна на д-то малко да те остави да си бременееш на спокойствие?!? Пак ли с тези ваши кумове се карате или? Съчувствам ти за стреса и дано скоро вече ти се махнат от главата тези измислени проблеми, които ти създават.

Darlin, утре, ах, утре колко ще ти стискаме палци само  Laughing И ще чакаме мнооого разкази и снимки от на мама детето  Simple Smile

scrye, мерси за линка към групата във фейсбук. А да си поискам и името ти там, че поне и там да се посъберем дружинката? Аз само Колибри съм си открила за сега там  Simple Smile

portman, изкусителка си ти с тези закуски, дето ни мяташ тук....после ти ще си виновна за килцата ни  Wink  Hug

Приятен и успеше ден, момичета мили, и много добри вести да отбележите днес в темата  Hug

# 193
  • Велико Търново
scrye, мерси за линка към групата във фейсбук. А да си поискам и името ти там, че поне и там да се посъберем дружинката? Аз само Колибри съм си открила за сега там  Simple Smile

готово *MILADY*, хубаво ще е и там да се съберем Simple Smile
Marieta Stoyanova (и понеже сме повече от една, снимката на профила ми сме аз и мъжа ми, дано ме познаете Simple Smile

# 194
Добро утро,
Не се крием, просто имаме махмурлук от снощи Laughing, да бе ще ми се hahaha
Много добре си изкарахме, ама верно сме се събрали само готини мами, дечицата са много симпатични и добрички ( е за пред хората разбира се, ама вие си ги знаете какви са ви вкъщи), а на Ласи бебката е страхотна, само да й се засмее някой и...
И снимки правихме, ама кои точно снимаха да качват снимките, че ще ги издам иначе newsm03

Портман ни изкушава с такива закушчици щото си е слабичка и нищо не й се лепва, ама ние да му мислим.

За Facebook-a и аз съм за.

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 10:38 от petia_sport

Общи условия

Активация на акаунт