ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 467
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
  • София
evil и от мен едно  nbirthday  на младежа. Между впрочем ако не е нахално все се чудя той твое детенце ли е - нали бяха само Калоян и Агафия, ти си майка героиня иначе Heart Eyes
Поли - форума наистина е голяма сила, а група жени, които искат да постигнат нещо на всяка цена още повече, така че всички сме с теб - от каквото и когато имаш нужда. Не ни подценявай като си навием нещо на пръста няма да има спиране Hug
Мойта бебка днес играе бесни танци в корема - ако слушах чалга, може би щях да си помисля,че гюбеци върти някакви ама едва ли е това newsm78

# 166
Ей ма на додах си.Всичко е наред,лепнала съм гъби и съм направила малка инфекция.Доки ми изписа "Клотримазол"на глобули и паста и другия петък пак на преглед.Питах за киселините разреши ми "Фамотидин",много странно защото аз почти от първия ден му казвам за тях но до сега не ми даваше нищо. newsm78
Evil-да ти е жив и здрав Мони-Бонбони,много радости и усмивки да ви носи newsm59
Поли- Hug и знай че винаги можеш да разчиташ на нас.Много сме и сме силни заедно!

# 167
Evil, Честит рожденник! Да е жив и здрав, и  що-годе послушен...и догодина ти желая да празнувате заедно  Hug

Поли, и аз съм насреща, ако изобщо мога да помогна с нещо...иначе стискам палците, ако ще да заприличам на йогин след 7-годишна медитация  Hug (който е гледал Самсара ще се сети)

Леко да се оплача- вчера циклиха и лакираха паркета в бъдещата бебешка стая, не се диша... Sick въпреки, че съм макс. далеч пак ми е отврътно...утре пък ще боядисват стаята...и лекцията на 9 месеца ми идва като манна небесна...планирам после да обриша мола, да ям 3 топки сладолед (шан фъстък) и това да ми отнеме понееее 4-5 часа... newsm10

# 168
Здравейте мами честито на тези, които имат или са имали повод за празнуване, а на тези които се нуждаят от нашите молитви-имат ги, а ако наистина можем и с друго да помогнеме - и аз съм насреща.
При нас нещата са долу горе добре, като изключиме че пак трябва да тръгвам за Варна, защото моят баща нещо въобще не е добре и са го вкарали днес в болница и няма начин! Това е от мен за сега до скоро при първа възможност ще ви пиша

# 169
mayanka, в колко часа е лекцията?
Без оглед на темата, ще се наредя и аз, че малкото и без това вчера е слънчасало и не стават за плаж, а за шам-фастък сладолед съм в постоянна готовност!  Grinning

п.п. Видях! Имаме час в 9ч да вадим един млечен кътник на голямата и веднага след това ще дойдем на лекцията!

# 170
Забравих да ви кажа Коката как ме нареди пред доктора.Понеже нямаше къде да го оставя го взех с мен и уж стоеше при акушерката,но по едно време докато лекаря ме преглежда и чуваме:
-Аууу мамо,мръсно ти е дупито
А доктора пита-Найстина ли???
Коката-Ами да не се е къпала днес!Направо #Crazy #Crazy #Crazy
Този мой син не спира да ме изумява!

# 171
Добре де, ласт римайндър за Варненските майчета:

С "9 месеца" на училище
Тема: "Трите етапа на родилния процес при физиологичното раждане. Раждане със секция"
20 август, 10.00 ч., МОЛ Варна, Capella Play
Телефон за предварително записване 0876 181 114, куверт 4 лв.

етка, там съм, нема мърдане...ако има нещо звънкай  Grinning

# 172
Пепинче, ми така де! Право си е детето. Ох, как ме разсмя.  Hug

# 173
А, това със записването го пропуснах, сега ще звънна. То малко смешно, на лекция за раждането с две родени деца  Embarassed ама ако лекторът се запъне може да ударя едно рамо  Mr. Green

Пепинче, голям PR ти е синковеца  hahaha

# 174
Пепинче - Голям смях ме напуши Laughing Laughing Laughing Ама това са те децата - чисти и не подправени!

# 175

evil, честит рожден ден на младежа ти прекрасен!!! Да ви е много здрав, поносимо палав и много поводи за гордост да ви носи   bouquet

Поли, възхищавам ти се как намираш сили да си толкова позитивна, миличка!!!! Прекрасно е и ти желая Господ да те пази и да бъде с вас двечките през този труден път, като накрая ви награди със заслуженото щастие да се радвате на прекрасно, здраво семейство  Hug А за финансова подкрепа- ние всички сме на линия- само кажи кога и колко и ние ще оправим с останалото. Не е нужно да гледаш на него като на помощ и тн, а просто като на съвсем нормален приятелски човешки жест  Heart Eyes

Пепинчето hahaha не е истина колко ме разсмя с разказа си  hahaha Излишно е да питам колко нюанса смени на лицето- то човек и от душа да излиза пак ще се почувства кофти в тази ситуация  Laughing Извинявай, ама добре се посмяхме на твой гръб  Laughing  Hug

Завиждам грозно за предстоящата среща в Софето.....Дали пък няма да може следващия път да е някъде мааалко по- към другата част на центъра, че да се опитам и аз да си примъкна залежалото д...  Whistling

# 176
  • тук
Евил,

честит ви празник - да ви е жив и здрав и само с "прилични" бели да  ви ядосва

Вие изпратете подаръци и той ще преживее липсата ви, това са моите наблюдения  Grinning

надявам се да видя повече от софийските мами тази вечер, а за всички останали - виртуални поздрави
и въпреки че съм една от най-депресивните по натура - няма да се натъжаваме така групово, че и бебетата стават тъжни
и после ще ни плачат
 Praynig се за всички, които имат нужда, дано Господ чуе молитвите ни

MILADY* западната част ли е твоята ? то май повечето са оттам, което означава, че другия път ще сме в Мол-а или ... не познавам тази част на Сф, ще трябва да предложиш парк

# 177
Привет, момичета.  Peace

За всички празнуващи (и от вчера, на патерици) -  smile3525 с най-топли пожелания!

За Поли, Комикс, Точица -  Praynig  и силно ви прегръщам, милички!

За съжаление съм претрупана с работа тези дни - дъх не мога да си поема. Дори сега нямам време да взема отношение по някои от  засегнатите в темата въпроси.

Най-вероятно ще пропусна и софийската среща  Tired  Но мислено съм с вас, сладки тумбачета!  Hug

# 178
  • Bourgas
Здравейте дами, аз само да се запиша, да честитя на всички празнуващи  Heart Eyes , да предложа и моята искрена подкрепа  Praynig и дано отсега нататък само усмивки да се сипят.  Heart Eyes

Сега ще прочета новините че доста сте изписали докато компютърчето беше на доктор.

# 179
  • Варна
Благодаря ви за пожеланията, много милно ми стана, още повече
че по ред причини няма да има празник...както и да е...ще издържа. Wink
Elf Princess Мончо не е излязъл от мен, ако това питаш, ама пак е мой Hug
Само се лакомя за деца а, детска градина ще правя на село на чист въздух.
Пепинчето може ли такова нещо да излизаш неокъпана, то верно
криза , ама все пак на лекар отиваш  Joy Joy Joy засрами се де.
katring ще стиснем палци и за татко ти. А, за Поли думи
нямам ... много силно момиче.Ще помагаме финансово, разбира се...
това да е грижата, само свиркай. *MILADY* ти как си лежането помага ли?
аз, от вчера се търкалям от лява на дясна кълка и ефект никакъв... Пак контракции,
пак ме нашутва ниско долу аха, да изкочи, до WC ме е страх да ида. Чекнах се
днес с онези упражнения за заемане на позиция, ма не, пусто седи седалищен
и краката му завряни на изхода. Освен да моля татко му за помощ, да  го
подпре от друго място  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт