Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е хъркане и как можем да се справим с него?
Какво представлява Ледената епоха и какви са впечатленията от нея?
Какво е Юндол и какви са очакванията за посещението там?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е хъркане и как можем да се справим с него?
-
Какво представлява Ледената епоха и какви са впечатленията от нея?
-
Какво е Юндол и какви са очакванията за посещението там?
-
Какво представлява празникът на Варна и какви са пожеланията за него?
-
Какво представлява Успение Богородично и какви са обичайните поздрави за този празник?
Първото си дете кърмих дълго,и никак не съжалявам за това. Много по-добре е за бебето и по-практично за майката . Няма шишета ,няма АМ,няма нощно стерилизиране и проготвяне.
Болка от къменето не съм имала ,а бюста си ми е както преди,единствено беше за около година и нещо много ,много по -голям.
Нашия тати днес ще го дават по новините на рокерския събор във Велико Търново. То няма специално него де ама чакаме все пак новините да видиме дали ще го мернеме някъдеее. Та тази вечер сме самички. Голяма е жега на вън та май и климатика ще си пускаме да ни разхлади малко... Днес влизаме в 6ти месец 

Отговаря си на 22-ра седмица, аз не съм казала на доктора в коя съм. Той констатира "Отговаря за 22-ра"
Всичко огледахме и е наред. Нямало нещо, за което да се притесняваме. Специално попитах за плацентата къде е, как е - високопоставена е отпред (мисля, че каза) нямала да създава проблеми при раждането.

.Нашия татко е на сто процента убеден,че ще присъства на раждането дори иска да пререже пъпната връв,но........Ще видим как ще се получи накрая.Той беше на кораба когато Коки се роди и го видя чак след два месеца и е решил твърдо за бебка,че няма да пропусне нито един миг.Ами това е лека вечер ви желая!