ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 123
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Преди малко и аз пуснах във фейсбука призив към всичките ми приятели и познати дано наистина да се съберат парите по-бързо  Praynig  Hug мила Поли С ТЕБ СМЕ Hug

# 211
Darlin', ти къде си се разбързала с тоя 6ти месец, м? Я си погледни лентичката.  Hug
Поли, знаеш, че можеш да разчиташ на нас! Прегръщам те.
Тия дни ми е едно никакво, налегнали са ме разни дилеми. Tired
Докторът, при който ходя, и на който имам доверие, изражда в частна клиника, за която напоследък чувам все лоши неща.

# 212
според мен Darlin' има предвид 6-ти лунарен

# 213
Знам, в началото и аз така ги броях, но така ще мътим по 10 мес.

# 214
Пуснах банков превод към Поли.... Praynig

Choosy, Zuzu_82, да - лунарен ... днес приключваме с 21-ва и от утре 22-ра вече се брои за 6-ти (поне според табличката на първа страница). Нали знаете, че съм нетърпелива Embarassed

Choosy, наточила съм се да ходя на тази лекция:
Цитат
Пловдив
31.8.2009 г. – 10.00 ч. в ресторант “КА 2” (ул. “Цариброд” 6) - Д-р Ориета Каменова, неонатолог, Пловдив, ще представи темата “Първи грижи за новороденото в болницата и у дома”.

Ако представлява интерес, може да се засечем там Simple Smile

# 215
Чудесно е, че вече има сметка за Поли!  Peace Веднага ще се възползвам от възможността да бъдем поне малко полезни на това невероятно силно момиче и дано Господ е с нея и бебка!

Zuzu_82 , ок, мила- аз не разбрах и си помислих, че на самата поли няма да й стане приятно да й даваме снимките ние  Peace

ета, този изглежда много добре (бебефона де). Нямам никакви впечатления за него, но предполагам, че ти си си го проверила. Аз от сто години пазя един линк за количката този, ако не си го чела поне да мернеш отзива как е за нея.

Аз с тези месеци съм тотално изгубена- едните така, другите иначе- луда работа- броя там на всяко трето число нов месец и това е Tired

limonkata, е що да те е срам! То е уж готин квартал. Ние с това село Горна Баня да ни видиш  Laughing

# 216
Darlin', и аз съм като теб Simple Smile има едни таблички по дни -много са интересни и е дадено за всеки ден какво се случва или някакъв съвет - само вкарваш термина и ти показва

http://www.justmommies.com/pregnancy_calendar.php

# 217
Zuzu_82, този не го знаех ...
Любимият ми сайт е този (може би щото има клипчета) Flutter

http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=12&language=13

# 218
Darlin`, всичко представлява интерес, и аз гледах, че ще има, но с мойто пусто работно време ooooh! Ще помисля, ако мога да избягам, че и началството е в чужбина.
Миледи, следи си лентичката, като минеш в новия месец и се премества едно квадратче.

# 219
Аз пък най-накрая реших да спра да я местя и да си я направя (лентичката) по термин, който доки каза според цикъла - 26.12.
(със скритата умисъл да дръпна още 4-5 дни напред)  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ако гледаме квадратчетата, Choosy, има логика - да. Обаче това значи, че 6-ти влизам след 4 дни ...  Crazy Офф... бе да е живо и здраво и утре да не се крие, ейй!!!

# 220
  • София
Darlin` и аз гледам по първа страничка табличката, че ми действа успокояващо на психиката, колкото по-напред стигам Blush
Представяш ли си утре да е застанало така, че да не може да се види - подготви се, че има вероятност и това да се случи, дано не съм лош пророк де Grinning
Zuzu_82 страхотно подробно е Hug
Поли - май почнахме, всеки поотделно и всички заедно Heart Eyes Всичко ще се нареди - ще видиш baby_neutral

# 221
  • София
Привет на всички очакващи бебенца през декември!!!
  bouquet
Присъединявам се и аз към вас. Бременна съм с второ детенце- малък мъж stork-boy- и термина ми е 15-ти декември.

Да разкажа малко за себе си!!!!!

От София съм, имам вече една принцеса на 5 години и половина е - и тя е декемврийско бебе - родена е на 02.12.2003 година. Напоследък влизам от време на време да ви чета, но все не ми остава време да се запиша в темата. Ходя на работа без прекъсване за сега.
Надявам се сега да взимам по активно участие във вашите дискусии.

Е това е от мен за сега!!!

Успех на всички и много здрави,пухкави бебчета през декември!!!! newsm30 newsm07

# 222
gabata, добре дошла  Hug

Elf Princess, след толкова чакане, няма да изляза от кабинета без информацията, която искам... Хубавото е, че по това време (към 17:00 часа) на прегледа бебо е активен и не спи, така че може да шава и да се нагласи както искаме. Ако пък ми направи номерца, и аз имам Wink Няма да му се дам още от сега да ме командори. Crazy
Като врътна един гюбек при доктора и ще го наместя аз него (малкото де).   newsm36 Crazy Flutter

# 223
Добре дошла GAbata   bouquet пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  Hug, а на финала   малък сладък МЪЖ. Честито.

Писах в другата тема за Поли , но да питам и тук - някой знае ли как стои въпроса с мобилните оператори за събиране на средста чрез SMS-и?

# 224
Добре дошли на новите мами - gabata и sugar lips.  welcome
И честити ви сини гащички.

Общи условия

Активация на акаунт