ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 112
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
И аз взех да броя месеците календарно, че им изтървах бройката на седмиците. Всяко 30 число си знам.  Simple Smile

Милейди, препрочетох го, пак благодаря!  Hug На снимките конструкцията малко ми се струва пласмасова. Ако я открият моите хора - открият. Че изнамерих едни магазини... в Лондонските потайности! Не ми се иска да ги ангажирам чак толкова. Пък ако не - здраве да е!

А ти сега ме накара да загледам бебефоните с камера. И се замислих, че всъщност въпреки, че сме в апартамент няма да ми е излишно. Ще има да изпращам-посрещам деца по училищния автобус зимъска... Тъй с наблюдение ще съм много по-спокойна. Загледах този модел … 85;а Lindam, даже го заредих в снайпа да си пробвам късмета.

Забравих да споделя. На днешната лекция малко ме подразни коментарът за бащата в родилната зала. Че видиш ли, ако не бил припаднал по време на раждането, то при вида на плацентата ефекта бил гарантиран.
Айде бе! Моят пък не припадна, колкото и да се очакваше това от него.
Не бива така да обезсърчават татковците, нека всеки сам прецени може или не може да присъства на раждането на детето си!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 17:06 от eta

# 226
*MILADY* бившия ми зет е от там. За Драгалевци има само селски чеда и е нещо ужасно кой от кой по. Просто не ми се мърда от нас като знам какви са тук.  Hug

# 227
някой знае ли как стои въпроса с мобилните оператори за събиране на средста чрез SMS-и?
Няма никакъв смисъл оттях, защото при цена 1,20 лв, които плащаме, раздробено стоят нещата така:
0,20 лв - ДДС за държавата
30% (0,30 лв) за компанията, която ще регистрира единния номер
50% (0,35 лв) за оператора
и едва останалите 0,35 лв отиват за дарението.

Така че по-добре по банков път ... за да се знае, че всяка стотинка отива там, където трябва!!!

# 228
Момичета за мисля,че като се обединим и всеки дари по колкото парички има възможност за Поли те пак ще се съберат ,пък и може и да се стигне и до медиите ,така ще има повече гласност и още повече хора ще може да дарят средства.Аз мисля че и във форума сме доста майчета и ако всяка от нас дари по колкото може пак бихме ги събрали  Peace
ТАКА ЧЕ МАЙЧЕТА ДА ДЕЙСТВАМЕ ЗА ПОЛИ.

# 229
Здравейте момичета,
не съм влизала отдавна. Embarassed

Поли,миличка имаш и моята подкрепа. Hug Дано Господ да бъде с теб и цялото ти семейство. Praynig

Аз съм добре. Гледам по горещините да стойм с дъщеря ми в къщи. Бебето много рита ,а корема ми видимо е наедрял.  Уморявам се бързо .
От сайта даден от Зузу излиза ,че след 2 дни влизам в 7. И аз съвсем се обърках с тези месеци.
Незнам как да си  поставя розовото щъркелче на първата страница. newsm78  Моля ви,помогнете ми.
Засега не мисля да копувам бебефон ,въпреки,че сме в къща. Първата ми дъщеря беше толкова гласовита ,че като ревеше я чуваше целия квартал. Ако видя на зор с малкото ще си взема.
Последното което купих за мъничето е една играчка за вана,и много и се радвам. Wink
Хубава вечер и усмивки от мен.

Електра ,сега видях поста ти и съм
напълно съгласна ,да подкрепим Поли.

# 230
  • Варна
Айде и аз да се разпиша днес тук, че  да не остана назад.
Добре дошли на новите попълнения gabata и sugar lips.
ет-ке http://www.p4c.philips.com/files/s/scd497_00/scd497_00_pss_bul.pdf
с този сме, доволна съм, не ми е създавал грижи, за другия, като трябваше да избирам
ми се досвидяха парите честно казано, ама ако е на сметка от UK хич не му мисли.
Утре вече смятам да напусна бърлогата и да се развея из улиците.Май съм по-добре...
така, че утре ще преведа пари за Поли. Много се радвам, че така бързо всички се отзоваха
и помогнаха, кой с каквото може. Страшна сила е майчината съпричастност.

# 231
Ета много си права за таткото и присъствието му, но от многото теми, в които съм писала по този въпрос, наблюденията ми са че в БГ още гледат скептично на това. Интересното е, че в повечето случаи самите жени изтъкват какви ли не причини, без въобще да са го изпитали на сoбствен гръб, и си мислят, че мъжа им ще се отчужди, или не трябвало да ги вижда в такова състояние и разнии подобни. Истината е, че досега всички, които са го преживели са със страхотни спомени и го описват като един от най-сближаващите и емоционални моменти. За мен също е така. Надявам се в бъдеще ще се престрашават все повече бг татковци да станат свидетели на това чудо да споделят раждането на детето си.
Добре дошла на qabata, лека и безпроблемна бременност ти желая до края.

# 232
Кураж за Поли, Комикс и Точица!!! Стискам палци нещата да имат добър край за всички!!!

Аз изчезвам за 2 седмици, вероятно няма да мога да чета и влизам. Стискам палци всички да сте добре, и като се върна, само добри новини!
Ще се изкъпя и за вас в морето, надявам се да нямам проблеми!

Целувки и прегръдки от мен и Дамян!  Hug Heart Eyes

# 233
Ето ме и мен  Grinning
И на мен лекцията ми беше скучна...Ет-ка, тези жени не четат ли книги, че задават такива въпроси  ooooh!
МОЛ-ът днес беше пометен от стадо бременни бизонки...гледката е внушителна...после побъркаха продавачите в Хиполенд  Laughing

Да се похваля, че вече имаме розова стая за нашата футболистка newsm44

# 234
Здравейте момичета.
Първо стискам силно палци за Поли, дано Господ е с нея и малкото бебче  Praynig, а за инициативата по набирането на средствата се надявам бързо да се съберат паричките.
Добре дошли на новите мами  Hug
Дарлин не се притеснявай излишно, бебо ще си покаже всичко а ако не желае да си покаже лицето лекаря ще му помогне като го подбутне със сондата на ехографа както направи при мен  Peace
Аз нямам много време за писане, но пък за това ви чета редовно.
Лека вечер

# 235
Дарлин, сетих се сега, вчера се обаждам на братовчедка моя, бременна в 8я месец. Питам, какво чакаме, и тя милата през смях ми казва "не знам още!"  Laughing Там обаче докторицата има вина, понеже лично познавам възможностите й.

evil , пак сме в съвпадение  Laughing за бебефона Хайде утре може и аз да ти направя компания да идем до някое ОББ да внесем пари за Поли.

Смях се за бременните бизонки в Хипо, mayanka  Joy Изтървах, нали бях с двете кукувички, бързо се изнесох.

Bibi2202  Hug няма какво да добавя! Казала си го прекрасно!
Моят мъж сам изяви желание и сега ЖиЗ пак ще е с мен. Жалко, че преди години нямаше такава възможност!

# 236
eta, никак не ме окуражаваш ...  Crazy Не искам да съм подобен случай... Hug
Krasoni, ще бутаме ако трябва... няма да се крие ама ха!

# 237
eta, никак не ме окуражаваш ...  Crazy Не искам да съм подобен случай... Hug
Krasoni, ще бутаме ако трябва... няма да се крие ама ха!
Дано да е благосклонно, поне моето беше такова  Peace

# 238
Уф, каква съм невъзпитана само- 100 пъти забравих да кажа Добре дошли на новите мами и да им пожелая безаварийно мътене до края   bouquet

Ета, аз, както вече си и казах де, считам само тези с камерата аз бебефони, така че се радвам, че съм те накарала да се поогледаш. Ние сме в къща, но и в апартамент да бях пак бих взела такъв, за да не ми се налага да тълкувам шумовете. Този на Линдам не съм го тествала лично, но изглежда много добре! Единствено бих те посъветвала да купих бебефон от тук по една причина- да можеш да го тестваш в къщата си, защото има някой, които просто дават смущения здраво при определени зидове и си зависи много от самата сграда, разположение на стаите и тн.
Нашият е на Чико, купен от тук, след като купихме един от ТСМ (тогава още не  внасяха просто в БГ други) и той изгърмя доста бързо с/у скромната си сума от 100 лв  Crossing Arms Този сега, да не го урочасам, не е мръднал, а вече е тестван и на твърдост по няколко пъти.

За таткото на раждането- нашия си беше на раждането на Яна и сега ще изкопае трапове да бъде отново, а и аз не бих била спокойна без него вътре!!! Имаше забрана да застава в ключова позиция(понеже на този пусти остров клизмите не ги практикуват), но така и не я спази, че даже и ме окуражаваше колко се виждало от главата и тн  Crazy Е, малко е зор хем да избуташ бебе от някои свои части, хем да стискаш друго, ама се справя човек  Twisted Evil Сексуалният ни живот не е пострадал по никакъв начин от това, даже напротив- държа да отбележа!
Щели да припадат- трънки- те да не са деца......Изобщо е ужасно дразнещо това отчуждаване на мъжа от бременността в нашенско  ooooh! Аз ще му раждам дете, а той ще чопли семки нейде и ще запива- егати селската чест  Tired В чужбина (или хайде да не говоря за навсякъде, но поне в Англия) не гледат с добро око много на отсъстващи татковци, а за припаднали по време на това не съм чула- и на нормалното и на секциото са си там хората, че даже и децата си влачат (което на мен вече ми иде малко множко де- да гледаш мама как се дере като прасе и д-то й се готви да експлодира  Crazy  Laughing )

evil, радвам се, че вече си по- добре  Hug Снимката в подписа е супер миличка и сладурска  Peace

mayanka, честита да ви е! А снимки????

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 21:50 от *MILADY*

# 239

(което на мен вече ми иде малко множко де- да гледаш мама кака се дере като прасе и д-то й се готви да експлодира  Crazy  Laughing )

Joy

Много ме разсмя, в това гадно време тук, та поне малко ми се повдигна настроението. Тук също гледат странно ако таткото не иска да присъства. Нас не ни и питаха, аз бях с операция, дойде една сестра докато ме приготвяха мен и просто му връчи престилка и той да се облича стерилно. После било голям купон, запознал се с още един татко от съседната операционна, та ходили заедно да гледат бебетата как им правят разни процедури. Татковците присъстваха и на всички уроци после как да къпем, повиваме и кърмим бебето, и беше много сладко да ги гледаме как се вълнуват и пипат по-нежно и от мамите дори.

Общи условия

Активация на акаунт