ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 107
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Ох, Милейди, тъй ме разсмя, че чак децата накацаха да видят къде е смешното  Joy
Ми ще рискувам да взема БФ от чужбина, защото тук или ги няма, или са на егати цените!
Междувременно, попаднах на сравнително ревю точно за двата модела, между които се колебая.
Ето, на който му предстои подобен изборPeace

# 241
еееех, като чета това за присъствието на татковците си давам сметка от колко неща сме били лишени, даже ощетени емоционално и всякак......раждайки в държавно АГ преди десетина години - спомена ми е унизителен даже, самочувствието ми беше сведено до заклано прасе, виновно че кърви...сори за израза ама няма да го редактирам!

# 242
Добра вечер, мами!

Да кажа и аз, че много се вълнувам от събитията около Поли! Вярвам, че цялата положителна енергия, която е насочена към нея ще й помогне да мине през това изпитание!
Радвам се и на реакцията на списващите във форума - наистина майчината съпричастност може чудеса да сътвори!

И понеже никой не се престраши да разкаже за срещата вчера, да взема аз да го направя Laughing

Събрахме се на уреченото място в уреченото време Simple Smile Проверката по списъчен състав показа присъствието на:
Portman, Collibri, Ава, Verty, Petia_Sport, Oska и моя милост Laughing
Какво да кажа - интелигентни, мили, забавни, чаровни дами - не е трудно да прекараш добре в подобна компания!
Побъбрихме, посмяхме се, посподелихме разни притесненийца и те така - не усетихме кога мръкна Rolling Eyes
Компания ни прави и прекрасната щерка на Verty, мойто маймунче също гастролира за малко (Petia_Sport, благодаря за комплиментите по неин адрес - знаеш ти как да разтопиш майчино сърце!)
Имаме и фотосесия - предполагам Verty ще подаде сигнал когато снимковия матриал бъде приложен в албума.
Колибри също имаше снимки в телефона, ама тя нали зачезна - ще ги изискаме като се завърне!

Та - много ми беше приятно да се запозная с момичетата, надявам се тези срещи да станат традиция!

Милейди, ти направо изби рибата с тоя пост Joy Ама така си е, де!

Лека нощ на всички!

ПП Добре дошли на новите попълнения!

# 243
Уф, каква съм невъзпитана само- 100 пъти забравих да кажа Добре дошли на новите мами и да им пожелая безаварийно мътене до края   bouquetЗа таткото на раждането- нашия си беше на раждането на Яна и сега ще изкопае трапове да бъде отново, а и аз не бих била спокойна без него вътре!!! Имаше забрана да застава в ключова позиция(понеже на този пусти остров клизмите не ги практикуват), но така и не я спази, че даже и ме окуражаваше колко се виждало от главата и тн  Crazy Е, малко е зор хем да избуташ бебе от някои свои части, хем да стискаш друго, ама се справя човек  Twisted Evil Сексуалният ни живот не е пострадал по никакъв начин от това, даже напротив- държа да отбележа!
Щели да припадат- трънки- те да не са деца......Изобщо е ужасно дразнещо това отчуждаване на мъжа от бременността в нашенско  ooooh! Аз ще му раждам дете, а той ще чопли семки нейде и ще запива- егати селската чест  Tired В чужбина (или хайде да не говоря за навсякъде, но поне в Англия) не гледат с добро око много на отсъстващи татковци, а за припаднали по време на това не съм чула- и на нормалното и на секциото са си там хората, че даже и децата си влачат (което на мен вече ми иде малко множко де- да гледаш мама как се дере като прасе и д-то й се готви да експлодира  Crazy  Laughing )

evil, радвам се, че вече си по- добре  Hug Снимката в подписа е супер миличка и сладурска  Peace

mayanka, честита да ви е! А снимки????
Как успявате да ги накарате те зи татковци да влизат чак и на раждането.аз лично много искам  и нашия татко да влезе,но знам че няма да стане. Той изпитва и незнам и аз как да го обясна просто неиска да влиза да гледка с мен Малчо и на видеозона. Имало нещо което мърда в мен и не му е много знам ли и аз как да го кажа наистина. Иначе много се радва като ни даде доктора снимка от прегледа,като влизаме в следваща г.с. или месец влизаме в интернет и четеме с интерес какво е характерно за дадената седмица или месец и т.н. лека от нас  Hug

# 244
Добро утро, дами. Заповядайте в градината.

# 245
Добро утро на всички !
Ето ме и мен.
Сигурно много съм изпуснала. Надявам се всички да сте добре...и с Поли всичко  да е ОК !
Скоро ще добавя снимки с pamivo от Китен...
Срещичките ни бяха много приятни, а Нанси какви снимки прави само !

bouquet

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 09:11 от La Fée

# 246
Choosy, закуската е невероятна  Party Тенкю!
La Fée, добре дошла отново  bouquet Са ти се оплача - пловдивчанки този път никаква активност - написах за среща и до там ... Whistling

Пууу дойде и петък най-накрая ... ами сега?!? Как ще издържа до 17 часа ... ще ми се  пръсне сърцето ooooh! Имам чувството, че за първия  преглед не се вълнувах толкова, колкото за тоя сега .... тцтцтцтц... Crazy

За присъствието на татун по време на раждането - аз съм го питала дали иска (защото аз искам да си ми е подкрепа и опора не само отвън повреме на контракциите), ама първоначално ме отряза категорично, че не иска. При втори въпрос след време каза "Има време".  newsm78 Показвам му уж случайно разни темички и обсъждания по повод присъствието, незнам доколко ги чете ... ама ...  Казва, че не го било страх нито от кръв нито от гледката ... но просто не искал, защото според него мястото му не било там. Хмм... че къде другаде бе?!?
Май още трябва да поработим по темата .. да го обработя по-скоро Peace

Та така ... айде чао ви от мен, чезвам на работа. После като се върна ще пиша пак, и разбира се след прегледа.  bouquet Приятен ден!

# 247
  • Велико Търново
Добро утро момичета!

Darlin` ей го къде е, ей сега ще стане 17 часа  Hug

La Fée добре завърнала се Simple Smile

Choosy мм идеално просто.

*MILADY* така ми видгна настроението рано сутринта Simple Smile, благодаря за което.

Добре дошли на новите мами, лека и безпроблемна бременност.

Пък за присъствието на таткото на раждането да ви кажа, ние даже не сме го обсъждали още,
ама да ви кажа не съм и сигурна дали тук допускат други хора по време на самото раждане.
Ще взема първо да проуча  Thinking

Приятен ден!

# 248
Choosy, благодарско за закуската  Simple Smile
La Fée, е хайде де, време беше да се появиш  Sunglasses
*MILADY*, на този етап освен розови стени друго не мога да покажа...днес ще сложим контактите и абажура, мейби пердетата...но си чакам мебелите на 15 септ и тогава ще пускам снимчици в полузавършен вид...Мъжо каза, че сънувал розовата стая  Joy
Darlin`, и аз съм на твоя хал, от 21 не съм виждала дребка и дращя с нокти вече...Днес и аз съм на преглед, така че ще се отчета после...един съвет от мен- затрупай се с работа, за да не мислиш и да минава времето по-бързо  Peace

# 249
Момичета, успех днес на прегледите. После чакаме отчетите.
La Fée,  Hug
mayanka, вие отказахте ли се от рисунките в крайна сметка?
Аз обмислям вариант, т.к на първо време бебонка ще е при нас, да и сложа на стената над леглото някакви детски стикери или да оцветим нещо по шаблон. Да стане малко по-бебешко. Но има време, ще мислим.

# 250
Добро утро и от мен!  Wink

Darlin`, еее, най-сетне дойде ДЕНЯТ! Дано малкият човек да удовлетвори всичките ти очаквания! И веднага да пишеш, чу ли?!  Grinning

mayanka, и на теб пожелавам вълнуваща и ползотворна среща с бебочката ти.

La Fée, добре дошла!   bouquet

На всички, хубав ден!

# 251
Добро утро  Hug
Много се радвам, че срещата е била толкова весела  newsm10
За присъствието на таткото по време на раждането и аз съм твърдо за (само да не ми се вре между краката, докато бебо излиза  Blush). На този етап нашият тати каза, че иска да е до мен  smile3521 Наистина обаче в БГ се гледа по-странно на такива неща, аз като споменах на приятелка, която роди преди 2-3г и тя почна да ми обяснява колко гнусно било всичко, как изобщо нямало да ми бъде до мъжа ми в тоя момент, хич да не съм го карала да идва.... Но като се замисля, по-голяма опора от него в такъв момент няма да намеря, а и ще ми е много приятно да изживеем събитието заедно  newsm03
Късмет на прегледите днес  Peace

Стискам палци за Поли и всички, които имат нужда  Praynig

# 252
Добро утро, комплектовани 2в1 мацки  Hug

Lassi, най- после някой да се престраши и да каже как е минала тази тайна среща ваша, че да ви завидим още по- грозно и ние  Laughing  Hug

La Fée , хайде бе, момиче- загуби се тук и тази България! Чакаме и от теб снимки и повечко разкази как минава времето ти тук  Hug

Choosy, много романтична закуска....направо ми иде да се провра през монитора там!

Darlin, ух, ама ти си нетърпеливка! Ей сега ще мине времето, няма да усетиш, а пък после ние тук също толкова нетърпеливо чакаме вести от прегледа  Peace

Пак по въпроса за татковците на раждането-  Laughing смеете се вие, ама то си е така  Laughing  Hug А за това как ги караме- ами не го карам аз поне лично, но и никога не сме обсъждали други варианти....Просто не ги разпитвайте за официалното им разрешение, а си се дръжте така, сякаш то по друг начин и не би могло да бъде....Което си е така всъщност- това дете, което ще раждате, не е последния брой на Glamour или Elle, че да е само женска работа и да ви засяга само вас  Crossing Arms То вярно, че на сила хубост не става, но поне не пречи в такъв случай да им насадите вина, че се измъкват от нещо, което е тяхно право и задължение (макар това да звучи грубо, когато се отнася до бебе- темата)- да бъдат с вас по целия път до завършването на мътенето и на самият голям финал. А и поне за мен винаги е било вярно, че колкото по- включен в даден процес е човек, толкова по- голям интерес има към нея! И тъй като тук никой от лекарите няма да си направи труда да отчете колко важен е и бащата в цялата история, от нас зависи да им дозапалим интереса и да ги приобщим към цялата бонанза....Айде стига философии рано сутрин  Crazy  Laughing

AdelF, разбирам те до голяма степен за това как си се почувствала. Аз имам същия унизителен, гнусен спомен и същото останало чувство за заклано прасе, но от аборта ми с шарката в третия месец преди две години и то в така хвалената частна клиника на Щерев, където освен всичко друго бяхме и с "връзки" моля ти се. Като изключим пренебрежителното отношение на сестрите, анестезиологът взе палмата, като ми се развика "К'во си се разревала ма ....., к'во го ревеш това дете, да си ревала по- рано, ся млъквай, че няма да те хвана упойката, ясно ли ти е ма!"......Явно си имаме нашенски дар да сме състрадателни по тези места с жените....друго не знам какво да кажа....Пожелавам ти този път обаче да имаш раждане, което напълно да компенсира изживяното преди време и да можете да си поделите щастие от това с таткото до теб през цялото време!

Сега една питанка към вас- вадете кристалните топки- от няколко дни, въпреки магнерота, имам нещо, което не мога да определя дали са контракции или не...Преди много ясно разбирах, когато ми се сгърчеше корема, но тези напоследък не мога да бъда категорична са ли или не са такива....Нещо леко се втвърдява, но като че ли повече от едната страна и по- малко от другата и се чудя дали са просто по- леки контракции или самото бебе се натиска по стените вече доста по- осезаемо.....Шантаво го обясних, но дано да ме разберете....Страх ме е от дори и леки, че нали с тази шийка, но пък не мога да карам лекарите зял ден да ме гледат, та да хванат евентуално някоя такава... Tired

Ще съм благодарна на размисли по терзанието ми много, макар да знам, че е досадно  Hug

# 253
Добрутру и от мен!

Радвам се, че подхванахме темата, защото е поредната по която тук битуват твърди като скали заблуждения. Включително и от лекари, факт е че в много малко болници се допускат бащи в родилната зала.
Милейди толкова добре е писала (отново), че няма какво да добавя!
zlitova, нищо гнусно няма, естествен природен процес, изумявам просто! Но като се има предвид, че има жени, на които и кърменето е гнусно... взех да не се учудвам вече толкова.
Някаква защита на компа не ми позволява да качвам снимките, правени от таткото на последното ми раждане, но тържествено обещавам да го направя скоро! За сега ще пусна само тази (май съм ви я показвала и преди), макар и да е поукрасена с китки, но това видя той. Сами преценете гнусно ли е.

Милейди, това, което описваш много ми прилича на надупено бебе. Или ако не е дупе, то гръбче. Щом само от едната страна се втвърдява не ще да е контракция  Thinking

За гадните болници и лошо държание.... ще замълча. Не ми се разваля настроението от сутринта. Аделка най-искрено ти пожелавам незабравимо раждане този път! Да си спомняш за него с умиление и нежност!  Hug

Аз пък от де питах моя скъп снощи за мнение по въпроса за БФ с камера! Било ненужно! Много разбира той! Пуу, ядоса ме!
Убедих се, че трябва да пазаря без много да давам обяснения. Ама викам, техника е, да се изкаже...

Хайде хубав ден, успешни прегледи, ще ви следя!  Hug

# 254
 Hug Благодаря момичета за топлото посрещане ! Липсвахте ми !!!

Остава ми по-малко от седмица в България.
Много се радвам на срещите ни и се надявам да успеем да организираме още една в Пловдив (в близките дни).

Не виждам снимки от варненската среща  Rolling Eyes
Състоя ли се ?

Darlin`, разбирам вълнението ти ! От кога само чакаш този ден !!!
И аз с още по-голямо нетърпение чакам да се похвалиш след това  Grinning

mayanka, стискам палци и на теб !

*MILADY*, дано няма нищо обезпокоително!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт