Какво кафе пием и как си го приготвяме

• 4 026
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
През седмицата - първото ми кафе е към 5 ч. сутринта - в голяма чаша за чай - 4 ч.л. захар и 3 ч.л. нес кафе + 3-4 цигари. Второто кафе е вече в работат - дълго еспресо с 2 пак. кафява захар, 2 пак. суха сметана и 5-6 цигари.
Събота и недля - около 9-10 ч. - 4 ч.л. захар, 3 ч.л. нес кафе, 1 ч.л. течен шоколад и 50:50 мляко и вода. С цигари.

# 16
Новата ми страст е кафето Green Mountain на зърна. Прекрасен аромат! 
Иначе - синята лаваца или зеления якобс морарх. Правя си го в италианските кафеварки тип каничка на котлона. Пробвала съм какви ли не кафемашини, но май тези елементарни кафеварни най-много ми харесват. Винаги цяла кафеварка за мен, чисто, горчиво, силно. С колкото цигари поеме:-)

# 17
имам в момента кафеварка за еспресо с вакуумирани таблети. идеално е за мен - чисто, бързо. Кафето е превъзходно.

# 18
3в1 на нес кафе само такова пия
понякога със цигарка  Peace

# 19
Сутрин задължително 2 чаши 2 в 1. Преди няколко дена ми подариха преса за кафе и оттогава си я ползвам редовно за дневните кафета. Heart Eyes

# 20
Когато съм на работа пия 3 в 1 с 2-3 цигарки....и само това е.когато съм си в нас не се сещам много за кафе Peace

# 21
Най-важното ми нещо сутрин при събуждане!
Дълго еспресо. Естествено, че нормално, т.е. кофеиново, иначе по-добре да не пия изобщо (като в бременните ми периоди).
От толкова години пиене на еспресо вече съм тотално отвикнала на шварц-машини, кафеварки-кубинки и т.н. Само по време на почивките ми се случва да пия нес понякога.

# 22
3в1 на нес кафе само такова пия
Същото.

# 23
  • град-държава
И в миналата подобна тема споделих,пия кафе през целия ден само от френска преса ,понякога с мляко,понякога без с няколко цигари...за в къщи си взимам кафе Гватемала от Starbucks-обожавам го... Heart Eyes

# 24
Ние си го поръчваме от чужбина.  Mr. Green

# 25
Сутрин задължително пия мляко с нес кафе, а следобед пия 3в1

# 26
  • София
Еспресо Лаваца и Илли, двойно с мляко, без захар, на кафе-автомат.

# 27
  • Някъде там...
Еспресо Illi ,2 лъжички захар,мляко,много цигари  Mr. Green

# 28
  • БУРГАС
Пия дълго или понякога двойно кафе,без захар,от време на време слагам и сметана,ама малко.Обичам само еспресо,ако няма,пия каквото има-нес или 2 в 1,цигари задължително 2-3.

# 29
Monarch Intense Peace

Общи условия

Активация на акаунт