Жарко слънце вън пече, ФЕВРУАРЧЕ сладко хапва си пюре.

• 10 240
  • 275
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте отново Simple Smile
Този път за повече от 2 секунди Simple Smile
Весе, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! Дълги години да се обичате и разбирате   bouquet
Всичко си намислила супер /купи си кибрит, че със запалка много ще се озориш/  Peace & честита братовчедка  Party

Честит 6ти месец и на днешните рожденици Heart Eyes

Малко заглавия и от мен Simple Smile
Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?
Морков, каша и месце папка ФЕВРУАРЧЕ на пюре.
Срещата дойде и мина - хубава е ФЕВРУАРСКАТА дружина
Кой във Здравец, кой във къщи, ФЕВРУАРЧЕТО не ще се мръщи
Да си знае гьола всяка баба, за ФЕВРУАРЧЕТО мама ще решава

Туй от мен за сега Simple Smile

# 136
  • Sofia
Весеее, честита сладуранка! Да ви е жива и здрава и все така голяма да расте! Hug

Честита годишнина! Да сте все така щастливи и задружни! А изненадата е супер! Много ще се изкефи мъжа ти, сигурна съм! После да кажеш как е минало (без пикантните подробности Wink )

Аз днес само сварвам да чета, защото май излиза третото зъбче и е ужас Sad Измъчи се детето горкото, само крещи, плаче, ръмжи, не спи, не яде.... миличкия ми малчо  Cry

Отивам да се мятам пак в боя  Confused Все така ще ми се случи, баш като сме на зор, тати да го няма.....

# 137
Здравейте готини мцки, с най-готините и сладки бебочета! 
Много ми липсвате, да знаете!   Hug Hug Hug
Включвам се съвсем набързо от Св. Константин и Елена, където сме на почивка с милото и беба. Бях започнала да чета какво сте сътворили за няколко дни откакто не сме в София, а милото излезе да разходи беболина, но стигнах до поста на Мама З от вчера и ми стана едно мило ... разчувствах се и ........ отивам да се радвам на Плами, а вас оставям да гушкате сладурчетата си.

Много цунки от мен, до после.

# 138
  • Пловдив

много е яко това заглавие Joy дано така да озаглавим следващата тема

# 139
Весе честита ви радост,да вие жива и здрава,а на мама бързо ооправяне.Идеята ти е добра,дано и малкия да ви остави да се насладите на вечерта,приятно изкарване Hug

много е яко това заглавие Joy дано така да озаглавим следващата тема

да да много е добро Mr. Green

Зитка радвам се че малката е по-добре,ей не наболедуваха се мойта и твойта щерка ooooh!

# 140
Иве, аз препрочитам сега старата тема и разбрах за проблема с пръстчето на Стаси. Защо не му сложиш ръкавичка временно, то не се знае дали и нея няма да маха, но може да пробваш.

# 141
Честита леля на Никола! Да е жива, здрава и много послушна!!! Бързо възстановяване и на мамчето! Мн романтична вечер си намислила, хетера  FlutterПреспивай малкият и  си изкарайте незабравимо първата годишнина от  married!
Заглавието е убийствено, макар нашите баби, прабаби и прапрабаби да не се месят Mr. Green
Доре, заглавието е мини поздрав към вашата рода Joy "Да си знае гьола всяка баба, за ФЕВРУАРЧЕТО мама ще решава"

# 142
Мами, влизам набързо - имам нужда от помощ - жестоко съм запушена от снощи, имам и температура 38.5 градуса, пия Лецитин, правя горещи душове, но Гоги отказва да суче от болната гърда, явно проблемът е бил от снощи - затова се е дърпал цяла вечер  ooooh! Незнам как да сваля температурата пих малко повече от 1/2 супена лъжица Панадол за бебета, но температурата не спада  Sad Чувствам се като парцал, Гоги е супер нервен, не беше спал почти снощи, днес също  Sad

# 143
  • София
Котето май мина през същото... Cry Hug

Ахахахаха smile3532, майка ми ни шпионира и със сигурност ще го види! Joy

Страхотни сте!!!

Уондъртеди, ние имаме същото смеещо се нещо на Нуби, разпознах го!

# 144
Мами, влизам набързо - имам нужда от помощ - жестоко съм запушена от снощи, имам и температура 38.5 градуса, пия Лецитин, правя горещи душове, но Гоги отказва да суче от болната гърда, явно проблемът е бил от снощи - затова се е дърпал цяла вечер  ooooh! Незнам как да сваля температурата пих малко повече от 1/2 супена лъжица Панадол за бебета, но температурата не спада  Sad Чувствам се като парцал, Гоги е супер нервен, не беше спал почти снощи, днес също  Sad
Пари се и изцеждай колкото се може сама проблемната гърда. Натискай Гого да се труди в/у нея.
 Вечерта си като легнеш може да сложиш възглавничка на ниска степен вкл. да топли мястото и да помогне да се разсее бучката. Намачкани зелеви листа слагай и дано да пребориш запушването.
  Гери, може да пиеш мисля си до 3 парацетамола на ден / обади се на лекарят си и го питай за вс случай Whistling/ , вземи 1 и дано да  спадне температурата Praynig Hug

# 145
Гери,на мен ми помогна само счукания студен зелев лист в сутиена...Но може би не съм била толова зле.Нямах температура.Не става ли с изцеждане? Дано се попоправиш до вечерта,че си представям как се чувстваш... Sad

Хетера,приятна и много романтична вечер се очертава! Утре да разкажеш и за теб какви изненади е имало.. Wink

Доре,попрочетох темата в ДиС.Ама вашите версии за едни и същи ситуации са коренно различни.. newsm78 Направо е страшна обърквация! А и всяка една от вас се аргументира много смислено,след това се включва другата и поднася съвсем различна и отново правдоподобна история!Абсурдно е човек да добие предства къде точно е истината.Напр. за шарката..майка ти казва,че са били минали 50 дни от контакта й и че 4-ма доктори са подпечатали уверение,че е клинично здрава и не е възможно да е вирусоносител...Възможно ли е да си измисля всичко това?!

# 146
Гери аз като се бях запушила се оправих с лимфомиозот ,то е хомеопатично,пише че се пие 3 по 3таблетки аз пих 3 по 2.така се бях запущила че лявата ръка не можех да я движа от болка,помогна ми за един ден.Пробвай няма проблем че си пила лецитин ,може да ги смесиш питала съм докторката ми Peaceдано ти мине по бързо,а за Т пий спокойно парацетамол,трябва да я смъкнеш, че така сигурно си като парцал.

# 147
  • София
Докторите са двама, естествено. Все пак това е прилично преувеличение - само 50%! Всъщност ако белодробният лекар и педиатърът се броят, може и 4-ма да станат. Не става дума за контакт, тя имаше херпес зостер и гърбът я болеше в продължение на месеци и имаше обрив, който си беше разранен. За мен това си е опасно. Независимо какво казват лекарите. А и не е сигурно какво са й казали, нейните лъжи са пословични. Проблемът е, че когато тя си измисли лъжа, си вярва и после не може да я убедиш в обратното. Много смешно стана, като й казах, че е писала във форума, че никой никога не е целувал бебето и тя отсече: "НЕ съм писала подобно нещо!", ама мненията се пазят и се видя, че пак си въобразява. Така е със всичките ни разговори - казва неща и после тотално отрича да ги е казала.

Но главната идея е, че мен ме беше много страх и моята педиатърка казваше, че не бива да рискувам. И когато Румен се разболя, точно 15 дена след идването й, вече беше леко странно. Все едно е всъщност дали е тя или не. Важното е, че не уважи молбата ми да не идва и ме изплаши много. Само за да бъде нейната.

# 148
  • Sofia
Гери, писах ти на лични. Дано бързо минава!!!!!! Hug

# 149
Хе-хе, Карбо страхотни заглавия  Peace Това за бабата ще го сложа на първо място в графата пердложения  Wink (аз така ги карам по ред на номерата  Grinning ) Даже може като го използваме да сложим в скоби , че е поздрав за баба Здравка, баба мравка  Laughing Доре шегичка , не ми се сърди  Wink

Хетера честита ти братовчедка   bouquet да им е жива и здрава на мама и тати и много да ви радва цялото семейство  Party

Хихихи, смеещата буба се казва шестокрачко  Mr. Green има и един крилатко , дето е още по-изумен от този  Laughing

Едно въпросче днес ни взимаха кръв и урина ( с пликчето се справихме от първия път  yes ) и излезе , че хемоглобина и е 106 , доктора каза , че е нисък и ни изписа малтофер да пием три месеца. Ама после една приятелка ми каза , че не бил нисък ( тя е медицински работник ) Според вас ниско ли е 106?

Отивам да добавя заглавията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт