Жарко слънце вън пече, ФЕВРУАРЧЕ сладко хапва си пюре.

• 10 228
  • 275
  •   1
Отговори
# 180
Може ли и ааааааааз?

Че от виртуални контакти, съвсем изкрейзих!

Много ти благодаря, Иве, невероятно е какви изводи си правят хората... #Crazy #Crazy #Crazy
aaa Иве ни съ крия а мъ мързи smile3507
а къдеееее ша го пииим туй кафе,ко ша каеш на Вито,мое и да обядваме Laughing
тй въпроса ти е излишен smile3534метай се на таксито и долазвай,ама да не си забравиш 8 пакета с мокти кърпи Mr. Green

# 181
  • София
Мокри кърпи - не  Naughty, няма спирт в тях, направо спирт 95 % от аптеката!!!!!!  Mr. Green Ами айде, Доре, иска ли питане, Дон Вито вече го знаеш къде е, нямаш проблеми Wink)))

# 182
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532

Ааа, Миме, току-що разпратих снимки на родата и една от първите е "Повивалникът на Йойо". Вече си звезда! Laughing Шегичка...

# 183
Добро утро !
След дълги опити , най-после успях да разбера как се качват снимки  Crazy
Запознайте се с моите слънчица - Константин и Калина  Hug

# 184
  • София
Ехааа, Краси, страхотни са ти дечицата, пу-пу-пу, да са ти живи и здрави и имат прекрасни имена Simple Smile

Миме, Доре, за колко часа се разбираме на Дон Вито, че да се обадя към 10 на Весито да й кажа? Аз храня дребния към 10:30 и после мога да изляза когато кажете.

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 09:28 от iva_angel

# 185
  • София
Ми, хайде в 11.00. Simple Smile

Карбооооо, започвам твоята диета. Даже намерих тема за нея, твоят диетолог е известен:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=256153

# 186
  • София
Добре, Доре, 11, тя Мимето е тръгнала сигурно вече насам за Едо, че изчезна на балкона, ама ще й се обадя, а за диетата хехе и моята е от него, за 4 месеца и половина 20 кг без половин килце Wink))))

# 187
autumnspere, и аз като Толо смиатам, че не трябва повече да се занимаваш със заяждане с майка си по форумите. Не и се връзвай. Тя щом е журналистка явно е свикнала да има поле за изява, но ........ айде нема нужда по тоя начин! Все пак сте майка и дъщеря. Не се съмнявам, че Йойо е чудесно отглеждано и обгрижвано дете, вярно е, че се шашкаш малко повече, но то е нормално според мен като си майка за пръв път. А и по-добре така, отколкото да си някаква майка-непукистка и каквото и да му се случва на детето да си казваш, че нищо му няма и накрая да се окаже, че е зле, защото не си му обръщала достатъчно внимание.Просто спри да четеш оная тъпа тема на майка ти. Тя като няма какво да прави да си пише с майките. На мен пък ми е малко странно разни баби да се изживяват и те като майки наново и да се впрягат чак пък толкова! Ама това си е мое мнение. Не искам да кажа нищо лошо за майка ти, но от начина по-който се държи тя чак аз се обиждам заради теб, защото те чувствам близка все пак и ми гадно, че майка напада дъщеря си....Абе не знам. Спри да си хабиш нервите с нея.

Честит Рожден ден на Красикоко и на Бори1 !!!

Желая ви да сте щастливи, обичани и обичащи!!!
 bdbaloni

# 188
  • София
Ми, аз си казах, че няма да я чета, ама пусто нямам воля. Аз и затва още общувам с майка ми.

# 189
А, забравих да кажа, че Йойо е супер сладък на онази снимка и нещо май йога го раздава. Вижте как си държи пръстчетата на ръчичката!  Mr. Green

# 190
  • София
Да бе, верно, какъв беше този жест? Христов някакъв...

# 191
Остават : 3 дни до срещата

# 192
# 193
Привет, привет!

Нямам много време за писане, затова делово.

ВАРНЕНКИ, хайде утре да спретнем една срещичка в Морската ..............., че толкова сте готини и ще ми е страшно тъпо да съм толкова близо, а да не ви видя. Около 10-10,30ч. как е?
Ще чакам включване.

newsm59 на Краси и Бори! Бъдете много обичани и щастливи!

# 194
  • София
Честит Рожден Ден на всички празнуващи - мами и бебоци   bouquet

Доре, диетологът е по-скоро на Ивето, че аз от нея видях Simple Smile Чудех се между него и Огнян Симеонов, но една позната, която също много качи по време на бременността също се оказа че е ходила при Ипократис... та така се реших..
Аз пак да си кажа, че не спазвам супер стриктно, ама се опитвам Simple Smile
Вече съм 67.4... за 10 дни съм свалила 3.5кг... Ясно ми е че в началото е по-лесно и са предимно тености, но не можете да си представите колко се радвам на кантара...
Надявам се до нова година да съм под 60  Thinking

Днес /след малко/ ще се захранваме с Белка.. морков ще е Simple Smile
Пуснах едно въпросче в Кърмаческия
да смесвам ли с кърма и колко лъжички да дам?

Друго какво да ви пиша... май няма какво Simple Smile
Вече едвам броя часовете до срещата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт