Жарко слънце вън пече, ФЕВРУАРЧЕ сладко хапва си пюре.

• 10 232
  • 275
  •   1
Отговори
# 165
  • пак там
ТедииииTwisted Evil После да разказваш, а аз ще си седя тук и ще се пукам от яд, че не мога да ти правя компания...  Crossing Arms

# 166
  • София
Момичета, бях решила да не пиша, ама си викам - то вие сте ми всъщност най-добрите приятелки и само ме защитавахте (с едно изключение)... Гея, извинявам се много, ама твойта капка най-накрая преля чашата и вчера просто ми причерня от цялата история, едвам съм заспала. Много е тъпо, че така се ядосвам, обаче всички, които ме познават знаят колко щастлив е Йойо и да се казва, че не му давам шанс за нормален живот е просто няма такова безумие!!! Много ми е мъчно. И аз не знам защо се връзвам. А най ми е мъчно, че майка ми като видя какво са ми изпълнили, написа: "Благодаря ви, уча се от вас Innocent". Света вода ненапита! Вместо да каже: "Теодора много добре си гледа детето..." Пределно ми е ясно, как развитието на темата направо я радва и тя злорадства. То се видя от цялата тема що за манипулатор е тя, много добре.

Просто искам да фрасна по мутрата няколко хора от тая тема. И да не ми говорят, че съм агресивна. Те налитат като акули на кръв.

# 167

ДОБРО УТРООО!  bouquet
Честито на многото бебоци с мини  newsm59 newsm18  bigdance2!!!

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 07:47 от kamelllia19

# 168
  • София
Специален поздрав от нещастния малтретиран Йойо, който ОЧЕВИДНО няма шанс за нормален живот smile3533

Така е то, прабаба ми неслучайно е казвала: "Що е лудо и блъснато, все е наша рОднина!"

Качих много нови снимки newsm68

http://fevruarki09.snimka.bg/baby/yioan-na-autumnsphere-dora.338137.all

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 07:48 от autumnsphere

# 169
Специален поздрав от нещастния малтретиран Йойо, който ОЧЕВИДНО няма шанс за нормален живот smile3533

Така е то, прабаба ми неслучайно е казвала: "Що е лудо и блъснато, все е наша рОднина!"

Качих много нови снимки newsm68

http://fevruarki09.snimka.bg/baby/yioan-na-autumnsphere-dora.338137.all

СТРАШНА ФИЗИОНОМИЯ, АМА МИ ИЗГЛЕЖДА СЪНЕН, НЕ МАЛТРЕТИРАН Joy

# 170
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИКОКО, ДА СИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И ВСИЧКИ ВКЪЩИ МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ!

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ Hug

# 171
  • София
СТРАШНА ФИЗИОНОМИЯ, АМА МИ ИЗГЛЕЖДА СЪНЕН, НЕ МАЛТРЕТИРАН Joy

Много ясно, аз цяла нощ го търкам със спирт, как няма да е сънен! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 172
Добро утро!
Хич не мога да си отворя очите днес,вчера Ицето беше с температура и запушен нос, а от снощи и Красито.Дайте съвет за бебето какво да му слагам в носа освен физиологичният разтвор?????????
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  КРАСИКОКО, ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!  bouquet

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ  Hug

Да Ви почерпя,че и аз днес "пораствам"   party023 Wine Glass beer cook

Връщам се да чета!

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 08:21 от bori 1

# 173
Добро утро!
Хич не мога да си отворя очите днес,вчера Ицето беше с температура и запушен нос, а от снощи и Красито.Дайте съвет за бебето какво да му слагам в носа освен физиологичният разтвор?????????
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  КРАСИКОКО, ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!  bouquet

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ  Hug

Можещ да капеш вит. Ц на няколко пъти в носа през деня. В аптеките има ампулки за деца по 2 мл.
Доре, вземете си разяснете отношенията очи в очи.  Peace

# 174
  • Пловдив
Добро утро на всички да похваля и моята палавница вчера с паяка обърна една саксия и щателно ми оскуба папрата направо се разболях. И да ви попитам някои имал ли е проблем с конюнктивит и опасно ли е, че беба има и ми е много гадно като незнам какво е какви са последиците.

# 175
Добро утро.
Ние снощи пак бяхме с темп, но ниска и се позакашляше, но само ког.почне да вика за малко да почна АБ, но устисках и сега няма темп, ще я наблюдавам.
Теди, нашият хемоглобин е 108, педи каза че не проблем, но ни даде малтофен, по 4-5 на ден, няма да й навреди.
autumnsphere-"00000000 горкото детенце"
Хубав ден, че малката неиска вече в кошарата.
 Hug

# 176
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Бори и Красикоко!!!
Много здраве и много любов ви желая!

Меги,Ралица преди няколко месеца имаше конюнктивит.Капах й Тобрекс и за ден-два всичко мина.

Доре,стига се ядосва бе,душа....Игнорирай поне малко дразнителя...Доста успешно задържа вниманието ти,а вероятно точно това е целта!Остави баба ти Здравка да си пуска теми на воля.Не се включвай,не се впрягай(поне не пред нея) и мерака да манипулира всичко ще отмине!Не виждаш ли какво става?!Няколко дни се занимаваш само с нея,а накрая си и извън релси,вбесена и разстроена...

# 177
  • София
Добро утро на всички, откакто ставам в 7, а не в 6 съм най-щастливият човек на земята, а снощи сложихме дребсън да спи по новия график и се къпшах в 10, а не в 11, ураааа Simple Smile)))

Меги, аз имам слънчев конюнктивит от малка, със светли очи съм, всъщност моят е хроничен, не заразен, а вирусният е много заразен и обикновено не е хроничен, но симптомите са същите, зачервяване на очите, много голям сърбеж и залепване сутрин с втвърдени секрети, на мен ми слагаха някакви немски капки като бях малка и лютяха ужасно, но помагаха, сега ходя със слънчеви очила лятото и нямам чак такива проблеми, като бях малка една очна лекарка - съученичка на мама, която ме лекуваше, каза че ако не го израста до 15 години, няма да ми мине, е, симптомите значително се облекчиха, но още ми се проявява понякога, никак не е приятно, но ако е вирусен, ще мине скоро, няма страшно, лекувайте си малката госпожица и не се притеснявай...

Доре, ти тотално ме разсъни, спретнах и аз един пост в твойта тема, че не издържах, ама какво да ти кажа, това е тема за личен разговор, като се видим ще си поговорим, не си го слагай на сърцето и не се обиждай от хора, които не те познават, Йо-Йо е прекрасно и добре гледано момченце, доказателство за това е и вечната му усмивка Simple Smile))))  Hug

Зитка, дано скоро се оправя мъничката сладурка, че така се мъчите и мама и бебе   Praynig

Честит рожден ден и честити месечинки на всички празнуващи, пожелавам ви най-вече здраве, останалото САМО ЩЕ ДОЙДЕ :РРРР

# 178
  • София
Мимеее, нЙИ сЪ крий, виждам тА, а'е на кафенце към 11-12, и на Весито шЪ сЪ УбадА Simple Smile))))

(На мойто мъж му отложиха операцията за утре, та днес ще имам време и за кафенце навън, че от утре душа да ми е яка, както се казва, с две бебета вкъщи, милото ще го боли, няма да може да става много, много сигурно, та аз ще се оправям и с двамата...)

# 179
  • София
Може ли и ааааааааз?

Че от виртуални контакти, съвсем изкрейзих!

Много ти благодаря, Иве, невероятно е какви изводи си правят хората... #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт