Жарко слънце вън пече, ФЕВРУАРЧЕ сладко хапва си пюре.

• 10 231
  • 275
  •   1
Отговори
# 240
  • в сърцето на един мъж...
Въпроса с ядосването много лесно се решава и аз го написах по-горе. Колкото до това, че съм ядосала някой - нека той да си каже, а не ти да ставаш говорител. И за порасването - ами тогава не се тръшкай, че не те възприемат сериозно и така ти отговарят. Продължавай по същия начин.
Аз не съм идиотка или нахалитет, след като има проблем - за мен не представлява кой знае колко голяма сложнотия да спра да пиша. Не желая да дразня никого или да ядосвам някой.

# 241
  • София
Никак не искам в безоблачната ни тема да има конфликти и съжалявам за острия тон. Слушам Йойо как чурулика и се замислих, колко глупаво и безсмислено е всичко това...

# 242
Няма конфликт, ти каза, че преча и натоварвам, следователно аз се съобразявам с този факт.

# 243
Ей, малко да ме няма и ахааааа да изпусна драмата  Mr. Green  ............ ама коментар няма да пиша, не че нямам мнение, но ......

Гея, много ще се радвам да се видим с теб, като не можахме в Търново - и тук става, пък и Теди и Цвети са е..си и яките мацки  Laughing Съжалявам, че Ричи е болничка, да оздравяваш бързо   Hug Хайде и други варненки да се включат, че промоцията аз да съм във Варна изтича скоро  Joy

Иначе какво да ви кажа ........ почивката си е почивка, дори и с бебе. Не се налага да готвя, да мия чинии, да чистя и пера ........ времето ми е само за беба и тати. Вече сме с 4 зъбчета, и май и петото е на път, но не съм много сигурна дали тази бяла точка, която виждам е зъбче. Другото ново е, че Палми пълзи, бавно и полека, но го прави. Също се изправя права като се държи за всичко, до което се докопа, а най-мтого се кефи когато се катери по мен или баща си  Grinning

Много цунки от мен и Плами, ние отиваме да папкаме  Simple Smile

# 244
Миа, ще чакам да се уговорите и да звъннете, а аз ще се опитам да дойда. Много ще се радвам да се видим, а за Теди и Цвети - права си Wink

# 245
Здравейте, пиша набързо, а после ще се върна да ви чета!

Радостната новина е че нямам мастит, а само запушване  newsm44 Ще пия антибиотик, и ще правя компреси с риванол и спирт и трябва да съм 6  Wink Иначе вече нямам температура, чувствам се значително по-добре, усещам вече малка бучка в гърдата си и Гоги взе да суче от нея  Peace Но беше голяма мъка да открия мамолог в Стара Загора - накрая отидох при един хирург, Доне, благодаря ти, че ми каза за него  Hug поради простата причина че тук няма мамолози, но най-важното е че аз съм ОК, Гошко също. Днес дори му дадох АМ, като си мислих че нямам кърма, защото на няколко пъти памперсите бяха сухи, но след това така повърна, така се изплаших, не е истина  ooooh!
Коте, мила, благодаря и на теб за подкрепата, не ти звъннах, защото цял ден бяхме навън, а през деня видях че не съм ти записала номера в телефона  Whistling

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 20:33 от geri_kkoleva

# 246
Ганич,ще се радвам да се видим  Heart Eyes Ако ви остане време за кафенце - звънкай  Peace По принцип имам един анганжимент преди обяд,но бързо ще свърша.
А сега се връщам да чета по-подробно в темичката за целуването с какво толкова си подразнила Атмосферчето  Mr. Green Аз лично не усетих недобронамерен тон в постовете ти,камо ли укор.

Гери,радвам се,че те е сполетяло по-молкото зло!Бързо възстановяване ти желая  Hug Hug Hug

Честити месечинки на порасналите ни днес дечица!

# 247
Привет,момичета!!!
Как сте?!!Липсвате ми да знаете.Тези дни ,особено днес бях много изморена и сега съм гроги,та затова така "от дъжд на вятър".Майка ми пристигна,братовчед ми идва и цяла нощ с него"бъра,бъра" и сега smile3507
Но да ви кажа хубавата новина-дадоха ми виза за Англия за постоянно жителство и другата седмица заминаваме newsm68,но са ме хваналаи нервите и съм доста така объркана ,все пак се местим едва ли не за постоянно,не познавам никого там и нямам близки.Абе въобще ново начало.Дано ни е по-добре там и да сме щастливи.Тези дни ще съм доста заета и едва ли ще се включвам редовно,но щом стъпя на Британска земя,незабавно ще ви съобщя и ще си пиша там редовно само да се установим.
Лека вечер и спокойна нощ,весел уикенд!Целувки на бебешорите!
П.П.пРИ НАС ТАЯ СЕДМИЦА ИМАМЕ ДВА РОЖДЕННИКА-мъжа ми и дъщеричката му Grinning

# 248
Миленка, ние имаме среща с този приятел дето ти донесе захарчетата предния път, те се познават с мъжа ти Laughing някъде към 10.30, така че със сигурност ще се обадя по-късно - вероятно към обяд или следобеда, ранния. Имам още малко пратка за теб Mr. Green
Даримка, много е трудно на ново място, но се свиква и приятелски кръг се намира. Ако се обичате и се подкрепяте, нещата ще са лесни за теб, а и ти говориш езика, не е като мен - аз бях като риба на сухо Sad

# 249
Гери, много се радвам, че си по-добре  и докторът се е оказал подходящия специалист!  Hug Винаги се радвам, когато мога за нещо да помогна!

По въпроса с Атмосферчето не знам как си представяте, че може нормален човек да стои безпристрастно и да не му пука, когато собствената му майка му крои такива номера и ръси обвинения относно правилното отглеждане на детето. Аз не бих могла и ми е мъчно като гледам как не се разбират майка и дъщеря. Гея наистина смятам, че е добронамерена, но е  наистина пряма до нетактичност. Всеки е различен, аз както съм писала и преди отначало дори съм се дразнила, после обаче свикнах с нейния начин на изразяване. И не си слагам на сърце всеки пост, който не ми допада, е може би, защото не са ме засягали лично.

Днес за половин 6-тата месечинка на Криско му купих две книжки - едната е с 6 пъзела вътре, а другата е със стихотворения и песни. И от сега почваме да се образоваме!  Joy

# 250
  • Sofia
Хей, хей! Хайде сега да се заровят всички томахавки и пак да си заживеем задружно! hug dancing
След няма и 3 дни ще се видим и ще си говорим очи в очи и всички недоразумения ще  newsm52
Наистина няма за какво тук да се гризкаме за глупости. И, Гея, не спирай да пишеш. Ако някой толкова много има против някое изказване, сигурна съм, ще си каже. Щом се мълчи, значи не е толкова пък чак. Егати словосъчетанието  Mr. Green

И в чест на разразилия се спор в темата на баба Здравка, днес щях да набия едни в градинката  Rage Не само, че опипаха Венци докато кажа гък, ами и го уплашиха и разплакаха. Ама после такъв ГЪК избълвах, че дълго ще ме помнят! Чак по-късно ми стана смешно как точно сега се случи....

Гери, много се радвам, че е просто запушване!!! Сега се лекувай и дано бързо мине и всичко да си е наред! Hug

И да ви кажа нещо смешно - нашата кошара (от племенницата ми) сега е на автомивка  smile3532 Гледах я, гледах я и реших, че нито мога да я изпера като хората в нашата тясна баня, нито после има къде да я просна да съхне. И я връчих на баща ми да я носи на автомивка. После един двигател ще й закача и идваме с нея на срещата  newsm01

Офф, взех глупости да пиша, отивам да сменя клавиатурата с вилица.

Лека нощ! Heart Eyes Hug

# 251
  • София
Добър вечер  Simple Smile

Включвам се набързо,че милото е окопирало компа  Sad

Изненадата ми снощи беше доста добра.Прекарахме супер,милото,защото е памучна сватба,ми подари страхотен комплект хавлии,розовички,супер сладки Simple Smile естествено букет червени рози и беше взел шампанско,но не очакваше,че аз вече съм подготвила всичко.Сърцето от свещи се хареса много,само дето имаше лек гаф,аз разбутах свещите и разлях по пода восък,но вече е оправено поражението  Wink Абе любов и така...

Днес прекарах страхотно с момичетата, Мими,благодаря ти много за снимките супер са,моите не са излезнали много сполучливи,но ще ги кача утре в снимка.бг,защото тази вечер няма да имам време.

Не искам да споря и да се карам с никого,но е факт,че Гея казва всичко,което мисли с един наставнически тон и с едни намеци,изпитала съм го и знам,че съвет от нейната уста звучи като нравоучение и осъждане,едва ли не повечето от нас не могат да си гледат децата,а тя е перфектната майка и ние не заслужаваме да имаме деца.Съжалявам,но просто така звучи.Не искам никой да се сърди или да ме напада,просто казвам,че се поставям на мястото на Дорето и съм наясно горе долу как се чувства.Според мен перфектни майки няма,а всяка една от нас дава всичко най-добро за детенцето си!!!Поне аз го правя и доколкото познавам дорето и съм била свидетел тя също!

Мир  Peace  Peace  Peace И не приемайте нещата лично,всеки има право на мнение,чудех се дали да кажа своето,но исках да защитя Дорето!

# 252
  • в гората
 Здравейте мами! Hug

И ние станахме на 6 месеца, по този случай черпим всички тук присъстващи интернет маниячки  Crazy:

И да се похвалим с подаръка от баба и дядо по случая:

а ето как се опитваме да се придвижваме в последно време  Mr. Green

# 253
  • София
Мир       Peace
Честита годишнина на малките пораснали бонбони! Мммм, тортата е страшна!

# 254
Доста се чудих дали изобщо да се включа по темата за,според мен,прекалено преекспонираните два спора.Първия между Дорето и майка й и втория между Гея и Дорето... Аз пък не искам да защитавам или да заставам на страната нито на едната ,нито на другата,нито на третата...Естествено,че всяка една от трите си има собствен начин на мислене,на изразяване и на писане..На писане!!!
Както и да пише Гея,това НЕ означава,че в този момент тя говори наставнически или командва някого да прави това или онова.Просто няма как да сме 100% сигурни,че тя наистина го прави.Нито пък смятам,че тя се мисли за перфектната майка и че ние сме едва ли не недорасли да бъдем такива. За пореден път се убеждавам,че когато двама души не говорят очи в очи,всичко изглежда по съвсем друг начин..Няма жестове,мимики  и въобще всички тези неща,които съпътстват общуването между хората.Всяка майка се учи докато е жива...поне според мен.Няма такива.."аз знам повече,мене ще слушаш,щото ти си некомпетентна."
Добре де...аз как мога да питам това-онова и просто да ви чета мненията? Без да си правя догадки кой си мисли,че съм недорасла шматка... Ама ,недейте така,бе хора! Толкова добре си бяхме ,а сега точно преди срещата ще се изпокараме..Сигурна съм,че когато се срещнем на живо,всяка една от нас ще открие нещо неподозирано у останалите..дали хубаво,дали лошо...
За Дорето имам мнение от много отдавна.В началото ми беше леко странна,признавам си,със своята прекалена вманиаченост на тема здравословен живот и всичко,свързано с него.С времето обаче й свикнах и се убедих,че тя просто си е такава и не съм аз тази,която може да й бъде съдник за това кое прави добре и кое не както трябва.Кое е нужно и кое не е.Дори понякога й се възхищавам на ентусиазма непрекъснато да търси информация за хиляди неща,да се интересува и да се опитва да бъде най-добрата майка за детето си..А тя е! Независимо дали баба Здравка,или Гея,или който е и да е друг е изказал някакво мнение,обратно на Дореното.Те СЕ интересува и Е загрижена...по нейния си начин..за някои не добър,но за нея-най-правилния..И й се възхищавам именно,защото е упорита,прави всичко както тя е преценила и  защитава докрай своите ценности..

Абе в общи линии мисълта ми е,че никой не е дошъл тук,за да наставлява нарочно,да дразни останалите и да дава непоискани съвети.
Не се карайте,МОЛЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ! След два-три дни ще се видим на живо и не ми се иска да си хвърляме смразяващи погледи и да си разменяме остри реплики.Когато нещо не ви изнася просто го подминете.Ще си спестите много напразни главоболия..

И сега знам,че някои от вас ще си кажат..гледай я пък тая,на 28 години,пък се прави на много отворена... Ок,мислете си го..Аз ще продължавам да бъда добре настроена към всички,просто защото не е станало кой знае какво..Има много по-важни неща,за които да мислим и на които да се радваме...

Обичам ви всички..именно защото имате смелостта да си казвате това,което мислите.И..порицайте ме ако трябва..ще си взема поука ако преценя,че е нужно и ще ви се усмихна..Правете и вие така и няма да съжалявате  Peace PEACE!  

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 22:49 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт