Аз не съм идиотка или нахалитет, след като има проблем - за мен не представлява кой знае колко голяма сложнотия да спра да пиша. Не желая да дразня никого или да ядосвам някой.
Хайде и други варненки да се включат, че промоцията аз да съм във Варна изтича скоро 
Ще пия антибиотик, и ще правя компреси с риванол и спирт и трябва да съм 6
Иначе вече нямам температура, чувствам се значително по-добре, усещам вече малка бучка в гърдата си и Гоги взе да суче от нея
Но беше голяма мъка да открия мамолог в Стара Загора - накрая отидох при един хирург, Доне, благодаря ти, че ми каза за него
поради простата причина че тук няма мамолози, но най-важното е че аз съм ОК, Гошко също. Днес дори му дадох АМ, като си мислих че нямам кърма, защото на няколко пъти памперсите бяха сухи, но след това така повърна, така се изплаших, не е истина 
Ако ви остане време за кафенце - звънкай
По принцип имам един анганжимент преди обяд,но бързо ще свърша.

,но са ме хваналаи нервите и съм доста така объркана ,все пак се местим едва ли не за постоянно,не познавам никого там и нямам близки.Абе въобще ново начало.Дано ни е по-добре там и да сме щастливи.Тези дни ще съм доста заета и едва ли ще се включвам редовно,но щом стъпя на Британска земя,незабавно ще ви съобщя и ще си пиша там редовно само да се установим.
Винаги се радвам, когато мога за нещо да помогна!

Не само, че опипаха Венци докато кажа гък, ами и го уплашиха и разплакаха. Ама после такъв ГЪК избълвах, че дълго ще ме помнят! Чак по-късно ми стана смешно как точно сега се случи....
Гледах я, гледах я и реших, че нито мога да я изпера като хората в нашата тясна баня, нито после има къде да я просна да съхне. И я връчих на баща ми да я носи на автомивка. После един двигател ще й закача и идваме с нея на срещата

естествено букет червени рози и беше взел шампанско,но не очакваше,че аз вече съм подготвила всичко.Сърцето от свещи се хареса много,само дето имаше лек гаф,аз разбутах свещите и разлях по пода восък,но вече е оправено поражението
Абе любов и така...
И не приемайте нещата лично,всеки има право на мнение,чудех се дали да кажа своето,но исках да защитя Дорето!
PEACE!