Жарко слънце вън пече, ФЕВРУАРЧЕ сладко хапва си пюре.

• 10 239
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Доре... Embarassed ...голата истина е,че и годинките си казват думата...Сещам се още нещо за самочувствието.До първата бременност винаги се гримирах,правех си косата,ходех на токчета задължително...понякога ме позаглеждаха по улиците и от колите.. Laughing ..Сега...тц.Даже незнам вече дали мога да ходя на високи обувки.Не съм слагала грим повече от 2-3 пъти за последните 4 години,косата я завъртвам и защипвам без да гледам за резултата..Но не ми пука.Чак се притеснявам от това.. Thinking

Хаха, аз никога не съм се гримирала и винаги имитирам "небрежен сексапил", но небрежността ми се отдава тотално за разлика от сексапила. Май единственият човек, който ме намира секси, е Румен. hahaha Никога през живота ми не са ме сваляли... Cry Ама то си е до характер.

Оообаче...Карбо, намерих я твойта диета и събирам сили да я почна, че аз след мойта едногодишна диета по време на бременността, сега качих 6 кг. като отвързана след като родих! ooooh!

# 76
Привет и от нас,
Честита половин годинка на всичките ни слънчица! newsm67
Вчера и аз качих  в албумчето малко снимчици от срещата ни в Южния.Кога ще си направим още една среща да се видим поне още веднъж,че на нас не ни остана време,тук сме още десетина дни Sad
За косопада на мен също много ми пада косата и ползвам коприва,наистина много помага.По принцип е хубаво да се използва прясна,но сега като няма купувам от аптеката корени от коприва и ги варя и на всяко къпане обливам с отварата.Още няма ефект,но трябва постоянство,на всяко къпане,а пък аз понякога забравям #Crazy
За пюретата ние ядем сутрин 150гр.зеленчуково,следобед 190гр плодово или каша като накрая завършваме и със около 100гр.мляко.
Един въпрос към м@м@.Трябва ли ти още гелчето за зъбки да се видим да ти го дам че ние си тръгваме скоро.Ако вече не го искаш не е проблем може да го дам на друга мама,ако има нужда Thinking
За самочувствието и това как изглеждаме след раждането,ами чесно да си кажа не ми пука Heart EyesАз винаги съм била слаба,никога не съм имала корем,целулит,стрии.......Да ама сега си имам от всичко по малко и знам че трябва и мога да направя нещо по въпроса,но наистина не ми остава време.Може и да е въпрос на организация,но покрай заниманията с бебока хич не ми остават сили.Може би като почне да спи по цяла нощ(че ние още се храним по един два пъти на нощ)ще вляза в фитнеса.Още някой и друг месец и като проходят малките ни човеченца всички ще си влезем във форма Heart Eyes
На всички болнички бебоци бързо оздравяване,на падналите бързо забравяне за случилото се и дано не се повтаря Praynig
Лека вечер на всички Hug

# 77
  • София
Специален поздрав от Баба-Здравка! Ама прочетете първо моя пост, после първия!!!!

Коте, защити ме моля те, приятелко мила... Confused Cry Laughing

ЦЕЛУВАНЕ НА БЕБЕТО??????

# 78
  • София
Мами, пак сме на една вълна, но някои от вас могат да го изразят и с думи Simple Smile  
Червеношийке, Мама З smile3501
И аз съм по-дебела, по-немърлива към себе си и по-малко четяща от когато и да е. Но всяко нещо с времето си. Сега се забавлявам с други неща.
Пис, при нас пропорцията е 1:50, но и аз почвам с милиметрите. То май трябва да се насоча към метри, че да стигнем заветното 2:3 в близките години Simple Smile

# 79
Дойде време да се разпиша.
Честит имен ден на всички(със закъснение)
Падналите и болните бебоци да се оправят също.
Сега да се оплача, Жанет е болна, от снощи е с темп., това й е за втори път за две седмици, цяла нощ не съм спала, мисля че много го изнежиш това дете, откакт лежа в болница съм толкова наплашена, че все я обличам, събличам, да не я духне вятъра, да не я барат хората, направо в къщи ми се подиграват, но само аз си знам какво ми е като е болна и за капак на всичко днес в поликлиниката дежурната док.много ме ядоса изкара ме че от киснене по кафета и седене на сянка детето е истинало, да не съм й давала много да я яде-е да ама тя е гладна, нито си изми ръцете, бръкна й в гърлото с онова желязното, коя знае през колко усти е минало, първо я разплака, после реши да я преслушва и й гледаже гърлото в един тъмен кабинет  #Cussing out.
Изписани антибиотик, но незнам дали да го дам.
А сега хубавата част-имаме си обички, поплака малко, но вече нищо й няма, бара си ушите и не я боли, ще я снимам и ще пусна снимки.
Съжалявам за кофти поста, но знам че ще ме разберете.
Лека нощ.

# 80
  • Пловдив
zitka ,много кофти това с малката,но и времето е трудно за малки бебета.В един момент е жега,после изведнъж духне студен вятър.И аз само събличам обличам.За доФторицата-нямам думи.Какво значение има за бебето,че майката е на кафе,нали е на въздух.Ама те ни завиждат,че цял ден махаме гащи  Mr. Green.Спокойно им прави забележка на докторите.Ако нашата понечи да й бръкне в гърлото-гледам дали си измива ръцете,ако не просто я питам-Няма ли да си измиете ръцете???Усмихва се нервно и ах даааааааа-забравих   fight

# 81
  • Sofia
Зитка, много лошо това с боледуването Sad Дано малката бебка-кокетка бързо оздравее и ходи по кафенца да си показва обичките  Hug Grinning
А за докторката нямам думи  Confused

Доре, готово! Така ги наредих  newsm65
А какви тъпи изказвания има....мамо мила!

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 21:59 от cutesmallcat

# 82
  • София
Котеееееее cry hug

# 83
  • в гората
Един въпрос към м@м@.Трябва ли ти още гелчето за зъбки да се видим да ти го дам че ние си тръгваме скоро.Ако вече не го искаш не е проблем може да го дам на друга мама,ако има нужда Thinking
  Искам го Peace!Не можах да се организирам да дойда тези дни, но утре идвам!Ще ти звънна около 9-9.30ч. да се разберем. Hug  bouquet

# 84
  • София
Февруарките заеха боен строй! smile3540

Обичам ви! Heart Eyes

# 85
Така започва да ми бие сърцето, че имам чувството, че ще се пръсне  #Crazy Никога никога не съм си предствяла, че може толкова да обичаш някого......и всеки ден е все по-зле  Wink

Коте, Много точно си го казала!!! Heart Eyes

Атмосферче, по повод отношения с родители мога да изпиша "Война и Мир" във всеки смисъл на думата. Mr. Green Hug

Зитка, много неприятно! Дано бързо се оправи мъничката!

# 86
  Страхотни отговори на Котето,Алхимика и МамаЗ в темата на баба Здравка! А МамаЗ,толкова си готина на снимките!!!  И както винаги право в десятката с предишния си пост...Така живо си представих стресовото ежедневие на фона на сутрешното ми кафе в парка и спящата в количката Ралица,че чак ме жегна вече носталгия по настоящето...

# 87
Благодаря ви много, без вас съм за никъде, най-добре можете да ме разберете, стискайте палци да не вдигне темп.да не почвам АБ, че горкото достатъчно изпи вече.
Има ли някой да дава нещо за имунната система и какво.
Лека нощ.

# 88
Случайно да се оформя някоя сбирчица тези дни някъде в София?
Зитка, оздравявайте бързо Hug

# 89
Ехоооо, здравейте вече от Стара Загора!

Първо да Ви благодаря за хубавите пожелания за нашата годишнина, много сте мили, благодаря Ви най-сърдечно  Hug

Ние на 15-ти ходихме на Балчик (Клави, щях да ти се обаждам (Петя ми даде телефона ти, ама беше домашен и да ти кажа честно леко ме досрамя  Blush), вечерта ходихме на заведение, разбира се с бебе Гоги. и си изкарахме чудесно - щях да Ви пиша, ама разбира се, беше валяло в Добрич и ние нямахме нет  #2gunfire

Второ - Честит Имен Ден на патерица на всички именници - да сте живи и здрави и много обичани  Hug  bouquet

Трето, Честит празник на патерица на всички варненки!!!

Днес доста дълго пътуване направихме, движението беше много натоварено, Гошо дойде да ни остави и тръгна обратно към Добрич и познайте, малко след Нова Загора са ги отбили всички в дясно без обяснение и се е наложило да обикаля супер много (пътувал е 6 ч без почивка, сутринта пътувахме 5 ч, ама с почивки и отбивки, и чак сега се е прибрал милия  Sad) Доста неприятно Sad

Всички болнички бебенца да се излекуват бързо, никакви падания повече, само усмихнати снимки на щастливи мами и красиви бебоци  Peace

Сега се сетих - Коте, кошарката за 20 евро (вече 30 евро) наистина е много хубава, само дето Гоги не й се кафи хич, нашата е 140/70, а тази е 120/60 и съответно му идва тясна, няма къде да се върти и само приревава, не можах да го преспя 30 мин, а за 1 ч се буди 4 пъти  Shocked ДАно да спинка вече  Praynig

Мечи, Меги ми писа за гелчето, че го иска на 100%, но ако искаш мога да ти ги поръчам като се приберем в Добрич, но ще дойде по-скъпинко  Peace

Все се каня да ви питам - как реагират вашите бебоци на ново място? Гоги май ще излезе домошар, в момента в който отидем някъде започва едно оглеждане на стаята, секунди след това специфичен рев, днес си порева доста, иска само в мен, не иска в други хора, абе лудница с 1 дума  Crazy

Сега ще влезна да прочета за "Целуване на бебето?"  Peace

Лека, мека и поспалива  Hug

Общи условия

Активация на акаунт