Жарко слънце вън пече, ФЕВРУАРЧЕ сладко хапва си пюре.

• 10 226
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Пис, предупредила съм го диетолога, че кърмя, но не смятам че диетата ми е по-различна от стандартната която прави той... Simple Smile
В някой от предните ми постове я има диетата, аз поне не забелязвам да има нещо изключено като хранителна група  newsm78
Права си за токсините, но все пак аз се надявам да не отслабвам много бързо...

# 61
  • София
Момичета,благодаря ви много за подкрепата. Ще опитам да бъда супер мама,Яна даваш страхотни идеи,жалко,че моята ламичка суче по 5минути и се е наял,такава хала е,но ще опитам да измисля наши си начини за слабеене и забавление и съчетаване на нещата:)
По този повод сега отивам да чистя,докато таткото гледа бебко.
Много ви гушкам всички!!!

# 62
  • Sofia
Привет, привет!

Попрочетох днес нашите (очевидно на всички) Радини вълнения на бивши кипри... И аз се чувствам като вас, особено еднакво с описанието на Силвето "преди и сега"  Mr. Green Силве, можеш ги токчетата, не се забравя толкова лесно  Peace
Ето така съм, като ходя на клуб, уж и аз като мацките, ама не съвсем  Joy hahaha

Ама ще дойдат и по-светли дни, сигурна съм!

Целувки за всички, отивам да действам, че пак съм сама с 4 деца за няколко дни и трябва всяка минута да се уплътнява Simple Smile

# 63
  • окр Пазарджик
Здравеѝте!
От вчера ни спира тока и все не успявам да си пусна поста, дано имам късмет сега.
Честит имен ден със закъснение на именичките!   bouquet
За щастие Стилиянчо е добре след падането, весел е , послушен ,яде си всичко, играе си. Дано не се случва вече  Praynig
За захранването:заместила съм 3 хранения , зеленчуково+1/4жълтък или месно пюре,плодово пюре,каша(млечна,оризова,бисквитена). Опитали сме почти всички плодови и зеленчукови пюрета на ХИПП и Ганчев, и между другото не намирам голяма разлика във вкусовете, даже тези на ХИПП са по- сладки така че се съмнявам да няма добавена захар. Общо взето сме доста напред със захранването.
Аз в предишната тема се похвалих, че съм отслабнала, затова пък мъжо ми вика : Вземи се закръгли нещо,че си станала като Росинант, където пипна навсякъде тропат кокали, преди имаше мръвки и цици за мачкане,сега нищо...    Като ми го каза това направо ме #2gunfire
Толо все едно за мен си писала. Преди дори през ум не ми е минавало да изляза неглиже, ела ме виж сега, някои познати не ме разпознават  Laughing
Приятен ден   bouquet

# 64
Доре... Embarassed ...голата истина е,че и годинките си казват думата...Сещам се още нещо за самочувствието.До първата бременност винаги се гримирах,правех си косата,ходех на токчета задължително...понякога ме позаглеждаха по улиците и от колите.. Laughing ..Сега...тц.Даже незнам вече дали мога да ходя на високи обувки.Не съм слагала грим повече от 2-3 пъти за последните 4 години,косата я завъртвам и защипвам без да гледам за резултата..Но не ми пука.Чак се притеснявам от това.. Thinking
А бяхме млади Rolling Eyes.... Wink Силве, сега работим повече за време, не толкова за качество Wink Да ти кажа и на мен взе да не ми пука, което не е много добре, ама какво да правя като не ми остава време за мене си Sad

# 65
 newsm53Здравейте и от нас!
Минаваме да ви почерпим по случая нашата 6 месечинка!Пздравяваме и Радослава,Петър и Велизар!

Хетера,не унивай!Това ще мине,друго ще дойде.Както е казала Рени,после и по-трудно може да ни е.Но това е да си майка.Аз за себе си съм разбрала,че най-голямото предизвикателство и най-трудното нещо до сега в живота ми е именно да бъда майка.Ако знаеш колко истерични моменти съм имала/понеже не съм много добре с нервите Mr. Greenв смисъл много съм нетерпелива и бързо избухвам/,бягала съм навън в двора само и само да не чувам бебешки плач/разбира се не съм я оставяла сама,а с таткото.Мислех,че ще полудея.И това при условие ,че сме с таткото двамата постоянно заедно и се грижим за Ника заедно.Но с времето просто приех факта,че бебета не само се усмихват и гукат,но и много много плачат.И когато ми е много тегаво,винаги си мисля за онези самотни майки,които се грижат за 1-2,че и 3 деца абсолютно сами,тогава се вземам в ръце.А за косата,маникюра -ако имам време-правя,ако нямам-не го мисля.Ще дойде време и за това.
Да ви споделя тая нощ Ника се събуди с хрема и много запушен нос.Милата едвам дишаше,докато сучеше.Капнах й Виброцил,заспа.Сутринта махнах сополките,пак накапах капките,дадох витамин Ц и сега се моля да си останем само с запушения нос Praynig

И най-яката за мен новина,че  майка ми идва за 2 седмици/докато заминем/ и идния уикенд ще ходим на клуб!!!От година и половина не сме излизали,направо Shocked Shocked Shocked
Лек и весел ден,мамчета!
П.П За косата...май и моята започна да капе по-малко.Ползвам Фитовал,Себорал и ампули с коприва за силен косопад+витамини О,Мами,допълнителни А+Е пия желязо/феро фолгама/ Shocked LaughingИначе там,където имах малко плешивинка,взе да се запълва-ураааа!

# 66
Здравейте мили дружки! Аз напоследък само попрочитам, но не ми се пише, понякога имам каво да кажа, но не успявам да намеря време да го напиша.
На патерица Искам да кажа на Гери - ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Нека остареете щастливи и обичащи се както в началото!
Честити месечинки на бебчетата, да са ни живи и здрави!

Хетера, недей така да се депресираш. Аз пък напоследък да жи кажа се чувствам прекрасно в кожата си, майчинството ми е много приятно. Наслаждавам се на всеки един момент с бебе Крис, излизам почти всеки ден на разходка с други майки, ходим по паркове, градинки, кафета и т.н. Е вярно, че разговорите ни се въртят предимно около бебетата, но мен сега това ме вълнува, не го възприемам като нещо негативно. И аз почти само се бръсна, епилаторят събира прах някъде, но точно сега нямам време и желание да си причинявам болка скубейки се и не ми пука, че космите растат бързо. Червило слагам, макар и не винаги, по-рядко спирала и сенки. Нося си новите дрехи, искам да изглеждам добре и не съм тръгнала само със спортни. Просто така се чувствам добре. За новини и аз нямам време, ама чудо голямо! Преди известно време бях гледала някакво предаване, в което се говореше за това, колко от нашето лично време отнемат новините - новини за неща, който така или иначе са се случили някъде, може би на другия край на света и ние не можем да ги променим, но в същото време пропускаме нещата, които се случват в нашия собствен дом, а тях можем да променим към по-добро. В смисъл, че стоим пред екрана и гледаме, не си говорим с хората в стаята, а то междувременно станало време за лягане и после се чудим защо ни куцат взаимоотношенията с близките. Та опитвам се да отделям сега много повече време за детето си, не искам да пропускам нито един момент, искам да отделям внимание на мъжа ми, защото видях до къде стигнахме миналата година като се бяхме отдалечили някак неусетно. Това ме кара да се чувствам много по-щастлива и осмисля дните ми много повече от който и да е изгледан до края филм, новини, риалити, прочетен вестник и т.н. И така се чувствам добре.
Мисълта ми е, че моя живот явно е като вашия, но аз се опитвам да погледна винаги от добрата страна на нещата, има я! Hug

# 67
Червеношийке202uu !!!

# 68
Червеношийка, много добре си го написала!
Аз открих, че важните новини няма как да ги пропуснеш- просто чувам все някой да говори за това, ако ми е интересно питам- и съм в час без да гледам новините Simple Smile
Ако не бях така пристрастена към форума щях да имам мнооого свободно време Grinning

# 69
Цитат
Ако не бях така пристрастена към форума щях да имам мнооого свободно време Grinning
smile3521 + при мен е и Фейсбука и Продавалника/там пък колко време съм изгубилааа!/

# 70
Привет! Честити месечинки на всички днес!    bouquet

По темата, ще се опитам да не бъда многословна, а ще боравя с нагледен материал. Никога не съм била много слаба, но както ви казвах и преди, разликата между нормалното ми състояние и бременността беше около 40 кг. : http://zarina.snimka.bg/other/az.411286.14209371На първата снимка съм на изписването на Мими. По - точно това не съм аз, а туловището ми. Laughing Следващите са, когато Мими е на 3-4 годинки. Извинете за лошото качество, но исках да видите, че няма невъзможни неща. И гримът ще се върне, и токчетата, и все. Още повече, че аз съм тежък случай, сега отново ме чака същото и знам, че пак ще успея, ако реша. А вие ми се вайкате за по 5 кила... Никакви депресивни и комплексарски постове не разрешавам!
Повярвайте ми, след максимум 2 години, ще сте по - слаби и хубави от всякога, ще си позволявате всякакви процедури, козметики и пр., ще ходите на работа и ще се чувствате супер жени, защото ще преуспявате и в кариерата си, заедно с грижата за семейството и дечицата (да, точно така ще стане, защото няма по - голям двигател и стимул от едно дете), ноооооо тогава така ще ви липсва този период... Защото въпреки рошавите коси, повечето кила, изцапаните с пюрета тениски и пр. и пр., сте непрекъснато заедно с най - хубавото нещо в живота ви... А, след това, сърцето ви ще се раздира, когато го оставяте в градината, на детегледачката..., когато, поглеждайки от прозореца на офиса видите майките с колички в парка, когато някое малко детенце ви се усмихне, когато вечер едни насълзени очички ви казват, колко сте им липсвали... Тогава ще ви се прииска да зарежете всичко и отново да не ви пука кое точно не ви е наред и колко точно новини сте пропуснали...
Нямате представа колко бързо ще се изнижат тези година - две... Затова си гушнете сладкишчетата и си кажете, че има време за всичко!!! Hug

Аз, май,нямаше да бъда многословна... Blush

# 71
  • пак там
МамаЗ, направо ми вдигна самочувствието. Благодаря ти! Че и аз с моите 30 отгоре бях започнала направо да се депресирам, като ги слушам как се кахърят за някакви си пет килца  Mr. Green

# 72
  • Sofia
МамаЗ,  smile3501 smile3501 smile3525 newsm10

На мен още не ми липсва работата. Работя от 19 годишна, учила съм едновременно с това, никога не съм спирала по какъвто и да е повод и сега никак не бързам да се завъртя отново в тази въртележка...Даже напоследък си мисля как неумолимо се приближавам към този момент и направо не мога да си представя как ще оставя Венци  ooooh! Напоследък, вместо да гледам новините в 22ч (защото аз съм пристрастена към новините) се улавям, че седя и зяпам Венци как спи и направо понякога дъх не ми достига! Така започва да ми бие сърцето, че имам чувството, че ще се пръсне  #Crazy Никога никога не съм си предствяла, че може толкова да обичаш някого......и всеки ден е все по-зле  Wink Така че вече май започнах да се наслаждавам все повече на майчинството и се чувствам доста по-добре, а и сега осъзнавам колко часове съм губила за глупости. Разбира се, всяка жена трябва да се стреми да изглежда добре, опитвам се, ама колкото мога, по-натам повече  Mr. Green

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 18:31 от cutesmallcat

# 73
  • Варна
Браво момичета,  много хубаво сте го казали. Наистина това е най-важно за нас в момента - да се наслаждаваме на момента, в който сме постоянно с нашите слънчица и това да ни зарежда с много енергия, въпреки умората. И аз като Котето си мисля как обичам чак до болка. И как никога не съм и мислила, че съм способна на толкова силна обич. Така че - горе главата, след време ще ни липсват тия мигове.  Peace

# 74
запис.
Ние се върнахме днес в София и съм много гроги и нямам време да чета. Най-вероятно няма да успея да изчета всичко назад, но нищо.
Радвам се, че ви има и всички сте толкова мили  във форума и наживо. Hug

Общи условия

Активация на акаунт