Мамчета да ви питам , в понеделник сутринта трябва да ходим да даваме кръв и урина , трябва ли да не е яла малката преди да и вземат кръв
щото ако е така ще е доста трудно 
щото ако е така ще е доста трудно 
Но иам ефект- този път като знам какво да очаквам и като се старая да не забравям да се грижа за себе си се възстановявам по-бързо. Свалила съм вече 7 кг, остават ми още 3-5 кг.

Ние малко се поскатахме, ама не от лошо - скиторим по парковете, мама жули бири, посрещаме гости, въобще веселим се и използваме лятото по предназначение. 

/ и Бела дори не е разбрала. Маска на лицето си правя от дъжд на вятър...
Също както и с храненето по време на диетата, когато чувствам че НАЙ-СЕТНЕ ще го правя ми е в пъти по-приятно отколкото беше едно време 
За мен и това е успокояващо.. надали сме се събрали само луди тук
Явно си е нормално

Косата ми расте в несвяст ,а нямам време да отида поне да ми я оформят ,ходя си с косми по краката и се бръсна ,щото нямам време за кола маска или епилатор ,или когато започна с епилатора стигам до коляното на първия крак и до там
Един път успях да отида на маникюр и кола маска на ръцете -е няма такъв кеф
,ама само до там.Имам още да отслабвам 10 кг.За четенето чат пат прочитам по някоя страничка,ама заспивам от умора още на 3,4 -тата.НОвини поне гледам на компа.Лошото е ,че на мен наистина няма кой да ми помага.За щастие мама тази седмица е в отпуска и се чувствам доста по -добре,но тя помага и на другата ми сестра ,че тя двама калпазани си има 

А се бчх почти отчаяла по едно време. Аз правих маска с тривитаминол /но само около месец-два/ и се къпя с Фитовал. Незнам дали те са помогнали, но е факт. Освен това гледам винаги да ползвам качествени и подходящи за косата ми продукти. Както и да е, ако искате - пробвайте.

. А и аз свъщност кърмя вече доста по малко. В началото бяхме с по една добавка на ден само. Сега кърмя само нощем ако си поиска, сутрин и вечер понякога. През деня рядко пак ако той пойска.
е изобщо не се заблуждавам, че грижите ще са поравно ама и 2 към 3 да е пак е нещо