Жарко слънце вън пече, ФЕВРУАРЧЕ сладко хапва си пюре.

• 10 222
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
  • София
carbo, ти до Нова година ли ще си на диета?!

Я да питам аз сега точно се чудех, може ли сметана в кафето?

# 196
Доре ако можеш звънни на Ивето че са ми клъцнали алото,сега ще ходя да го плащам и към 11.30-12 ще дойда на дон Вито Peace

# 197
  • София
Ами смятам да съм на диета докато съм си вкъщи, а после доколкото мога да спазвам... надали ще сваля повече отколкото имам нужда  newsm78

А за кафето предполагам че не... аз кафето и чая ги пропускам, че не обичам Simple Smile

# 198
  • София
Клъцнали алото... hahaha Ей сега...ама сме едни точни...веднага се вижда от балкона кой закъснява! hahaha

# 199
  • Варна
Добро утро момичета кокичета.
Аз от вчера съм хремава и се разхождам с една маска на лицето  Cry Много кофти. Пръскам си Стеримар - никакъв ефект, а сега пратих милото до аптеката да ми вземе Пиносол. Дано помогне. Ако имате идеи за други лекове - споделяйте Peace
Освен това сутринта се опитах да взема урина от Поли, с колекторче. Да, ама не! Всичко отишло на памперса. Пробвах и второто което имах - пак не се получи. Сега трябва да търся май друг вид, защото явно с тия не става. Че изтървахме и лабораторията и трябва друг ден да ходя. За морската аз съм навита, само да се оправя, че да не заразя някое бебче  Praynig

# 200
Честити месечинки на пораствашите днес!

Честит Рожден Ден на Краси и Бори!

# 201
Честита половин годинка на Кристиян, Тодор, Савина, Калоян, Яна и Александра!!!
Да растат здрави, усмихнати, щастливи, малко палави, но в рамките на поносимото, пожелавам на всички бебоци слънчево и безгрижно детство!  Tada
Да ви почерпим и за нашата половин годинка!

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИКОКО И БОРИ,БЪДЕТЕЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ

ЧЕСТИТ ПОЛОВИН ГОДИНКА НА КОНОР,ТОДОР,КРИСИ,КАЛОЯН,ЯНА ,САВИНА И АЛЕКСАНДРА  love001 Two Hearts  bigdance2

# 203
  • София
Pisah,pisah i nakraia ne uspiah da go pratia.nie sme oshte na Redenka.tuk e super,no mu se vijda kraia.za sreshtichkata neznam dali shte uspeem da dojdem,neshto se pouharchihme i miloto ne e navito za oshte.no ima oshte malko vreme.az ste pocheta puk shte pisha pak

# 204
Mia66 ние с Ламтурника се разбрахме след 14 часа, ама ако не можеш следобяд аз съм навита и сутринта да дойда  Peace Ще ти пиша тел. на лични

# 205
Божеее, колко съм завеяна! Кристиян става днес на 6 месеца! Да ви почерпим по тоя повод!

# 206
  • София
Хихихи, Червеношийке, как можа да забравиш, бе душа?

Да са живи и здрави всички половингодинчовци!

Краси hbday happy bd

Много еадости и бонбонииии!

# 207
Забравих да ви се похваля , утре ще ходя в Каварна на концерт на Любе newsm44 , а на 5ти септ. ще свирят Rainbow , мисля и за там да се класирам  Mr. Green
Е, няма пък!  Crossing Arms Любе, мога да ги преживея, ама Рейнбоу никак. Crossing Arms Искааааам!
И понеже вчера забравих да почерпя за месечинката ни, черпя сега:

# 208

Е, няма пък!  Crossing Arms Любе, мога да ги преживея, ама Рейнбоу никак. Crossing Arms Искааааам!

Ами почвай още от сега да я приучваш пиявичката да похапва от шишенце и до 5ти може да успееш да се измъкнеш за няколко часа  Mr. Green За транспорта нямаш грижи  travel

А и честита половин годинка , че и аз вчера забравих  Blush

Честито и на днешните сладурковци   bouquet

А на КРАСИКОКО И БОРИ честит рожден ден   bouquet

# 209
Ч.Р.Д на Бори и Краси! Много здраве и щастие ви желая!!!  bouquet

Краси, невероятни са сладурите! Знаех си аз, че баткото ще е много щастлив и грижовен, още като видях как се суети около теб в Шейново. Hug

Честити месечнки! Hug

За хемоглобина, ако не са драстично ниски показателите не се притеснявайте. Стойността може да се повлияе както от горещината, така и от стискането на ръчичката. Колкото и невероятно да звучи, първият път, като изследваха Мими  я бях стиснала до посиняване, защото реших, че ще я боли и ще се дърпа и всъщност, защото аз се притеснявах повече от нея. Резултатът беше отчайващ. Няколко дни след това всичко беше ок - самата лаборантка ми обърна внимание за въпросното притискане. Така, че ако искате повторете изследванията след около месец и тогава действайте! Peace

Доре, ако не разрешиш сама за себе си този вътрешен конфликт с майка ти, ще ти бъде много трудно на теб самата като родител!!!
Една семейна позната - преуспяла адвокатка от Франция си осинови детенце от България преди време. И няколко месеца след това, започнала да ходи на психоаналитик. Майка й като разбрала каква солидна сума му плаща на всяко посещение й казала: "Моля ти се, давай ми ги на мен, аз ще те слушам". А дъщерята отговорила: "Ами, аз нали за теб му говоря, бе майко!" Laughing
Та, с две думи тези отношения са проблемни навсякъде. Но, не позволявай да ти определят живота и от тук нататък.

Общи условия

Активация на акаунт