Жарко слънце вън пече, ФЕВРУАРЧЕ сладко хапва си пюре.

• 10 223
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден на Красикоко и Бори! Да сте здрави, щастливи и обичани!  bouquet
Честито на месечинковците!  bouquet
Теди, по принцип може да се влияе от много неща, но ти като даваш и АМ то вътре има, така че не бързай да се шашкаш. Хубаво е да се следи, но по принцип външния вид на детето се променя когато има проблем - като се натисне по ръчичката или крачето, самата кожа има по-различен вид, освен това в дъгите на очичките става по-жълто. Ама аз Ева като я гледах, не е толкова проблемно желязото Wink
Доре, много дълго мислих дали да пиша в темата ти, защото очаквах да ми реагираш така. И това е проблема на общуването в интернет - че не винаги се разбира какво искаш да кажеш и някой остава изненадан. Аз няколко пъти казах, че тоя конфликт не е за публика, освен това не е добре да се втурваш тук и да викаш - защитете ме, защото никой от нас не стои у вас и не вижда какво става. Освен това аз съм привърженик на целуването навсякъде и не съм забранила на никой да го прави, да не говорим, че пръстите на моята дъщеря седят доста често в моята уста. С какво право ще забраня на майка им да я целува??? Освен всичко друго при теб нещата ескалират, ти си особен характер и понякога се държиш като голямо дете, съжалявам да го кажа. Не може да търчиш за всяко нещо да пускаш тема, а ако не ти хареса отговора да се цупиш и да "затръшваш врати". Понякога трябва да се научиш да живееш и с чуждото мнение. А ако не ти харесва - това не е проблем на отсрещната страна. Време е да пораснеш и полека лека да спреш да се невротизираш заради глупости.
И точно заради такива глупости на няколко пъти се отказвам да пиша.
С какво точно съм ти преляла чашата? С това, че не съм се съгласила, че е добре да си развявате чаршафите из нет пространството?

На по-горния ти въпрос - да, сметана може в кафето да слагаш.

Миа, Теди, Ламтурниче - ние в сряда следобед трябва да вземем най-накрая заветния паспорт на Мила, не знам по кое време ще бъде, но много ми се иска да ви видя. Уговорете се нещо и кажете, аз ще се опитам да дойда.
П.С. За пръв път толкова много се ядосвам, но май ми е време вече да спра да пиша тук.

# 211
Гея!!! Хубава работа....Как ще спреш да пишеш тук?! Защо?!

# 212
 newsm59 на Красикоко и Бори и от мен! Весело изкарване на празника ви!  bouquet
Гея, живота е прекалено кратък, за да се ядосваме за глупости! Това е форум и всеки има право на мнение Hug Мисля, че времето прекарано тук не е загубено.  Flutter Мн неща научих и продължавам да уча благодарение на всички вас!  bouquet
хетера, къде си? Как мина снощната изненада? Whistling

# 213
Момичета , благодаря ви за милите думи и пожелания !   Hug

# 214
  • София
Честити месечинки на празнуващите днес бебчета! newsm38

Честит рожден ден на Красикоко и Бори nbirthday!

И това за сега да си дочета пък ако има какво да кажа ще се включа пак!  bouquet

Приятен ден и приятни разходки на всички за сега! Hug

# 215
Ами Толо как защо - в крайна сметка излиза, че аз съм виновната дето цяла нощ не е спала Дора заради нея и аз съм й преляла чашата. Ами аз не искам на никой да създавам дискомфорт и да съм дразнител.

# 216
  • пак там
Гея, изцяло съм съгласна с теб. Недей да й се връзваш, Дорето май се очертава най-мъничкото и глезено дете на нашата групичка  Mr. Green

Доре, просто и ясно - порасни. Без да се сърдиш, ама си наистина като малко дете. Hug

# 217
Ааааааа, Гея да не съм чула за отказване  Naughty Какво е това нещо?! Ние тука секта ли сме или какво? Аааа, ма ха  Crossing Arms Да сте чували някой толкова лесно да се измъкне от секта , а, а ? Пък и кой ли ще те пусне да си ходиш, няма отърване от нас  Mr. Green
Тук сме толкова много мацки няма как просто всички винаги да сме на едно мнение. Не бива да се обиждаме на някой , който е споделил гледната си точка по даден въпрос само защото тя не съвпада с нашето виждане  Hug Пък и истината се ражда в спора - както са казали древните китайци  hahaha

Доре и мен малко ме загризаха в темата за болката на бебето ама не съм почнала да се тръшкам, даже много добре си спах  Mr. Green така че споко човече  Peace

А, и Гея какъв по-точно вид има кожата като се натисне  newsm78 да знам да следя ако нещо се промени

# 218
честити половинки-годинки на всички бебета, празнуващи днес!
За нашата половинка ще ви почерпим с това

Днес ходих до Джъмбо и ако знаех, че ще се срещате из района, щях да се обадя, ама нейсе, късно е вече. От цялата работа беба се обзаведе с още нови играчки, ама нали има празник детето.
Искате ли тези дни, преди срещата, да направим един народен театър? Много ми е домъчняло за вас.

# 219
Теди ето ти тук малко информация желязодефицитна анемия както и тук. До колкото съм забелязала Ева няма понижен тонус, така че не се притеснявай, просто трябва да се проследи дали пада или е нещо временно. Най-добре направи тестове след месец-два за по-сигурно.

# 220
Благодаря Ви момичета за милите пожелания и съвети!!!!!!!!!!

Ходих до докито и тя изписа Nisita за носле и хрема, а за всеки случай каза, че ще пише в рецептата и Тобрекс за носа стават освен и за очи и според нея за да не се разкарвам пак за рецепта ако се наложи и за тях после и вит.Ц само, че аз исках големи ампули,че да давам и на Ицето, а от аптеката ми дали малки докато се занимавам с двете деца.Сега се чудя да ходя ли да ги сменям или да взема и големи със същата рецепта?

Съчетахме го и с консултация- 70 см, 8800кг,нарастнали сме с 360гр от предния м-ц,като се има впредвид, че ставаме на 7 м-ца на 29-ти.

Хайде усмихнат ден от мен Ви желая!

# 221
Честито на рождениците малки и големи   bouquet
Я да ви замоля да посетите това: http://www. ---спам--- / UNDEFIN - някаква зарибявка на Зори отглежда си някакво животинче и аз не съм много на ясно за какво иде реч  Blush

newsm78 явно няма да стане както и да е

# 222
Ох, пропуснах да докладвам. Днес бяхме на консултация - 6800/повишение 400/ и 66/повишение 2/. Взеха ни и кръв за изследвания. Не ни взеха урина.
Даването на проба урина стандартно изследване ли е за възрастта около 6 месеца, имате ли представа? Чудя се защо на нас не ни дадоха направление, а всички вие се борите с контейнери и т.н.

# 223
  • Пловдив
mama_pettty ,кръв и урина са задължителни на 6 я месец

# 224
Доре, много дълго мислих дали да пиша в темата ти, защото очаквах да ми реагираш така. И това е проблема на общуването в интернет - че не винаги се разбира какво искаш да кажеш и някой остава изненадан. Аз няколко пъти казах, че тоя конфликт не е за публика, освен това не е добре да се втурваш тук и да викаш - защитете ме, защото никой от нас не стои у вас и не вижда какво става.
А така. Не съм привърженик за пускането на теми ей така, колкото да си чешем клавиатурите и не ми харесва поведението тип:"Другарко, пък той ми напълни дупето с пясък." Тук сме различни, но поне прояваваме НЯКАКВА толерантност една към друга. Извън тази тема, обаче, никой няма да си подслади отровата, за да я преглътнете по-лесно. Така че, ако не сте готови да преглътнете горчилката от това, че някой не е съгласен с вас, значи просто не сте готови за този Форум. Доре, аз мисля, че ти провокираш майка си да пише тук, с идеята да я разгромят и си разочарована, когато това не стане. И аз мисля, че не е за публика- да се оплачеш на сродни души- да, но да си вадите мръсните ризи...
Гея, стига се отказва и ти, де.... Я ми разправи пак за бебетата и зехтина.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт