Честито на месечинковците!

Теди, по принцип може да се влияе от много неща, но ти като даваш и АМ то вътре има, така че не бързай да се шашкаш. Хубаво е да се следи, но по принцип външния вид на детето се променя когато има проблем - като се натисне по ръчичката или крачето, самата кожа има по-различен вид, освен това в дъгите на очичките става по-жълто. Ама аз Ева като я гледах, не е толкова проблемно желязото

Доре, много дълго мислих дали да пиша в темата ти, защото очаквах да ми реагираш така. И това е проблема на общуването в интернет - че не винаги се разбира какво искаш да кажеш и някой остава изненадан. Аз няколко пъти казах, че тоя конфликт не е за публика, освен това не е добре да се втурваш тук и да викаш - защитете ме, защото никой от нас не стои у вас и не вижда какво става. Освен това аз съм привърженик на целуването навсякъде и не съм забранила на никой да го прави, да не говорим, че пръстите на моята дъщеря седят доста често в моята уста. С какво право ще забраня на майка им да я целува??? Освен всичко друго при теб нещата ескалират, ти си особен характер и понякога се държиш като голямо дете, съжалявам да го кажа. Не може да търчиш за всяко нещо да пускаш тема, а ако не ти хареса отговора да се цупиш и да "затръшваш врати". Понякога трябва да се научиш да живееш и с чуждото мнение. А ако не ти харесва - това не е проблем на отсрещната страна. Време е да пораснеш и полека лека да спреш да се невротизираш заради глупости.
И точно заради такива глупости на няколко пъти се отказвам да пиша.
С какво точно съм ти преляла чашата? С това, че не съм се съгласила, че е добре да си развявате чаршафите из нет пространството?
На по-горния ти въпрос - да, сметана може в кафето да слагаш.
Миа, Теди, Ламтурниче - ние в сряда следобед трябва да вземем най-накрая заветния паспорт на Мила, не знам по кое време ще бъде, но много ми се иска да ви видя. Уговорете се нещо и кажете, аз ще се опитам да дойда.
П.С. За пръв път толкова много се ядосвам, но май ми е време вече да спра да пиша тук.
на Красикоко и Бори и от мен! Весело изкарване на празника ви!
Мисля, че времето прекарано тук не е загубено.
Мн неща научих и продължавам да уча благодарение на всички вас!

!
Какво е това нещо?! Ние тука секта ли сме или какво? Аааа, ма ха
Да сте чували някой толкова лесно да се измъкне от секта , а, а ? Пък и кой ли ще те пусне да си ходиш, няма отърване от нас 

да знам да следя ако нещо се промени