Размяна на парфюми ХХІV

• 43 599
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
moonlady71, благодаря  Hug

Наистина ли не ти идва на ум как!? Rolling Eyes
не намирам за срамно да попитам, когато не зная нещо  Simple Smile а сарказма е неуместен и невъзпитан  Peace
дойде ми на ум за спринцовка, за пръскане от шише в шише просто ми идва странно newsm78, но сигурно и това е вариант, ако че ръцете ми не треперят
просто се чудех дали има друг начин, който е отработен и не ми е известен - досега не съм се занимавала с отливки
та затова и попитах

# 151
[ за пръскане от шише в шише просто ми идва странно newsm78, но сигурно и това е вариант, ако че ръцете ми не треперят
просто се чудех дали има друг начин, който е отработен и не ми е известен - досега не съм се занимавала с отливки
та затова и попитах

Аз само така отливам - струва ми се най-сигурно, с най-малко загуби, пък и се избягва контакт с други повърхности  Peace

# 152
Аз само така отливам - струва ми се най-сигурно, с най-малко загуби, пък и се избягва контакт с други повърхности  Peace
щом загубите са най-малки определено ще пробвам  Mr. Green

и пак благодаря за отговорите, че въпроса ми е малко встрани от темата   bouquet
скоро ще се включа по същество, но може би само с търсене засега  Blush

# 153
  • Пловдив
Разменям Britney Spears Curious Eau de Parfum Spray 100ml, с помпичка, пръскала съм от него 2 или 3 пъти. От Fragrance Direct е, в комплект с чантичка - http://www.fragrancedirect.co.uk/Britney-Spears/Britney-Spears-C … 00ml/invt/0013421.  На мен ми харесва аромата, но ми е много лек и летен.

Заменям го за по-малко количество (30-40мл или по-малко) от Pleasures Delight EDP, Inside на Trussardi или друг, сходен на тях аромат. Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 19:29 от marzeliva

# 154
Наистина ли не ти идва на ум как!? Rolling Eyes
не намирам за срамно да попитам, когато не зная нещо  Simple Smile а сарказма е неуместен и невъзпитан  Peace
Не го написах с цел да те иронизирам  Rolling Eyes , но като си толкова докачлива...
Успех тук!

# 155
  • In The Middle Of Nowhere

Колко мл са Дюпон и Пиер Балмен?

# 156
Здравейте,момичета!  Hug Търся си спешно Dior - Hypnotic Poison,Lancome - Hypnose и CK - Euphoria.Без значение от количеството, може и 10-20мл,съгласна съм и на отливки!Срещу заплащане,защото нямам кой знае какво да предложа освен 2 Версачета Jeans(Red & White) и един Ковет,но никой не ги иска. Peace

# 157
Момичета, разменям -

- 80 от 100 мл. обещан  80 - 85 от 100 мл.

- 20 от 50 мл.   - 35 - 40 от 100 мл.

Търся най - вече Мис Диор Шери, Хипноуз и Мадам, количеството може да е по -малко, но съм отворена и за други предложения Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 12:56 от Tess d`Urberville

# 158
И аз напомням за ж'адора , още не е разменен

# 159
Разменям Carolina Hererra 212 ,30 мл от 50мл тестер(по нищо не се различава от парфюма).Купуван е от САЩ

Търся си най- вече Ma dame на  Jean Paul Gaultier ,но приемам всякакви предложения Simple Smile

# 160
  • Шумен
И аз тук  Hug
Предлагам Шалимар - тестер , с кутийка - около 25мл от 50. Не можах да свикна с аромата - приемам всякакви предложения  Peace
И аз да напомня  Mr. Green

# 161
Не съм сигурна съвсем Crazy ooooh! , но мисля, че мога да се разделя с един от двата си
S.T. Dupont pour Femme около 75/100 мл и също така с Shalimar Legere около 35 от 75мл.
Ако някой се интересува може и продажба. Peace

# 162
Привет на вси4ки парфюмни красавици!
Търся много сериозно  Soir de LUne by Sisley,Classique JPG EDP,Kenzo Jungle Le tigre,Joop!Rococo за размяна или покупка,независимо от милилитрите Peace  bouquet

Ве4е не търся Сислито защото изобщо не ми харесва.,но продължавам да търся Кензо Le Tigre!!!!!!!!! Praynig

# 163
Търся Allure Sensuelle-ЕДТ,Sicily-D&G.
Мога да предложа някой неща за тях,примерно My Insolence-Герлен..

# 164
За размяна или продажба Flowerbomb EDP 48/50 ml, от чужбина е.

и за ценители  Wink Jil на Jil Sander 98/100 ml , с кутия, от чужбина.Изключително рядък парфюм.

Разменям само за Sisley Eau de 3, Purple Fantasy, Cascade

Jil - обещан.

Общи условия

Активация на акаунт