Размяна на парфюми ХХІV

• 43 678
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Разменям-
Eau de Star-Therry Mugler-50мл. тестер,нов,с капачка и кутия-разменен
5th avenue Elizabeth Arden EDP-20ml ot 100
 Champs-Elysees Guerlian -25ml. ot 100
Dior Homme-50 мл.-нов-разменен

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 10:46 от zwezdi

# 631
Разменям/продавам:
- Lovely SJP - 65/100 мл., тестер от Fragrancex.com, с кутийка
- Amarige Givenchy - 30/30 мл, нов, пръснат само за проба, с кутийка, купен от Fragrancedirect.co.uk
- Style Ralph Lauren - 40/40 мл,нов, пръснат само за проба, без кутийка, от Fragrancex.com 

# 632
Някой , може ли да ми каже къде продават парфюми на Том Форд,от парфюмерия,не онлайн.Благодаря Wink

# 633
В България няма Том форд.

# 634
В България няма Том форд.
Официално няма,но се продават.Нека някой от Варна се включи да ти обясни къде има някои от тях. Grinning Peace

# 635
За Варна не мога да помогна за ТФ. Виж в София има на едно място, в Бургас също намерих Черна Орхидея и Бяло Пачули в парфюмерия.

# 636
  • Варна
Във Варна има. В бившия магазин Galerie, на паркинга на х-л Мусала. Сега пак е парфюмерия, само че собственици са тези, които държаха щандовете на първия етаж във Валентина.

# 637
  • Варна
Някой , може ли да ми каже къде продават парфюми на Том Форд,от парфюмерия,не онлайн.Благодаря Wink

В бившия магазин Галери на Мусала.

# 638

В бившия магазин Галери на Мусала.

там дали има Делис Депис на Нина Ричи  Thinking

# 639
Разменям Les Belles De Ricci Almond Amour - Nina Ricci - Refill Spray - 50 мл, рефил спрей, пръснат за проба, това е парфюма
а рефила изглежда така

http://www.edirectory.co.uk/pf/880/mia/d/les+belles+almond+amour … efill/pid/8613974

# 640
За Варна не мога да помогна за ТФ. Виж в София има на едно място, в Бургас също намерих Черна Орхидея и Бяло Пачули в парфюмерия.

Би ли ми казала къде в Бургас?

# 641
Във Варна има. В бившия магазин Galerie, на паркинга на х-л Мусала. Сега пак е парфюмерия, само че собственици са тези, които държаха щандовете на първия етаж във Валентина.
Благодаря  bouquetПреди време минавах от там и нямаше нищо,правеха ремонт,вече има ли парфюмерия?Мен ме интересува Черната орхидея или Бяло пачули дали има Simple Smile

# 642

Би ли ми казала къде в Бургас?

В парфюмерия Ивис на Александровска, малко по-надолу от стоматологията в посока към площад Тройката. Сори за спама, няма вече.
100 мл. Орхидея и Пачули имаше само. За 199 лв.

# 643
  • Варна
Благодаря  bouquetПреди време минавах от там и нямаше нищо,правеха ремонт,вече има ли парфюмерия?

Вече има, точно тази, за която Мариша ти е обяснила - собствениците от бившия щанд във Валентина и магазина в Пфое мол (който вече не съществува между впрочем.

# 644
  • Sofia
Разменям:

Dior Addict2 summer breeze 50
Ch. Lacroix C'est la fete 49/50
Carolina Herera CHCH 30
Lovely prism Givenchy 30/50
Burbery London 40/100
Eau de Lalique 200 ml (може и отливки)
Sun moon stars Lagerfeld 70/100
Initial Boucheron edt  49/50
Black Orchid edt 45/50