Размяна на парфюми ХХІV

• 43 687
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Враца
Разменен е , разменен е ! За мене е!  newsm44

Само дето не го познавам добре и ако не е моят, ще се пазарим. Wink

# 496
  • Пловдив
Разменям:

1. VALENTINO-V EDP - 50 ml., чисто нов, без кутията, защото е от сет;
2. PACO RABBANE ULTRAVIOLET SUMMER POP EDT- около 70 мл от 80 мл, с кутията;
3. NAOMI CAPBELL EDP - 50 мл, чисто нов с кутия, пръснато само за проба;
4. NINA RICCI PREMIER JOUR EDP- 50 мл, да липсват най-много 5 мл, няма кутия защото съм я хвърлила.

Всички са от fragrance direct и fragransex, никой не  е тестер.
За всеки един мога да изпратя реална снимка при интерес на лични.
Търся си:

Paco Rabbane Black XS, Cinema YSL, Elle YSL, CH Carolina Herrera, Sexy 212 CH, Hypnose Lancome,  но може и други стига да ми допаднат...

само да напомня....

# 497
- продължавам да го разменям, почти пълни 50 мл. Simple Smile, както и Искейп 35 - 40 мл. и Мариаж 20 мл. - те вървят заедно Peace

# 498
Разменям 10мл от 10мл чисто нов, не пробван. Дублирана поръчка ми е.

Момичета тъй като интереса е прекалено голям за Ел - чисто новия предлагам още същото от 10 мл останали 6-7мл.

# 499
  • Стара Загора
Останаха тези за размяна

ТМ - Innocent Rock - около 25 мл от 50 мл, купуван от магазин

Том Форд - Бялото пачули - получила съм го от размяна /купих го/, а момичето от което го купих го е поръчвала от фрагранса. Аромата е странен и много малко съм го ползвала. Много е траен, около 20 мл от 30 мл. Поне доколкото можах да видя на лампата, че шишенцето му не е много прозрачно. - ОБЕЩАН

Живанши - Новата личитка Be Givenchy купувана от летище - 25 мл от 50 мл.

Благодаря на всички за предложенията   bouquet Надявам се че не съм пропуснала да отговора на някое от тях  Hug

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 15:28 от sanyy

# 500
Ангелът и демонът-разменен. Peace
Сори за закъснялото ми включване на всички, които се интересуваха. Hug

# 501
Здравейте момичета. Имам за размяна/продажба
Madonna Pleasure 45/50 ml
Iceberg Effusion 50/75ml
Gress Cabotine 47/50 ml
Търся Салвадор Ферагамо incanto dream, Incanto Shine, Incanto Heaven
Обмислям и други предложения Peace

# 502
Предлагам:

1. SHALIMAR GUERLAIN EDT, 30 мл, липсва по-малко от 1 пръст.

2. ЕUPHORIA Calvin Klein, EDP, от Ягодка, 50 мл, не мога да преценя колко е останало, шишето знаете е странно, при интерес ще снимам, повече е от половината.

3. WISH CHOPARD, кутията съм хвърлила и не зная колко мл е, но мисля, че е малък, липсва 1 пръст. Разменен от тук.

4. LOVELY SJP, EDP, от Ягодка, 30 мл, липсва 1 пръст.

5. FLOWERBOMB VIKTOR&ROLF, EDP, 30 мл, липсва половината. Купуван е от Виена.

6. NU YSL, EDP, 30 мл, мн малко е пръскано, може би 5-6 пъти, но децата му счупиха половината от капачката. Тези, к го познават знаят как се отваря. Купуван от Щатите.

Приемам:

1. Allure Sensuelle
2. Guerlain - My Insolence
3. Crystal Noir VERSACE
4. Бърбъри бриит
5. Бърбъри уикенд

# 503
Разменям чисто нов (от днес ми е),само тестван B*Men (for men) Thierry Mugler 100 мл .Взех си го насляпо за себе си,но ми идва прекалено мъжествен. Страхотен е за мъже- стилен,мъжествен и силен,но на мен не ми стои  Sad Sad Sad Парфюма е като на снимката!
Приемам предложения на лични и за мъжки и за дамски парфюми Peace

Peace

# 504

Момичета, разменям или продавам чисто нов Pure Poison - Dior100 мл , с кутийка,целуфанче и лепенка стикер отгоре на Диор, от франгрансес ми е- пръснато веднъж за проба. Не е моята подорда за жалост. Заменям срещу 100 мл Ангел на ТМ (дамски или мъжки). Ако има желаещи-на лични  Crazy Hug Crazy

да добавя още няколко за които бих разменила
: Angel Garden Of Stars - Le Lys-100 мл, Angel Garden Of Stars - La Rose -100 мл.,Ma Dame-Jean Paul Gaultier-100 мл.

# 505
Хайде най накрая някой да ме отърве от Escada signature 75 ml  Tired

# 506
  • София
Ако някой иска да се раздели с Black orchid Voile de Fleur- нека пише, съгласна съм да купя или да разменя някой от наличните парфюми.

# 507
Момичета, търся малко количество от Chance или Alure. Понеже имам за смяна само малко от Chic - C. Herrera, мога и да ги купя, ако продавате!  Simple Smile

# 508
# 509
  • виртуално
Ако някой иска да се раздели с Black orchid Voile de Fleur- нека пише, съгласна съм да купя или да разменя някой от наличните парфюми.
цената му сега е много добра - има 30мл и 50мл
http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=16105

аз вече поръчах два броя  Embarassed

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 09:51 от Рапунцел

Общи условия

Активация на акаунт