Размяна на парфюми ХХІV

• 43 725
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Напомням, че разменям  -

Eau des Merveilles - 90/100 мл. тестер - от Фрагранса

Търся - Coco Mademoiselle, Un Jardin En Mediterranee, Un Jardin Après la Mousson, Hypnotic Poison, но приемам и други предложения  Peace

# 466
Правя чистка на гардероба си  Wink
Ето какво имам за размяна или продажба:
  Chanel Coco Mademoiselle-35 мл ЕДП...-НЕ Е АКТУАЛНО
  Guerlain Purple Fantasy-30 мл ЕДТ с кутията, липсват 1-2 мл
  Victoria s Secret Basic Instinct-75 мл ЕДП с кутията, липсват макс.5 мл
  Dolce Gabbana D G Feminine-30 мл от 100 мл.,без кутия/не е тестер/
  Jil Sander Style-50 мл ЕДП...НЕ Е АКТУАЛНО
  Ralph Lauren Glamourous-15/50 ml, без кутия/не е тестер/-този е по скоро като допълнение тъй като е малко количество
Търся само тези посочени в гардеробчето ми, за някои мога да дам 2 за 1.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 23:23 от teddy_n

# 467
  • Стара Загора
 Grinning Здравейте, сега почвам да отговарям на всички писали ми ЛС  bouquet

# 468
мили дами, да ви споделя, че много ми се искат тези  Blush:

нямам претенции за количествата, може и мънички  Hug

# 469
  • Стара Загора

Very Irresistible - Givenchy - 30 мл от 50 мл, купуван от летище; - ОБЕЩАН - утре ще отпътува
Magnifique - Lancome - 25 мл от 50 мл, купуван от магазин; - ОБЕЩАН - утре ще отпътува
ТМ - Innocent Rock - около 25 мл от 50 мл, купуван от магазин

Добавям и тези

Том Форд - Бялото пачули - получила съм го от размяна /купих го/, а момичето от което го купих го е поръчвала от фрагранса. Аромата е странен и много малко съм го ползвала. Много е траен, около 20 мл от 30 мл. Поне доколкото можах да видя на лампата, че шишенцето му не е много прозрачно.
Линстант Fleure de Mandarine - също много траен - от Мегашопа е - 25 мл от 50 мл. - ОБЕЩАН - утре ще отпътува
Живанши - Новата личитка Be Givenchy от летище е купувана - 25 мл от 50 мл.

Продължавам да отговарям  Peace

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 17:45 от sanyy

# 470
Предлагам 80 мл от 100мл halston catalyst разменен

+ 5мл moschino cheap and chic с кутийката разменен

Търся малко количество Cacharel amor amor или J Lo life lux ,но приемам и други предложения  Hug

# 471
Здравейте! Заменям 100/100 от този http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_B-am-pid_ … 8W__products.html
Не ми допадна аромата никак. Сравняват го с Тялото на Жан-Пол Готие, може би трябваше да помириша първо него. Confused Ами това е. Ако някой го интересува да ми пише на ЛС. Simple Smile
Подсещам! Peace
Моля, отървете ме от този аромат за каквото и да е и по възможност в малко количество. Praynig

# 472
Разменям този:

сега го получих от Fragrancedirect.50 ml ,пръснато само за проба , с кутия ,пазя  и фактурата.
Търся :Vivara Black Edition на EP, Flora na Gucci,Star Dust Midnight Fragrance na L.Lempicka или го продавам.

Все още не е разменен.Към търсените аромати да добавя и  този:

# 473
  • при морето
Разменям ENJOY-Jean Patou,35/50мл. Peace

# 474
Разменям 10мл от 10мл чисто нов, не пробван. Дублирана поръчка ми е.

# 475
Момичета много се извинявам. Зная че въпроса ми е малко неуместен...Интересува ме има ли тестери реплики?

# 476
Момичета много се извинявам. Зная че въпроса ми е малко неуместен...Интересува ме има ли тестери реплики?
да  Peace

# 477
Aз лично размених преди две седмици парфюма си с едно  много мило момиче в Продавалника-моят беше ESCADA Ocean LoungE EDT 50ml и го размених за Caline by GRES 50ml-ЛЮБИМИЯТ МИ И ОТДАВНА ТЪРСЕН ОТ МЕН ПАРФЮМ!).Всичко мина чудесно!Пуснахме си ги едновременно и ги получихме едновременно  newsm74 .Според мен най-важното е да попаднеш на Човек..иначе може и да останеш без парфщма си...толкова много измамници има в Продавалника ,че дате е страх да продаваш дрешките си.Всичко им желая!! Mr. Green #2gunfire

# 478
Разменям арабски парфюм (олио) Dreams of Romancia - подобен на класическия Пуазон на Диор, Мажи нуар на Ланком - около 30 мл, душ гел 250 мл Фракас на Робер Пиге, 30 мл от 50 шанел 5 , добавям половин миниатюра на шанел 19, миниатюра на Кристал Нуар на Версаче, отливка на Ангел и демон около 5-7 мл........хайде засега толкова

Арабинът е обещан и запазен! Simple Smile

да напомня.

душ-гелът на Фракас е разменен.

# 479
Предлагам сет в кутия подходящ за подарък /мъжки/ - 30 мл   Roberto Cavalli Just Cavalli Him и 75 мл душ-гел.
В замяна приемам оферти за дамски и мъжки парфюми  Hug
За ориентир - Perfumes I Want http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=11501#wardrobe
 Peace С предимство - оферти за СН на Каролина Ерера Praynig

Общи условия

Активация на акаунт