Размяна на парфюми ХХІV

• 43 733
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Разменям арабски парфюм (олио) Dreams of Romancia - подобен на класическия Пуазон на Диор, Мажи нуар на Ланком - около 30 мл, душ гел 200 мл Фракас на Робер Пиге, 30 мл от 50 шанел 5 , половин миниатюра на шанел 19, миниатюра на Кристал Нуар на Версаче, отливка на Ангел и демон около 5-7 мл........хайде засега толкова

# 346
Продавам/заменям Burberry /original/ 47-48 мл от 50, току що ми дойде от англ. Йбей, от човек. Нещо съм объркала Бърбъри-то, което ми харесва, а до края на този търг нямах възможност да ходя да душа и заложих снайпера на сляпо.
Търся Lacoste Inspiration, Nina /ябълката/, O oui.

# 347
  • София
Ако някой си търси нещо много сладко, имам тестер Puma Flowing, от който си пръснах само 1 път за проба и установих че ми е много сладък. Определено си падам по по-свежи, цитрусови и ненатрапчиви аромати.

# 348
Много мерси на lalique за красивия зелен аромат с чудесен драй-даун Hug Hug Hug

GagaMaga - изчисти си кутията плийзз!!!

# 349
готово  Blush

# 350
Предлагам за размяна MaxMara,от 70мл са останали 50мл
Ако на някой му е омръзнал Bvlgari - Amethyst , да ми пише.
Пуснала съм го за продажба в Продавалника,ето линк;
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=723417&cat=15

# 351
Здравейте! Заменям 100/100 от този http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_B-am-pid_ … 8W__products.html
Не ми допадна аромата никак. Сравняват го с Тялото на Жан-Пол Готие, може би трябваше да помириша първо него. Confused Ами това е. Ако някой го интересува да ми пише на ЛС. Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 23:54 от KaNella

# 352
GagaMaga,някъде ми се мерна,че ти предлагаш Bvlgari - Amethyst  Simple Smile
Пробвах да ти пиша на лични,но още нямам активационен имейл и не сава.Пиши ми,моля те,ако си съгласна на размяна,благодаря!

# 353
Asinka, и аз ти благодаря много за хубавия парфюм и приятното запознанство!

След кратък размисъл реших да разменя/продам:

- Ralph Lauren Style -40 ml. пръснато е няколко пъти. Много приятен аромат, но ми е доста лек за моя вкус.

- Green Tea на Elizabeth Arden - 50/100 ml.

# 354
...А може размяна и за друг парфюм. newsm10

# 355
# 356
GagaMaga ,писах ти на мейла.

# 357
Не мога да се сдържа да не БЛАГОДАРЯ на alexa27   bouquet
Аз и изпратих нещо, за което ми беше неудобно да поискам каквото и да било, а днес получих прекрасен ванилен боди мист (дано не греша, че е боди мист  Embarassed), който отгоре на всичко е и огромен - май към 200 мл. Много ми харесва и не спирам да се усмихвам от радост. И това не е всичко - прибавила е за малкото ми момченце и супер сладко камионче от серията за "колите". Това  е изключително мил и ценен жест! Пожелавам на мен и на вас да срещат повече такива прекрасни момичета като алекса27 във форума!  bouquet

Eeee stiga de!!! Blush Blush :blush:Obi4am da radvam decata. Grinning

Kolkoto do hululu az nali vi kazah v na4aloto za neq ama vie ne-ta ne!!Golqma mrusnica i izmamnica se okaza!Izvinete me za latinicata!

# 358
Разменям ULTRARED - Paco Rabanne  50 ml

С кутия, пръскано 5-6 пъти.
Приемам всякакви предложения.

# 359
  • Варна
Момичета здравейте,
Писах на някои от вас, но все пак да кажа де...
Заменям/продавам 30 мл от това

пръснах само за проба, но нещо много силен ми идва

Общи условия

Активация на акаунт