Размяна на парфюми ХХІV

• 43 864
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Мой познат се занимава с дистрибуция на вносни парфюми и зарежда няколко магазина в Пловдив. От известно време пусна много готин и шарен сайт, в който предлага всякакви парфюми на дистрибуционни цени Simple Smile Все още съм "заек" в този форум и не знам дали е редно да пускам линк - да не се вземе за реклама... та мога искрено да му препоръчам неговите неща - излиза в пъти по-евтино отколкото да си купиш от магазин!

Говорила съм с него и освен продажба, може да предложи и размяна. Ако някой иска, може да ми пише ЛС.

Тук рядко някой купува от магазини Grinning
И да, това ще се сметне за реклама.
Извинете, че ще ви оспамя темата, но не мога да се въздържа и да не коментирам нещо, което ми се случи на скоро.
Въпросния познат на девойката е бивш колега на мъжа ми, който много добре знае колко струват парфюмите, но реши да пробва въпросните предлагани в сайта, беше уверен от колегата си, че били оригинални.
Подложих думите му на съмнение, но ме обори с факта, че не били много пари и да пробваме, казах си ок.
Виждала съм ментета всякакви, виждала съм тестери, виждала съм какво ли не ама такова чудо каквото получих от този сайт не съм виждала, повярвайте ми, това аз да седна да го направя ще се постарая малко повече, за аромати и миризми мисля, че няма нужда да говоря.
Ще ви ги покажа, тъй като няма никакъв начин да ви ги разкажа, а вие простете за спама, но бъдете предпазливи с такива псевдо търговци.  Mr. Green
Шишето на Емпориото е жълто на цвят, изтича течността от долу, то се вижда, че е текло и по така наречената кутия, 1 милион е дялкано с теслата и не му работи фъшкалката, а за Шик-а нямам думи  Laughing това са отпечатъците на човека делал го в гаража.
На морето имаше парфюми по 12лв и изглеждаха в пъти по-оригинални от тези:
http://gallery.me.com/vachka/100095/DSC_0111_2/web.jpg?ver=12518140010001
http://gallery.me.com/vachka/100095/DSC_0112_2.jpg?derivative=we … er=12518139840001

Тези 3 ментета струват 120лв, смятам да се поуча от приказката, че скъпото излиза по-евтино, изводите вече си ги направих за себе си.

И след всичко това искам да попитам alex_violet с какви очи рекламира тези ментета?

# 481
Мисля, че ценителите на парфюми не биха се подвели.За всеки е ясно как трябва да мирише и изглежда един оригинален парфюм.

# 482
а възможно ли е да са дефектни и за това да са на тази цена  Crazy миришат ли на нещо поне?

# 483
  • In The Middle Of Nowhere
Предполагам, че alex_violet сега ще каже, че не е имала представа.

# 484
  • Sofia
Предполагам, че alex_violet сега ще каже, че не е имала представа.
Той и колегата на мъжа ми, който всъщност ги продава така се оправда, явно е запазена марка на фирмата това.  Mr. Green
а възможно ли е да са дефектни и за това да са на тази цена  Crazy миришат ли на нещо поне?
Няма такъв филм.
Шишетата са толкова ръмбави, че няма как да са просто дефектни, миришат на нещо, да, но не на това на което се предполага, че трябва да миришат.

# 485
гадост  Close

# 486
Абе то е ясно, че няма пълно щастие на тоя свят - хем много хубаво, хем евтино.....уви.

# 487
  • някъде под слънцето...
Това ли са "изнесените производства" Shocked
Представям си реакцията  брандовете Емпорио Армани или Пако Рабан, като видят  "изнесените" си  продукти  newsm78, сто процента Ще дъпнат клю4а на "изнесената " фабрика

# 488
  • София
Не искам да обобщавам, но щом е парфюм от БГ...даже парфюми, които съм купувала от Beauty Zone съм била сигурна, че са менте - супер нетрайни аромати. В ЦУМ каквото мириша - все на спирт ми бие.
Тъй че какво остава за парфюм, който струва 15 лв - е няма начин просто, няма!!

# 489
  • Sofia
За съжаление това са явно изнесените производства, току що прочетох и темата, която са си пуснали, за да си рекламират сайта, виждам, че имало и други поръчали от там, явно не дават все още отзиви тъй като не могат да се отърсят от гледката.  Crazy
Някак ми е трудно да си представя как зареждат парфюмерията на някой МОЛ с нещо подобно, на думи някой хора са много силни.

Не искам да обобщавам, но щом е парфюм от БГ...даже парфюми, които съм купувала от Beauty Zone съм била сигурна, че са менте - супер нетрайни аромати. В ЦУМ каквото мириша - все на спирт ми бие.
Парфюмите не са по 15 лв, а са по 40лв всъщност.

# 490
Ако им покажеш тези снимчици в темата, пусната специално за сайта им с парфюми, на мига ще им секне търговията! Защо е нужно да се лъжат хората!? Пиши там! Peace От Продавалника получих два такива от размяна, с течащи пулверизатори и без мирис, а дадох 100 мл. оригинален тестер за това, чийто аромат трае три дни. Има хора всякакви, но да предлагаш такива боклуци за толкова пари или да си мислиш, че насреща имаш идиот е просто за бой! Още си чакам да ми плати тестера "хитрата" госпожа...

# 491
  • някъде под слънцето...
А за6то не пратиШ снимките на самите  брандове?
И съответно уеб страницата от където си ги поръчала...(аз така и не успях да я видя, не че е голяма загуба)
Не мисля че Ще се зарадват особено на "изнесените" си производства , предполагам че Ще направят свое разледване кой къде и какво е изнесъл...

# 492
  • София
За съжаление това са явно изнесените производства, току що прочетох и темата, която са си пуснали, за да си рекламират сайта, виждам, че имало и други поръчали от там, явно не дават все още отзиви тъй като не могат да се отърсят от гледката.  Crazy
Някак ми е трудно да си представя как зареждат парфюмерията на някой МОЛ с нещо подобно, на думи някой хора са много силни.

Парфюмите не са по 15 лв, а са по 40лв всъщност.

OFF - За да не съм голословна - Glow/ J Lo - имам от ягодка, мирисах го в мола на Стамболийски - нещо не ме убеди.
Втори пример - Sensi/Армани, купен от мола на Хемус - най-нетрайният аромат, който съм имала. Освен ако Армани нямат проблеми с трайността?

Отделно от това, поръчах си едно тестерче Naomagic от get.bg - хубав, траен, но пулверизаторът ми се счупи на 3тото пръскане.  Sad

# 493
  • Sofia
Темата им е заключена, за това писах тук, да не вземе още някой да се подлъже да поръча от там.
Снимките ги пратихме на собственика на сайта, той каза "Сори, не знаех...", ми какво да се говори повече.

# 494
  • Варна.....
Припомням :имам за размяна почти пълна 50-тица(около"-"2мл) от Ангел или Демон едп  на Живанши.Купуван е от БЗ.Пръскала съм си само за проба няколко пъти.

Предпочитам Шанс на Шанел или Тендър пойзън.Може и Диамантите или КОда на Армани,.
Приемам предложения на лични-само да не са ориенталски аромати
Разменен ли е вече Ангелът?
Предлагам
  - без кутиика,
Или
- с кутийка
Купувани от Ягодка. Пробвани са само.

Общи условия

Активация на акаунт