Отговори
Микрофонът, пардон клавиатурата е ваша! Simple Smile

# 1
  • Пловдив
Аз се нареждам първа. Темата никак не ми допада  Sad
Навремето правих една сграда и доста се изтормозих с нея.... но до февруари има време и може да ми дойде меракът за направа на такава торта.

# 2
  • варненка от София
Ааа, аз може да не правя торта, ама да не ви изпускам от поглед все пак. Права е Руми, че това е тема изискваща време за детайли, а с малката не ми се вярва да успея. Друг е въпросът, че не ме вдъхновява хич. Така се надявах да е бебешка торта, че поводи имам бол, ама здраве да е  Tired

# 3
  • Norge
.......... Така се надявах да е бебешка торта, че поводи имам бол, ама здраве да е  Tired

Марулче, ами направи една малка къщичка, а пред нея: една по_ голяма торта (перспектива Simple Smile) с бебе отгоре и готово.  Heart Eyes

Шегата настрана, аз бих се радвала ако бъде обсъден регламентът, дори  по няколко пункта.
Да се стигне до някакво решение, което да не разводнява "конкурсната програма"  Flutter (това като Златният Орфей стана  ooooh!) и да поддържа интереса до последния ден.

А защо не нахвърлям идеи ли?_ Защото съм човекът с най_ малко участие в предизвикателството и не знам дали е редно аз да открия "заседанието". newsm78

# 4
Ндаааа .... Аз се изказах за Айфеловата кула и в другата тема веднага се намери "доброжелател", който я пусна при това от роял айсинг както бях посъветвана  hahaha  Ще мислим нещо друго ... Отивам да търся операта в Сидни или Тадж Махал илииии  Twisted Evil .... Айде бре девойки известни сгради бол, само дето сте прави, че детайлите ще изискват ужасно много време ...

# 5
Нямам какво да кажа, само се записвам  Flutter .
Виолет нека не обсъждаме конкретни сгради  Peace

# 6
Ъъъъъъъъъъ, може ли процедурен въпрос? Къщичката на Баба Яга сграда ли е???  Joy
Преди да са се отказали всички, дайте да уточним нещата по дневен ред.
т.1 от Протокола:
ЩО Е ТО СГРАДА, И ИМА ЛИ ТЯ ПОЧВА У НАС?
Ама, то не е задължително да е у нас. Значи и пирамидите са сгради и иглуто е сграда и небостъргача е сграда.
т.2. Въпросната сграда, задължително ли трябва да бъде известна?
Щото, си мисля че всеки който си напъне половината гънкА, като нищо ще сътвори някоя нова и модерна сграда./само леко с напъването да не усмърдим новата тема/
Аз предлагам лееееееекинко да перефразираме темата. По-скоро да я разширим. И още по-скоро, да я обобщим.   Rolling Eyes Те, тука и аз се обърках вече.  newsm78 Добре де, отварям скоба след сухото "СГРАДА" - /Къща, колиба, блок, небостъргач, вила, хижа, училище, музей, театър, кръчма, замък, крепост, кула и т.н. и т.н.
Подписвам се под протокола и чакам допълнения ако се одобри разбира се.  hahaha

# 7
Виолет нека не обсъждаме конкретни сгради  Peace

В крайна сметка не обсъждам вече готова торта, която чака началото на представлението  Peace
А това, че съм споменала 3 сгради ... Мога и още, само да отворя енциклопедията, но се спрях преди да предложа повечето известни сгради на всеослушание.
И понеже видях точно как да се направи Айфеловата кула от роял айсинг, тя за мене автоматично отпадна като вариант за правене на торта, но ако някой го влече ... Моля 

# 8
еха страхотна тема, ще чакам с нетърпение!
Вече се сетих за сградата на Буболинка ,мисля че беше будиски храм ,както и за прекрасната сграда -стадион от това предизвикателство, сигурна съм че и този път ще измислите чудеса и чакам с нетърпение февруари  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скоро гледах в нета ето тази торта

# 9
  • у дома
Цоп и аз  Mr. Green

MamaMargo, вземи се включвай и ти, не се ослушвай  Naughty  Mr. Green  Hug

# 10
  • Vaudreuil Canada
Цоп и аз в темата - нямам идея ама ще си намеря такава - все пак и аз съм гласувала по темата  Mr. Green

# 11
  • София
Мисля, че имам идея по темата. Нека отлежава месец-два. Дано имам муза да я направя от начало до край.

Съгласна съм с темата, така, както Ванчето я е конкретизирала.

Нелка, ако имаш вече предложения по регламента на обсъждането, то давай, сега е най-подходящият момент, според мен, защото впечатленията от изтеклото обсъждане са пресни, до "пиянството на един народ" има още някоя и друга постна седмица, а и страстите по дебатирането ще има време да улегнат в подредена мисъл до февруари.  Hug
В тази връзка, първото, което ми идва наум е, че твърде дългият календар на последното обсъждане не беше в негова полза... Вероятно е добра идея да регламентираме и определен минимум аспекти на обсъждане на една торта (както Ванчето и други момичета, в предни предизвикателтва, бяха така организирани да коментират при всяка торта). Само припомням - идея, техническо изпълнение, въздействие...

# 12
заплюв, нямам идея, но мисля да проимам
Без бой няма да се дам, нищо, че не съм гласувала за сгради.

Фиолетке, не бий отбой, Айфелова кула от РА звучи  достатъчно предизвикателно  Mr. Green и ще ти отива !

# 13
  • Vaudreuil Canada
Ъъъъъъъъъъ, може ли процедурен въпрос? Къщичката на Баба Яга сграда ли е???  Joy

Сграда е ама няма да е новост щото аз вече я направих  Mr. Green

Освен това не е необходимо да е копие на реална сграда - приемат се и собствени архитектурни изяви  Wink

# 14
Мен ми харесва темата.Но времето ми е просто кът.
Ще се пробвам обаче. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт