142 първолачета бързат към немското школо

• 14 198
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • UK
Ахам, добре. Мерси. Wink Ще се радвам да се запознаем - с теб и с всеки който се навие за среща. Simple Smile

# 241
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
май аз трябва да ти отговоря, че на мен ми се случи скоро.
да, могат да подпишат тук.

взимат си час в standesamt-а.
обикновено на сайта е написано какви документи им трябват.
например

свидетелство за гражданско състояние (че не са женени в момента на подписването) се взима от Бг и се превежда и легализира.
това отнема малко време и пари  Wink (на мен ми отне около седмица ваденето, превода и легализацията и около 200лв.)
в standesamt-a също се плащат някакви такси, зависят все пак къде ще подписват и в какъв ден...

за франкфуртска среща съм насреща  Wink

# 242
Благодаря ти много Сбъдваща! Обичам да съм полезна на хората и съм много щастлива, когато мога да помогна на някого.
asyalein, много ти благодаря! Още утре ще им се обадя да ги питам какви документи ще искат. Предполагам , че ще им трябват и актовете за раждане. А тук искат ли здравно свидетелство както в Бг?

# 243
А тук искат ли здравно свидетелство както в Бг?

не Peace
не помня за акта за раждане  newsm78

# 244
  • в сърцето на един мъж...
Сбъдваща, ние след 2-ри септември сме си в ДЕ, така че ще се радваме да се запознаем, ако се организира среща в Мюнхен Mr. Green

# 245
куку. нямам време сега да чета, само се мелдвам.
изядоха ни бълхи и всякакви селски гадини, мръсотия до шия, детето по цял ден е по гол задник, започнахме тотално саниране на къщата на село ooooh! нямам време да си бръкна даже в носа. имам обаче вече нет.
ужили ме оса и се подух, инак обаче съм много добре. мисля да се поомъжа прз септември  Crazy.
матов до тук кво живял, живял. стига е ергенувал почти 50 години, ще му надяна хомота Mr. Green
хау.

# 246
Браво, Мата  smile3501 (не 3а осата де  Embarassed, 3а хомота).

Днес пак си пристига таткото, той е все на път пре3 седмицата. И да ви кажа, така никак не е 3ле. Вечер никои не ми мърмори, децата си ги водя насам натам по детските площадки, а не по биергартен... Абе има си предимства цялата работа. И дори не ме е срам да си при3ная. Ако правите среща може и а3 да дода, ако не сме в отпуск пак (пре3 седмицата около 15.9. мисля).  

# 247
Мойн мойн

Иеее - Матилда ще се омъжиш. Бравос и горчиво.
За осата - ако ти стиска да натъркаш ужиленото място с чесън минава много бързо. Ама гледай първо да се омъжиш, ако решиш да прилагаш тази терапия, да не хване хер Матов гората без време Mr. Green. Другата алтернатива е да го наложиш на момента с живовляк.

Снощи за пореден път се доказа, че малките камъни обръщат колата или по-точно, че едно парче стъкло по-малко от сантиметър може да ти скапе деня, ако босото ти дете мине точно през него Crazy .

И аз обичам, когато чат-пат Сърфов го няма. Ама не за дълго и често, че ми доскучава, а и ще лудна със Ситната, но 1-2 пъти в годината за по ден-два-три ми действа много добре липсата му Mr. Green Blush.

# 248
Мата хубаво решение си взела и Септември е хубав месец  Wink И ние септември правихме сватбата  Wink

# 249
Добро утро и от мен,
Мате, честито.
Сърфи, как е малката?
А нашия тати до преди две години беше постоянно в движение. Идваше си за има няма 20 дена до месец и пак. По едно време уж го чаках да се прибере, а като си дойдеше и почвах да мрънкам. Ми то все едно не живееш с този човек. Сега поне сме заедно, но понякога и аз искам почивка.

# 250
Мате, страхотна новина  Hug

# 251
Само аз ли не искам мъжът ми да отсъства? Година и полувина си работеше тук, от вкъщи, и ни беше екстра. След отпуската пак ще пътува....хваща влака в понеделник рано сутрин, връща се в петък вечер  Sad

Иренка  Hug  Heart Eyes

# 252
Вики, ток и жица е, благодаря - на тази възраст им минава всичко бързо, но си е гадно и бая кръв и тече(поряза се на големия пръст) и докато разберем през крясъците какво се е случило, къде и т.н. беше голяма магария Crazy

Е така с дълги пътувания е гадно, аз не бих могла да живея по този начин. Имах предвид, че Сърфов го няма 2 пъти годишно за по 1-2 нощи. колкото да си погледаш някой и друг женски филм на спокойствие и да си оправиш педикюра на спокойствие Laughing

# 253
Само аз ли не искам мъжът ми да отсъства?

у нас трябва него да питат дали няма нужда от почивка от мен  hahaha

# 254

Сбъдваща мечти може ли малко повече инфо за интеграционскурса(как се записа,от колко време след като си с адресна регистрация в ДЕ можеш да се запишеш, някакъв сайт),защото на мен ми отказаха.......били сме в EU и направо ме реzнаха,Че не мога да се запиша Sad
Предварително ти благодаря  bouquet Hug

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 10:33 от mama_mi

Общи условия

Активация на акаунт