142 първолачета бързат към немското школо

• 14 181
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Само аз ли не искам мъжът ми да отсъства?  

Аз също не обичам да остъства. Обаче си има нужда да отиде понякога с колелото или да се покатери на някой връх ... да изразходва енергия. НЕ издържа всичките му разходки да са в детско темпо и спиране на всяко листо и по 15 мин . съзерцаване на гъсеници, трамвайчета, пеперуди ... Или пък всяко посещение на басеина е да да се реди на видната пързалка през цялото време , заЩото дребния иска, а пък на него да му се плува ... та му даваме време само за него и време с душичко  Hug и си има право на своите дни за себе си.

# 256
Сърф, радвам се за малката. Направо като каза за стъкло и се стреснах.
А защото не сте делени и затова сте свикнали с мъжете си. Ние може да се каже , че за седем години има няма 2 сме биле заедно. През цялото време някой на някъде и може би затова. Не че сега не го чакам да се прибере като наближи 6 часа, но явно човек свиква.
Имаше период когато изобщо не се сещаше да се обади, че ще закъснее. Сега вече звъни.
mama_mi не могат да ти откажат курс. Аз знам, че докато не са минали 2 години можеш да се запишеш. Тези дни ще звъня и аз за да видя как стои въпроса при нас. Вчера четох в една брошура, че имаш право на такъв курс. Другото коет ознам е, че ако всико издържиш нормално и си посещавал редовно курса се връща час от парите които си дал. Нека Сбъдваща пише повече.  Hug
Лек ден аз отивам на гости с малката в СМГ.  Simple Smile

# 257
  • Germany
Аз изобщо не обичам да седя сама, такъв човек съм, че 1 час да седя сама в нас и ме хваща шавата - започвам да говоря по телефона с часове, мъжа ми като си дойде от работа му дърдоря нон стоп на главата, няма почивка с мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Той ходи по-късно на работа към 10 тръгва, обикновено иска да поспи до по-късно, аз го вдигам да си говорим  Mr. Green направо съм трагедия  Crazy Crazy Но пък понякога, когато отсъства добре си прекарвам и без да говоря - наспивам се, прочитам си на спокойствие книгата и други подобни... и за педикюра много точно го е казала Сърфи  Peace В нашия случай сигурно той иска да пътувам  Mr. Green Mr. Green
Дори ако се скараме - искам да се разсърдя и да не говоря, но не ми се получава  ooooh! и отивам и започвам да говоря и дърдоря пак  ooooh!

# 258
mama_mi, провери във VHS, internationaler-bund, със сигурност има и други организации... Не могат да ти откажат да те запишат. Аз плащах по 100 евро при VHS, искаха ми доходите на мъжа ми, за да определят по колко да плащам на месец.

Мате   bouquet

Аз също не обичам мъжа ми да не си е вкъщи, но се налага да отсъства. Преди отсъстваше много...
И аз като Дезита
Дори ако се скараме - искам да се разсърдя и да не говоря, но не ми се получава  ooooh! и отивам и започвам да говоря и дърдоря пак  ooooh!
  Sunglasses

# 259
Леле-е, мацки, тук голямо движение настанало. То ще да е покрай вихъра на Мата.
Матееее, зачули го човека, горкинкия, млад и зелен. Да му е честито! Hug
Апропо, той знае ли за пъкления ти план? Mr. Green

Баткото в неделя си прави със съседчето кални бани в една дълбока локва, поле караха сърф от стиропор пак в същата. Изполят с градинския маркуч повтори процедурата и в момента резултатът е настинка.
Последва забрана на всички водни уелнес-приключения, но уви вчера се отъркалял в купчина гипс, а съседчето го изполял отново с маркуча. Резултатът е гипсирани дрехи и издърпани уши. Mr. Green

# 260
Имам нужда от помощ...
Сина ми трябва да избере от спиъка с извънкласни дейности на какво да ходи. Аз не знам какво означава Seifenkiisten.

# 261
# 262
surfline, много благодаря   bouquet
- това ще е неговата извънкласна дейност Simple Smile

# 263
surfline, много благодаря   bouquet
- това ще е неговата извънкласна дейност Simple Smile
Оооооооооооо! Искам и аз във вашето школо, Бубе!
При нас предлагат само турнен, фльоте и хор! Sick (това за първи клас)
На каката и включиха хандбал по неин избор. Не ги е срам! От 4 (!) клас имат 3 пъти в седмица по 6 (!) часа на ден! Shocked

# 264
Бубе, много гот, ама нещо по-кротко няма ли? Шеф и кройка, народни танци...? Ще ти побелее косата, когато започнат тестовите надбягвания Laughing.

# 265
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
От 4 (!) клас имат 3 пъти в седмица по 6 (!) часа на ден! Shocked

за олимпийските игри ли ги готвят  Thinking

# 266
Абе я кажете за детската градина какво са турншуе, турнхозе и турн-т-шърт?
Специални ли са някакви да търся или са просто тениска и къси гащи, наречени за гимнастиката?

За обувките - маратонки или има едни като цвички?

# 267
Абе я кажете за детската градина какво са турншуе, турнхозе и турн-т-шърт?
Специални ли са някакви да търся или са просто тениска и къси гащи, наречени за гимнастиката?

Трябват ти обикновено клинче и тениска. Нищо по-специално.
За обувките - или цвички, или чорапки с АБС отдолу.

# 268
В нашата градина искат истински маратонки, не цвички  ooooh! Да били по-стабилни  Crazy

# 269
Оооооооооооо! Искам и аз във вашето школо, Бубе!
При нас предлагат само турнен, фльоте и хор! Sick (това за първи клас)
На каката и включиха хандбал по неин избор. Не ги е срам! От 4 (!) клас имат 3 пъти в седмица по 6 (!) часа на ден! Shocked
При нас има Trommeln, Chinessch, Basteln, Türksch, Häkeln, Sefenksten,Theater, Fußball, Ätherische Öle, Kochen.
Той миналата година ходи на Basteln.
Боби е в трети клас, той ще е 4 дни в седмицата с по 6 часа, но във вторник последните два ще са му Sefenksten, а в сряда - плуване.

Бубе, много гот, ама нещо по-кротко няма ли? Шеф и кройка, народни танци...? Ще ти побелее косата, когато започнат тестовите надбягвания Laughing.
То косата ми така или иначе започна да побелява, та... поне да му позволя да си достави това екстремно удоволствие.

Аз знам, че трябва да са такива, които не оставят следи по настилката на салона. Аз лично съм им взела маратонки с бяла подметка.

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 17:31 от ~Бубето~

Общи условия

Активация на акаунт