142 първолачета бързат към немското школо

• 14 191
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • Germany
Аз отивам тази вечер на родителска - от 19:30 до 22:00  Shocked Какво толкова ще говорим не ми е ясно  newsm78

# 271
При нас искат цвички или sneakers, или както бяха по-известни по наше време - гуменетки Laughing . И понеже моето дете все още не е досттъчно мъдро, че да връзва връзки ще е с цвички Mr. Green За спортни дрехи - моята има един клин(легингс) и тениска за сега или за зимата - най-обикновен анцуНг Mr. Green

бубе, много алтернативи. Супер!

# 272
Ясно, мерси за отговорите - тя си има маратонки - просто няма да ходи с тях навън и ще са за там Peace И клинче има, утре мисля ще свърши работа - после ще видим и другите деца как ходят ...

Ние със Сбъдващата си направихме спонтанна среща - големи сладури са Ники и Ани  Heart Eyes Жалко, че Бобо го нямаше да се запознаем и с него.

# 273
Аз отивам тази вечер на родителска - от 19:30 до 22:00  Shocked Какво толкова ще говорим не ми е ясно  newsm78
Аз мисля да пратя мъжа ми тази вечер на родителска.

# 274
И намен ми е интересно какво ще ви изприказват за 2 и половина часа Shocked

# 275
Е как, над 20 родители, всеки има да каже по нещо умно, ехеее....и после обикновенно се ходи на кнайпе  Whistling

# 276
Е как, над 20 родители, всеки има да каже по нещо умно, ехеее....и после обикновенно се ходи на кнайпе  Whistling
Щом така завършва вечерта, дали да не взема да отида аз... Thinking

# 277
  • Germany
Е как, над 20 родители, всеки има да каже по нещо умно

ОМГ! както се казва  Mr. Green Mr. Green

Аз не знам какво наистина ще се говори, след като всеки ден преди и след училище много загрижени майки разпитват какви ли не тъпотии  ooooh!, чак се чудя не могат ли и сами да се сетят в някои случаи, че чак и да питат и само с какъв интерес следят така съдържателния отговор....  ooooh! ooooh! Това ми е много интересно - всеки ден тази учителка трябва да отговаря на какви ли не въпроси , сякаш децата там не са първи клас, а се подготвят за космонавти  Mr. Green

# 278
Е, да, ама ако не задаваш въпроси няма как да кажеш, че отделяш специално време след училище на детето ти и правите заедно тооолкова много неща заедно, следователно детето ти ще бъде нарочено за неособено перспективно и подходящо за учителски експерименти, ще го сложат назад и отиде коня у ряката. Wink
Не е лесно да се пробутат всички стъкла за диаманти Laughing...
Поне предполагам, че това е в основата на този небивал интерес - като гледам майките на първолаци в нашата градина само до този извод мога да стигна... Thinking

# 279
  • Germany
мхм, даааа, аз го знам това отдавна, и естествено го практикувам, няма как - като сме се хванали на хорото ще го играем  Wink но винаги съм се чудела, дали учителките пък са толкова задръстени и заради някакъв тъп и незначителен въпрос си вадят генералното заключение за умствения багаж на детето  Confused И естествено аз винаги съм била и ще продължавам да съм против това набиване родителя да учи с детето до пенсионната му възраст  Confused Защо да го правя умишлено НЕсамостоятелно, не мога да ги разбера....

# 280
Това при нас разбира се се случва само ако е елтернщамтиш. Иначе никво кнайпе. Толкова дълга родителска среща не съм имала - до 22 ч!  ooooh!
Не по-късно то 21 сме се разотишли по къщята.
Нашата е на 8. Ще избираме родителски актив.  Whistling
Тоз път случихме на даскалици! Praynig Баткото е влюбен в нея и с кеф си "пише" домашните.

# 281
Здравейте!
Аз ходя на интеграционен курс.В момента съм 6 модул и ме чака изпит след 2 седмици.Ту почвам ту спирам,местене в друг град,дете се разболяло......трудно е ,но да видим до къде ще го докарам  ThinkingНямам големи надежди ,че ще взема изпита,но ще опитам  Simple Smile
Mama_mi, виж този сайт http://www.integration-in-deutschland.de/cln_110/nn_284230/SubSi … oc284260bodyText1
Много съм доволна от http://www.internationaler-bund.de/,имат филиали в много градове.Подготовката ,която дават е много добра.Сега ходя към ISE Sprach- und Berufsbildungszentrum.
Виж и тук http://www.stadt-koeln.de/5/volkshochschule/ , но май не е интензивен курс.
И аз подготвям малчо за детска градина,изпълних списъка и във вторник с бодра крачка детето е за 2 часа там.Вече ходи пробно и мисля ще му хареса.На нас искат сандали и стабилни обувки(купих маратонки).

# 282
Ето ме и мен, най-после с нет Party

Вили беше днес пробно на градинка и от 1-ви тръгва официално.
Засега много й харесва (била е общо 3 пъти), дори днес ми се разсърди, че я забирам Crazy

Ще прочета назад Grinning

# 283
Тоничка, дано наистина Вили ходи с желание на градина. Тя догодина ли ще тръгва на училище?

Днес с Вики Хриса отделихме няколко часа за кафенце и сладки приказки.  Joy  Двете немирници се наскачаха и налудуваха. Скоро пак ще се съберем.  Laughing

# 284
Тоничка, дано наистина Вили ходи с желание на градина. Тя догодина ли ще тръгва на училище?

Днес с Вики Хриса отделихме няколко часа за кафенце и сладки приказки.  Joy  Двете немирници се наскачаха и налудуваха. Скоро пак ще се съберем.  Laughing
Ми то какво друго ни остава.  Laughing Каза ,че се е изморила.
На Вики за градината й бяха поискали някакви обувки които не се пързалят. С цвички не можа да ходи. Също така не трябваше и да оставят следи.
Хайде да е леко тръгването на градина на всички деца.  Hug
Лека вечер от мен.

Общи условия

Активация на акаунт