142 първолачета бързат към немското школо

• 14 740
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • в сърцето на един мъж...
Татяна, аз българския го нямам, имам само немския й, но тя каза, че си го държи включен. Ако искаш ще ти го пратя, да й пуснеш смс

# 76
Ще съм ти благодарна, Гея, и немския върши работа   bouquet

# 77
Готово Hug

# 78
# 79
Здравейте,
отпуската в родината свърши, вече сме си вкъщи и ще мога да чета редовно...

Честито на мама pazza и мама Вени, да са живи и здрави малките ви слънчица!  bouquet
На първокласниците пожелавам - На добър час!   bouquet

Контузините дечица да се възстановяват бързо.

# 80
Здравейте, може ли малко помощ Simple Smile Не мога да се оправя със сайта bahn.de.  Blush Някой може ли да ми каже какви са цените на билет с влак от Берлин до Дрезден и обратно.   bouquet

А и разгледах из различни сайтове цените на самолетни билети София - Берлин, но там не пише дали са с летищните и всички други такси. Горе-долу имате ли предсдава колко излизат най-евтино двупосочните билети? След седмица ще звъння по компаниите, но ако сега дадете съвет би било хубаво Simple Smile

# 81
Максимума е 118 евро с ИЦЕ, минимума е 61.40 цента, като това е с едно прекачване и е от централна до централна гара.

# 82
  • Германия
Здравейте, може ли малко помощ Simple Smile Не мога да се оправя със сайта bahn.de.  Blush Някой може ли да ми каже какви са цените на билет с влак от Берлин до Дрезден и обратно.   bouquet
От 29 нагоре. Например, ако пътуваш следващият понеделник, без Bahn Card 2ра класа, то можеш да платиш 30,70 за регионалните влакчета; 36 за ЕС или 59 за ICE http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/dn?revia=yes&exis … hn.button.suchen=
Ако пътуваш през уикенда- вземаш си един Wochenendeticket возиш се само на регионалните, прекачваш и струва 37 ако го вземеш от автомат, иначе е 39 от гише. Можеш да купиш предварително билет и тогава е най-евтино..и да е онлайн де, иначе от гише винаги е по-скъпо (ако не са променили нещо напоследък)

# 83
Благодаря много. Simple Smile Мен преди това не знам защо но ми изкарваше всичко без цените, сега се оправих.
Уф ще ходим двама и тогава цената е 280 лева, което ми се вижда доста. Финасово не съм много добре, а ме канят в Берлин на гости, но имам близък човек на легло в Дрезден и ми се иска да го видя и него, но като сложа и самолетните билети и храна и то става доста.  Sad Дано нещата да се наредят.

А с тези  за Wochenende-то са по 37 в едната посока и после пак си купуваш друг за на връщане за още толкова. Нещо явно не разбрах, защото то тогава не е по-евтино от нормалното Simple Smile

# 84
А тези уикенд-билети по 37? не важаха ли и за двамата?
Може обаче и да го бъркам с регионалните билети. А пусто сега не ми се рови.
В този ред на мисли отпътувам и аз с влака на сънищата!

# 85
  • UK
Утре като се събудите, дайте някой линк моля за някаква прогноза за времето за средата и края на септември, или някой ако е чул или прочел да каже, че да знам какви дрехи да си приготвя. Simple Smile Около Франкфурт, ако има значение. Simple Smile Знам, че има цял месец, но предпочитам да се приготвям отдалеч, за да не забравя половината неща - нямам възможност от там да си купя нещо, което тук просто съм забравила, та затова. Simple Smile

# 86
Lamma, билетите за уикенда са май 28? и 5-ма човека могат да се возят с регионалните влакове... важат цяло денонощие.

МГМ, по-вероятно e да не намериш безплатна прогноза за времето цял месец преди това. на сайта на ветер.де има прогнозата за следващите 2 седмици.  приготви си по-топли дрехи, няма да сбъркаш  Wink

# 87
  • UK
Ахам, много благодаря. Затова питам, защото нямам никаква представа. Simple Smile

# 88
Eсенно време. Няма да има изненади. Ще е студено, ще вали и гърми. Топли дрехи и чадър си приготви.

# 89
Добро утро.
МГМ то сега на места е хладно, а какво остава след месец. Както казва перла и чадър не е излишен.  Simple Smile
Ние напредваме бавно, но славно. Не знам с какво чисти вчера хазяина пода, но целия коридор беше в мръсотия. Не се дишаше. За сега резултата е изсъхнала стая която мирише на лепило за тапети. Днес ще сложи и последните тапети  и от утре трябва да боядисваме. А това фолио което щял да слага за изолация е чист български найлон.  #Crazy  ooooh!
Дано поне докато намерим нещо друго под наем да издържи.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт