Re: Да играем заедно Куест игри 3

• 66 755
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета,моля ви помагайте играя Brunhilda and the Dark Crystal,но стигнах до 6 ниво и зациклих .Не мога да прелетя от другата страна на двореца,знаете ли къде да намеря килимчето?
И аз до там стигнах, хайде, помагайте тези, които са по-напред  Praynig
И аз съм до там. Мислех, че при мен нещо се е бъгнала играта, но явно повредата не е в моя телевизор.

# 631
  • Бургас
Все си мислех, че не съм стигнала още до това ниво, но се оказа, че съм на 8 част т.е. играта не е бъгната Rolling Eyes Килимчето беше на пазарчето, в краката на човека отдясно, който беше точно до портата. Само трябваше да се приложи заклинанието от инвертара ни върху килимчето и всичко си беше ОК Peace

# 632
Здравейте момичета.  Изиграх последно Elixir of Immortality http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=53332
горещо ви я препоръчвам! Peace

# 633
  • Пловдив
Все си мислех, че не съм стигнала още до това ниво, но се оказа, че съм на 8 част т.е. играта не е бъгната Rolling Eyes Килимчето беше на пазарчето, в краката на човека отдясно, който беше точно до портата. Само трябваше да се приложи заклинанието от инвертара ни върху килимчето и всичко си беше ОК Peace
Е, при мен не става. Изобщо нямам заклинание  newsm78

# 634
  • Бургас
В инвентара нищо ли нямаш? Да не би да имаш да събираш още неща или да трябва да говориш пак с някого newsm78

# 635
  • Пловдив
Обиколих всичките. Долу в инвентара ми дава само, че трябва да се кача на килимчето и да мина над стената, обаче не е активно като заклинание.

# 636
  • Бургас
Последното нещо за събиране бяха едни гребени и след това заклинанието трябваше да стане активно. Но пък срещнах в нета и други оплаквания за пустия килим и единственото решение беше да се играе отначало - тогава ставало Rolling Eyes Явно си има разни бъгове играта - често се случвало да не ти запамети настоящия прогес и при следващо стартиране пак да почваш оттам, където си почнал и предния път. Мен пък ме изхвърли на 7 глава и трябваше да преигравам също Crossing Arms

# 637
  • София
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=53332  готина и ми харесва, препоръчвам.

# 638
  • Където пожелая
Точно я привърших.Много ми хареса.

# 639
  • Пловдив
Последното нещо за събиране бяха едни гребени и след това заклинанието трябваше да стане активно. Но пък срещнах в нета и други оплаквания за пустия килим и единственото решение беше да се играе отначало - тогава ставало Rolling Eyes Явно си има разни бъгове играта - често се случвало да не ти запамети настоящия прогес и при следващо стартиране пак да почваш оттам, където си почнал и предния път. Мен пък ме изхвърли на 7 глава и трябваше да преигравам също Crossing Arms
Уф,  #Cussing out, ама щом се налага, ще преигравам  Laughing (ще трябва да се жертвам в името на играта  Laughing)

# 640
  • Където пожелая
Още една готина игра http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=53538

# 641
# 642
# 643
  • В градината...
И аз я свалих, яка е.

# 644
Препоръчайте игри от рода на Azada и Dream Chronicles. Все попадам на Hidden object games които вече много ми омръзнаха.
А играхте ли вече Dream Chronicles 4 - малко ми беше трудна,а е и много къса,иначе поредицата ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт