Re: Да играем заедно Куест игри 3

• 66 759
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Минах я,благодаря.Сега свалям тази на Aprile Peace
Свалих я,но не иска да тръгне Rolling Eyes
И при мен не тръгва. Дава ми някаква трицифрена грешка. И дрийм хроникъл не тръгва Tired

# 616
Можете ли да ми кажете някоя подобна игра на Laura Jones серията.... Доста е интересна, покрай жената и аз се зарибих с тези игри... На времето имаше една игра Aura, но малко трудна и се видя, а на мен ми е доста лесна... Игрите от този тип доста допадат на доста хора и гледам, че се играят доста..

Благодаря предварително.

# 617
Здравейте на всички  Stop Моля ако някой е играл Брунхилда от Мастерса да помага че запецнах на последното ниво там където трябва да активирам една движеща се каменна платформа.Около нея проблясва в розово аз съм на каменно стъпало на стената заедно с цар или който е там и нищо не става ама никъде и ще се  #2gunfire.

# 618
Здравейте момичета, не знам защо при вас не тръгва A Gypsy's Tale: The Tower of Secrets  Thinking
Аз я изиграх и съм мнооооого доволна.
В момента играя Kate Arrow - Deserted Wood - също много инересна. Peace

# 619
  • Gorni Bogrov
Здравейте момичета,моля ви помагайте играя Brunhilda and the Dark Crystal,но стигнах до 6 ниво и зациклих .Не мога да прелетя от другата страна на двореца,знаете ли къде да намеря килимчето?

# 620
  • Mostly in my mind
момичета, хареса ли ви Хроники на сънищата 4? на мен изобщо не. първо беше супер кратка самата игра, и никак не беше трудна и интересна. много тъп край. и все едно ще има 5-та част. Rolling Eyes което е добре де, ама можеше да се постараят повече. тая карта трябваше да има повече дестинации

# 621
  • Там, където ме обичат
момичета, хареса ли ви Хроники на сънищата 4? на мен изобщо не. първо беше супер кратка самата игра, и никак не беше трудна и интересна. много тъп край. и все едно ще има 5-та част. Rolling Eyes което е добре де, ама можеше да се постараят повече. тая карта трябваше да има повече дестинации
То и на мен не ми хареса, но като писаха всички, че е хубава и аз млъкнах. Въпрос на вкус явно newsm78

# 622
На мен също не ми допадна.  Laughing Laughing Laughing

# 623
Ей сега ще я пробвам и аз Peace

# 624
  • В подножието на планината
  Здравейте,
 аз съм още нова с куест игрите и съм изиграла само Syberia 2 . Много ми хареса играта . Сега търся нова игра - не просто търсене и решаване на загадки ,а по-мистериозно и с интересна история . Ще съм благодарна за препоръки .

# 625
  • Пловдив
Здравейте момичета,моля ви помагайте играя Brunhilda and the Dark Crystal,но стигнах до 6 ниво и зациклих .Не мога да прелетя от другата страна на двореца,знаете ли къде да намеря килимчето?
И аз до там стигнах, хайде, помагайте тези, които са по-напред  Praynig

# 626
# 627
  • София
Започвам веднага Wink

# 628

затова не ми отговаряш значи?

# 629
  • София
Именно.Само че,нещо не тръгва,отваря ми друг прозорец Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт