Re: Да играем заедно Куест игри 3

• 66 798
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте моми4ета !!! PeaceАз отдавна не съм се появявала тук, ама нали правих диети, обикалях по други форуми, сега ве4е съм на линия Laughing А, ве4е не мога да тегля от Замундата, от 4ужбина не можем да влизаме, за това си тегля от Мастерс, както и да е, онзи ден си изтеглих  "Mortimer Beckett and the Lost King ", запо4вам да играя,и като реша да иляза и после пак да се върна, ме връща от на4алото, преди да изляза, ме пита дали да сейфа, аз му давам ОК, и илиза, а после пак от на4алото,много ме изнервя ThinkingПисах в коментариите на играта, така и никой не ми обръща внимание, никой ли няма същия проблем, само при мен ли е така newsm78. 3 пъти я трия и преинсталирвам, пак същото..., някой от вас играе ли я и има ли проблем като моя Sad,...моля вииии...помогнете ми да разбера какъв е проблема, искам да я изиграя Praynig Praynig

# 481
  • Бургас
Вчера изиграх The Fall Trilogy - много приятна и занимателна игрица, чиито продължения ще очаквам с нетърпение, че това е Епизод 1  Peace

# 482
  • Където пожелая
Така искам да играя тази The Fall Trilogy,но не ми тръгва SadДава ми грешка.Някой ако може да помогне.

Светла64,нямах този проблем.Натисках си save exit и си излизах.Браво за постигнатите резултати с килограмите  bouquet 

# 483
  • София
Santel на мен не ми дава грешка  newsm78 освен някой файл да не си записала. Ако искаш пусни на ЛС скайпа си и да ти я пратя. Теглила съм я от мастерс. Сигурно си пробвала пак да я свалиш.

# 484
  • Където пожелая
Досега четох коментари и разбрах,че възможната причина да не тръгва е да нямам инсталиран DirectX 9.0c Redistributable.

Но досега никога съм нямала проблем с друга игра.

Meggyv,аз също я свалях от мастерс.Проблема ще е при мен.Благодаря за предложената помощ,но сега ще инсталирам  DirectX 9.0c  и ще видя какво ще стане.

Пак не ми тръгва.Дава ми същата грешка.Играх я 1 час от официалния сайт и много ми хареса.Там нямах проблем newsm78

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 13:59 от Santel

# 485
Santel,на мен също тръгва без проблем играта, но пък другата за която писах, не ще и не ще,всеки път запо4ва отна4ало и това си е, ама какво да направя,с голямо съжаление я оставям,защото е хубава и си заслужава Sad.А за килограмите, много благодаря  love001

# 486
  • Бургас
Santel, защо не опиташ да я свалиш от замунда? Там я имаше дори в 2 варианта  newsm78 Пробвай  Peace

Иначе аз сега изиграх http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=41929, ама не съм доволна - елементарна е и ми отне само час и половина да я мина  Tired Няма да си слагам по 2-3 игри на ден я  Crossing Arms

# 487
  • Където пожелая
Уф,оправих се.Трябваше да инсталирам още една папка-тази DXSETUP.Сега ми тръгна,дори от там докъдето бях стигнала на 60мин.версия Laughing

# 488
  • София
Вчера изиграх The Fall Trilogy - много приятна и занимателна игрица, чиито продължения ще очаквам с нетърпение, че това е Епизод 1  Peace

И аз я харесвам !

# 489
  • София
Аз пък стигнах до мястото, където трябва да се оцелят килограмите на статуята, въртях се три дни, нищо не неправих и се отказах. Ако, някой може да ми каже кои камъни се слагат ще я довърша  Rolling Eyes.

# 490
  • Бургас
На лявата везна слагаш статуетката, на дясната едни пръчки или дъсчици, а по средата долу слагаш кошницата си. В нея слагаш шапката, пълна с пясък, един камък от 250гр, който си правиш като хакнеш големия камък в острите кристали, за да се счупи, и от малките камъни. Не помня точно кои бяха, но тях лесно ще ги нагласиш, като свършиш останалото  Peace

# 491
  • София
А, къде да търся пръчките? Свят ми се зави, но не ги откривам.

# 492
  • Бургас
Те си бяха там до кантара някъде  Peace

# 493
Здравейте, момичета! Играхте ли тази:http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=46210
Горещо я препоръчвам! Много е приятна Simple Smile

# 494
  • София
Те си бяха там до кантара някъде  Peace

Изиграх я, няма нужди от пръчки.

Общи условия

Активация на акаунт