ЦЕЛУВАНЕ НА БЕБЕТО??????

• 18 286
  • 267
  •   1
Отговори
# 180
  • в сърцето на един мъж...
Янечек, ти не си добре Shocked Какви нахални и мръсни ръце? И защо да не им дадеш да го видят? Аз не мога да си представя да родя дете и да не разреша на никой да го види до 40-тия ден Shocked Или повече...
Моето дете го видяха още в родилна зала...

# 181
  • София
Гея, изтрила съм си устата от говорене... Няма какво да се говори повече... Както казах в Отчетната, аз съм вдигнала ръце и сега просто си плямпам за спорта. Може да се правя за смях, ама какво друго ми остава? Молила съм, плакала съм, викала съм, заплашвала съм, обяснявала съм...няма никой.

# 182
Не знам, за мен е тъжно всичко това... И е време да се поговори сериозно и да продължите напред. И е жалко,че Йойо, който е едно прекрасно дете расте в такава среда...

# 183
Янечек, ти не си добре Shocked Какви нахални и мръсни ръце?

Да съм написала мръсни? Не съм.
Просто имам опит с нахална бабичка от първото ми дете и щом смятам да не припарва в първите дни до бебето, значи няма да идва и точка.
Под нахални ръце имам предвид такива, които ти го издърпват от ръцете, измъкват го от количката и изобщо все искат да гушкат бебето и се пъхат, където не им е работа. Не знам за вас, но аз това не го понасям.
Свеки не е такава и тя ще може да дойде по-раничко  Wink

# 184
Извинявай, алчни Peace
И въпреки това...

# 185
  • София
Тотално я разбирам. Просто изтръпвам като чета какво пише. Гея, може би просто не си имала допир с такива хора, но на мен ми е ужасно познато. Да не говорим за десетките бабички по улицата, които имам чувството, че си мислят, че пипането на бебето по лицето носи късмет и през мене, връз мене, изпод мене се втурват да го опипват, все едно е златен. Умирам просто. Някой ден ще фрасна някоя в лицето, честно.

Котето знае за какво говоря!

# 186
Доре, не е така. Просто човек трябва да е по-умерен. Ако си мислиш, че в Германия го няма това, жестоко се лъжеш. Над количката висят всякакви баби и дядовци и редовно се случва да ми търчат подире, за да нандничат или да занимават децата. А в Тунис е традиция да целуват хубавите деца по челото. Представи си аз как съм се почувствала след като се опитаха да нацелуват Алекс пред очите ми две чалмосани дами...
Има си начини. Обяснява се, говори се, по-внимателно, не с рогата напред Mr. Green

# 187

Има си начини. Обяснява се, говори се, по-внимателно, не с рогата напред Mr. Green
Не,че съм адвокат или съм опълномощена да давам отговори вместо някой,ама....сигурна съм,че това е опитано.Резултат-никакъв.Просто усещам,че Баба Здравка страшно много си прилича на мойта майка. Tired

# 188

Не,че съм адвокат или съм упълномощена да давам отговори вместо някой,ама....сигурна съм,че това е опитано.Резултат-никакъв.Просто усещам,че Баба Здравка страшно много си прилича на мойта майка. Tired

Ама чакай малко, не може така да се сравнява. Все има някакъв начин да се подходи, а и щом се е пренесла драмата тук - то значи има някакви шансове да се оправят нещата помежду им.

# 189
Мойто бебе, го изведохме на 14 ден навън, след това ходихме на разходка в Мола, напазарувахме в Била, сигурно биха ме изяли повечето от пишещите мами, защото  нямаше човек, който да не и се зарадва на толкова маничко бебе, но никой не е тръгвал да го пипа или целува, и до ден днешен никой не  е посягал да я целува,непознат, незнам къде ги намирате такива хора! Но вкъщи бабите не спират да я целуват от първия ден, целуваме я навсякъде по много, аз таткото , бабите и някои от приятелките ми, никой друг и докато не прочетох темата не се бях замислила, че целувките могат да бъдат опасни!! Thinking ooooh! Да понякой път много се дразня, като примерно днес, че изобщо не мога да се докопам до детето си от бабата, че ни е на гости, ама то не е защото, ще я зарази с нещо от много целуване/ а днес получи над 500 целувки от нея Mr. Green/а по-скоро, я ревнувам!! Wink

# 190
Мерсаж за поправката. Simple Smile
Та,по темата:понякога няма никакъв начин.Мисля,че със създаването на тази тема не се цели оправяне на отношенията.

# 191
  • Лондон
В началото на темата написах,че първия пост на бабата ,не е цялата истина.
Докато другите пишеха "горкото дете",аз написах "горката майка".
Сега продължавам да съм на същото мнение.

Към дъщерята.

Бабата няма да се промени,напротив положението ще става по сериозно.Опитай се да си запазиш нервите и семейството. Тя ще използва и други семейни поводи за да те уязви.

Помисли си има ли смисъл да продължаваш да отговаряш тук в темата?

На всички ни е ясно,че сами не може да се разберете.

Потърси професионална помощ ,за да се справиш.

Прочети книгата "Отровните хора" от Лилиан Глас.

Пожелавам ти късмет .

# 192
  • Лондон
Та,по темата:понякога няма никакъв начин.Мисля,че със създаването на тази тема не се цели оправяне на отношенията.

Абсолютно вярно.Пускането на темата е с цел да се предизвика форумска атака срещу майката след което бабата да триумфира.От началото малко се получи номера на бабата ,но за кратко.

Сега когато те сами разговарят по темата бабата ще цитира само тези постове ,които са и удобни.

# 193
Да не говорим за десетките бабички по улицата, които имам чувството, че си мислят, че пипането на бебето по лицето носи късмет и през мене, връз мене, изпод мене се втурват да го опипват, все едно е златен. Умирам просто. Някой ден ще фрасна някоя в лицето, честно.

Добре де, а защо си сложила снимки на бебето си в нета? Даже и видео.
Знаеш ли колко очи опипват така бебето ти и колко педофили са си сложили видеото в архива си?
След като разрешаваш проблемите си тук не изключвай и действителността тук.
 Не ти ли е гадно, че похотливи очи гледат бебето ти, а похотливи ръчички правят кой знае какви движения?
И това е нещо много по-сериозно от целуването на ръчичките  на детето ти от хората, които наистина го обичат и му се радват.
Остави детето ти да събира любов, за да е жизнено и да може да раздава любов.

Сигурна съм ,че знаеш, че майка ти не е заразила никой, но го използваш, за да и създаваш чувство за вина.
Защо, не питам..
Очевидно проблема между вас е много по-задълбочен и това, че майка ти целува детето е просто върха на айсберга:)

# 194
  • София
Въпросът е сериозен при нас. Не, никой няма право да целува нашия бебчо. Нито по коремчето, нито отзад по главичката, камо ли отгоре по ръчичиката - той я лапа и налапва по този начин микробите от устната кухина... smile3506. Лошо става като се изтърве някой и наруши забраната.
Когато бабата целуна бебето,трябваше веднага да извикате полиция,а за вас-да дойдат от психото да ви приберат ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт