Любители на котки - тема 29

• 39 091
  • 445
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
една и съща че все в подстриганото кръгче...от единя до другия му край  hahaha

# 136
  • Варна
Месечинка виторога няма как да се забрави Кетишонка...я кажи виждам че сте на височко, как се справяте с желанието за скачане от терасата и интереса към съседите защото при нас е разходки под контрол на терасата  ooooh! и направо си е борба като решим да я прибираме
Същата работа Laughing И аз я пускам само ако има някой от нас с нея, иначе много ме е страх. И като тръгна да я прибирам се започват едни протести, едно бягане и криене под столовете, като я докопам мрънка и се сърди като детенце, много ми е сладка Joy Днес я оставих за минути сама, наглеждах я от стаята и по едно време поглеждам към терасата - не се вижда ooooh! Хукнах навън, не я виждам. Поглеждам към ъгъла на терасата, тя там, провряла се наполовина през парапета и протегнала едната лапичка към перваза на прозореца - на хола ни прозорците са в полукръг, част от тях са на терасата, останалите продължават след нея (на първата снимка в лявата част на прозореца се вижда края на парапета, точно там беше). Помислих си какъв ли шок би било, ако по някое време както си седя, ми цъфне на прозореца, ама от външната страна Whistling Та така, никакво пускане самичка.
Сега разгледах снимките, много сладка Джава и компания Hug
Анка, и твоите са сладури Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 19:39 от Месечинка виторога

# 137
Целувки на Кетя!   love001 На мен пък ми хареса на четвъртата  снимка как царствено се е излегнала, а аранжирана със сакъзче е неповторима!
Анка и твоите са сладурковци, харесвам много сиамките.  Hug
wb, каква е тази разбойничка,  много ме развесели разказа ти, така де, няма да се оставя на разни котараци.  Hug
Нашата тераса е остъклена цялата, защото там ми е зимната градина и кухнята /теснотия, какво да се прави/, та проблеми нямам с Макс. Това, че се катери навсякъде по печката, плота за готвене и т.н. не го броя, просто гъбата ми е станала като продължение на ръката, а сиви косми вече не ме впечатляват изобщо!  Joy Но виж за цветята се възпитаваме сериозно и то не само с мирни средства, снощи една "юка" беше пострадала леко и една котка - малко по-тежко...

# 138
 Rolling Eyes ох и аз съм от тези дето котката излиза само с придружител на терасата, нали съм и на последен етаж и то "мансарда" т.е съседите отдолу нямат покрив знаете го това ново строителство 1 скок и трябва да ходя да прибирам Томасито от съседите отдолу..ама и те 1 скари въртят там, че той горкия се дразни, аз все се надявам да го замерят с някоя пържола. На другата ни тераса пък нямаме преграда и те имат голяма женска котка и познаите не се харесват, там се гледат през процореца и се "трепят" мислено замазвайки ми току що измития прозорец.....за капак сме много коопераци слепени-те от нашата тераса спокойно мога да вляза в съседната кооперация  Sick айде ако избяга в нашите съседи ще я прибера, ама ако скочи в съседния блок как ще издиря кой живее там Rolling Eyes затова на тераса се излиза под строй.
Томасито се строява на котешката си трева да пасе, детето седнало на колелото. Wink

# 139
Благодаря за похвалите, ще им предам  Crazy
Ох, аз не мога да си позволя лукса да ги пусна навън, живея в жилищен блок, а и в къща да бях, щях да умра от страх...
На балкона вече сме с решетки, след три падания...

# 140
Чета,гледам,радвам се на мацунгерите и си мисля,че аз отглеждам мутанти.Първият ми котарак пееше много изразително,все едно ми говореше,разбирах го като човек.Обаче беше и много своенравен.Майка ми искаше да го налага по болните си места,защото чувала,че котките лягали на болното място,отнемали отрицателна енергия и май минавала болежката.Да,ама-не.Коко беше твърдо против да го използват като  компрес и се настаняваше където му е удобно.Още ми липсва,той си остана моята котешка слабост.Сега имам една 8/да-осем/килограмова сладурана-Джеси,тя е още по-индивидуална.Не яде почти никоя котешка храна,преживява с пастет и пилешки дробчета,но понякога хапва готвено кисело зеле.Дъщеря ми донесе една Гуги/това е партизанското и име,иначе е Олга/.Тя пък се държи като куче-носи играчки и други неща в устата си насам-натам.И най-интересното е,че никой от тия котаци не реагира като нормално животно на земетресения и слънчево затъмнение.Хм,стана много дълго,без да съм казала почти нищо,но за всяка една гадинка мога да напиша роман.Много на кратко-котаците са сладури.Още малко-за ноктите.Моята си приватизира едни най-,най-прости джапанки/за 2 лв/,целите са разкопани,но поне не драпа по ценни неща.Т.е.,не винаги е необходимо да се купува нещо специално,самото зверче ще си импровизира.

# 141
  • Враца
@ Анка моля те разкажи за хернията какво стана, какво трябва и какво не (освен следенето във WC-то)...болезнено ли е като се пипа за да знам как да реагира ба6тата и за какво да го разпитвам...аз сега я дебна да не ска4а много, но при Джувания това е почти невъзможно..още при нанасянето обезопасих целия апартамент за писанка ... още повече че като малка се заклещи на прозорец и зет ми тогава случайно прибрал се я спаси ...от тогава всичко е прибрано вклчително и цветя

а за излизането мен ми е голямо шубе...в къщата бяхме на 2 етаж и се катереше много и дори се прибираше през прозореца(по дървото), но сега сме на 4 етаж и си е височко...въпреки че един ден бях забравила вратата на терасата и гледам аз че минават 5-10 мин и не ми прави проверка какво правя и се усъмних и когато отидох щях удар да получа Shocked Shocked Shocked...лежи се нашата на парапета спокойно...а за комшелъка не знам как би реагирал имайки предвид че нашата девойка е с характер и не всеки харесва...едната комшийка в къщата скочи от гардероба и я захапа за баджо-то от вътрешната страна без каквато и да било причина... hahaha познава си хората  hahaha

иначе по принцип е кротка докато не я хванат нейните си и започва едно хапане (остана и от периода в които другаруваше със комшийското бебе куче)...преди в старата махала (не че е далече де) си имаше територия която никой не  преминаваше, но сега дребните са там, а те са игриви и милички, ама още им се дразни ...на тях не им посяга защото и обяснявах че не трябва след което отиде и наби комшийската котка, а снощи и на другата комшийка...

между другото като студентствах в Сф живеехме на 9 етаж и котето на съседите които по цял ден на работа обожаваше да идва и да ни се глези, но не знам тези ни съседи как ще реагират...днес гледах каишки за котки е след морето мисля да купя една да се разхождаме спокойно без вечно издрани рамена като се прибираме

за драскалката лесно се приучи със спрей за привличане за 5 лв маи беше, но дивана още драска (не дойде с поръчката спрея за отблъскване) та временно дивана е застлан докато дойде спрея, а бащата и мъж ми направиха импровизирана драскалка с 1/2 дървено пънче и пилон с въже с основа излишъка от кухненския плот...но любимо за дъвчене са и резделителите ми за педикюр и гумената и четка за решене

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 22:14 от wb

# 142
Това за болните места е истина! Не, че постоянно ти лежат на болното место, но ми се е случвало - котаракът, който по принцип - НИКОГА не лежи при нас, само при краката ни, евентуално, та той един ден , най-неочаквано ми легна на корема, който ме болеше адски. Котанчо спа там доста дълго, естествено - успокои болката ми и след това обаче никога не е идвал да си ляга отгоре ми. Иначе котката ми, женската пък много често го прави, тя е просто като магнит, когато на някой нещо го боли. Котаракът, който е при майка ми , веднъж отиде и си легна в една наша гостенка (Бог да я прости!), жената беше болна от рак тогава и много се зарадва, че той дойде да й се гушне, а ние не знаехме как така  отиде при бабата, защото той по принцип се криеше от чужди хора.

# 143
# 144
wb - изпратих ти лично съобщение , да не товаря темата с моите истории.
 Много е сладък този Алфи,  все едно я хапвал филийка със сладко и си е оцапал бузките ... Пу-пу...

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 22:21 от © Анка

# 145
  • Враца
  bouquet поуспокоих се леко ...благодаря момичета newsm51 newsm51 всички сте страхотни а вашите глезанчовци направо изкушаващи за гушене..радвам се че ви има

за тези които не помнят това е началото на началото на нашата история в снимки

част 1(малко ги разбърках преди време за което се извинявам че не са по хронология) и част 2

# 146
  • София
wb, много котки и всичките сладки!  Hug Най-много ми хареса Ирка. Преди да прочета, че е момиче си мислех, че най-подходящото име е Зоро - все едно си е сложила маската на Зоро  Mr. Green.

uadjet , 8-килограмовата котка не е улична превъзходна, нали? Има породи, за които тези килограми са нормални, но ако е от горепосочената много ценена от мен порода трябва да е наистина котка -мутант  Mr. Green. А колкото за природните бедствия - май предусещат само уличните котки, а не нашите глезльовци. Имам чувството, че спокойния живот им притъпява всякакви сетива.  Grinning

Hug за хубавеца Алф!

Мъро ви пожелава лека нощ!

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 00:27 от tania67

# 147
Алф е страхотен и как позира само, а Мъро изглежда много мъдър котан! Heart Eyes

# 148
# 149
  • In a surreal moment!
Добро утро!
Да ви поздравим с една серия от снимки на Боби от поредицата "Аз съм много красив" Simple Smile

От тук нататък има още http://4a4evi.snimka.bg/family/bodil-panda-i-bodil-mishka.386218.14301421
Голямо стърчане и разстягане беше....ама за най-красивото диТе...няма начин...

Да са изплача , че мъжо гледа мнооо гадно- имам малка смучка на врата , под ухото....
малка смучка , от малки устенца Simple Smile
Бях я снимала , ама се засрамих и изтрих снимката...дърта жина със смучка от коте....сраам.

Дичата закусиха с топчена попара и в момента в краката ми се води люта битка Simple Smile Бате Шу и той като тийн взема участие , но малките пищят , явно влиза грубо и не си знае силата , ама и той вири дупе Simple Smile

Лек ден на всички пухени красоти и техните мами , каки и прочие!
Нашата маса поздравява вашата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт