Любители на котки - тема 29

• 39 096
  • 445
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Има отрови, които влияят само на студенокръвни и мисля, че нямат кой знае какъв мирис. А ако вече го няма котето, препоръчвам ти едни тебешири срещу пълзящи гадинки, продават се в аптеките. Те също не миришат на нищо. Надраскайте хубаво по пода и след няколко дни оберете с прахосмукачката. Преди години така се отървахме от бълхи, и ние бяхме нападнати много жестоко.

# 166
  • София
Привет от Пловдив!
Мъро пътешественика е много щастлив, че е тук  Mr. Green. Обикаля на воля из целия апартамент и излиза по балконите да гледа махленските котки  Mr. Green. Друго си е то когато съперникът ти е останал на 150 км. разстояние и не ти се пречка в територията  tooth.

rorrr, искрено ти съчувствам за напастта. Мога да ти препоръчам този препарат. Безвреден е за котки и хора, няма мириз. Продават го в аптеките и последния път беше 7-8 лева, вече сигурно е по-скъп. Парализира насекомите и умират след време. Напръсканото действа около седмица. Действа на комари, мухи, мравки и на....бълхи. Преди време мъжа ми отишъл до мазето(много рядко се случва), дошъл си в къщи, най-съзнателно си свалил панталона и го прибрал в гардероба. След малко дъщеря ми като запищя, че по краката и е пълно с бълхи и я хапят. Изпръскахме целия флакон и за 1 час всичко се оправи. Същото беше и с мравките. При ремонт пробихме стената, а там някакъв отдушник, който води към покрива и мравките си направили пътека през него. Започнаха да бълват като във филм на ужасите  Mr. Green. Труповете после бяха 2 пълни лопати  Mr. Green. Котките директно съм ги пръскала и не са се отровили  Mr. Green. Ако искаш пробвай го.

Томасито става все по-голям и красив!  Hug

Servallan, не само твоята котка не се гушка и "лекува". До характер е. Мъро задължително ми споделя леглото, но само опрян до краката ми или до някои други по-топли части  Grinning. Не дава да го гушкаме много и започна да ляга в някой чак сега на стари години и само ако той пожелае(разбирай - ако му е студено  Grinning).

Завидях му на Алф за топлия хляб. Наскоро и Мъро си беше похапнал топли картофени хлебчета  Grinning.

# 167
Банда привет !  wavey  Ей ме.Бях малко в Хисар и се завърнах.Малката е при нашите, ще я гледат че аз почвам работа от понеделник  bowuu
Бях оставила Зари сама за 6 дена, добре се е гледала  Mr. GreenОсвен една мъртва риба в аквариума, поражения в апартамента няма.Зари много ми се зарадва и дълго ми близа лицето.Сега не се отделя от мен.За сега толкова, минах само да ви се обадя.По-късно ще ви изчета и ще пиша. Hug

# 168
А у нас днес на рзсъмване имаше женски котешки бой.Толкова време ги пазих,но дали защото бях сънена и не успях да реагирам бързо,но новата се измъкна,отиде при нашата,гониха се ,пищяха,бяха на кълбо.Накрая ги разтървах.Нямаше поражения,освен една щипка бяла козина.Но тъй като и двете имат доста бяло,не знам коя да съжалявам.Дали някой ден ще се сприятелят?

# 169
  • Costa Rica
Споко, ако едната се признае за победена, ще се сприятелят. Проблем ще има само ако всяка иска да е шефа - като котаците на Таня.

# 170
  • София
uadjet, само една щипка козина? Нищо не е  Mr. Green. Специално за теб показвам как изглеждаше банята след последната им "среща" през януари:

количествата кафяви и сиви косми са равни  Grinning

Близначе, честита ти работа! Дано да ти е присърце и дълго време да я имаш!

Снощи храних една пловдивска Кетя от балкона и Мъро през цялото време и ръмжеше Mr. Green. В един момент и аз му изръмжах, а той ме изгледа учудено и избяга вътре  Mr. Green. Наоколо е пълно с малки котета Grinning.

# 171
Момичетаааааааааа ако знаете какво преживях днес... щях да получа инфаркт. Към 10:30 простирам аз на терасата, прибирам къщата и двамата ми се пречкат из краката....Ходих до магазина да си взема нещо за пред филма ,който си бях изтеглила  и  съм се наместила удобно пред компа. Почнах да хрупам аз и забелязвам,че Зоро не е до мен да се опитвам да ми гепа хапката от устата и тръдвам да го търся и разбирам,че той въобще не е в къщи  newsm09 Хукнах аз по стълбите нагоре...надолу...мазата... няма го.. полудях. Звъня на моя да се довлече веднага  вкъщи (беше на работа) Зоро го няма   newsm45 от 11:00ч аз, той и колегата му търчим из квартала да го търсим, като имате впредви,че е пълно с черни котки около нас  Weary. Една комшийка се провиква по едно време... "черна ли е... ами тя падна на козирката и скочи и побягна..." Тръгнаха аз натам където ми каза,но .. без резултат. Събрах всички котки след мен ,но и моя Зоро  newsm45. След 30 мин .търсене моя с колегата отидоха до съседното кафене, а аз останах с 2 комшийки. Почнах кола по кола да зяпам, Джеса надува гайдата горе и по едно време чувам различен глас от тия котки които вървяха постоянно след мен (защото бях с буркана с храна) Заслушах се и .... това беше ЗОРО по жалното му реване(когато го къпя или е затворен в коридора) newsm17 Беше се наврял под капака на една от колите пред нас, точно под носа ни. Извикахме собственичката на колата да отвори капака и......наистина беше той... веднага викнах моя по тел. да дойде,че така се беше наврял ,че ме беше страх като го дърпам да не скъсам нещо по колата или на него да му направя нещо. И така сега е при мен и никакво излизане повече на терасата  smile3513 smile3516 С Джеса го бях преживяла , сега и с тоя главоч.

# 172
*Didi_Hris*    ooooh! леле добре,ч е всичко е приключило добре. Чета ти поста и прескачам направо на края да видя намерили ли сте беглеца  Tired аз се притесних хем само виртуално ви познавам, представям си милата ти как си се чувствала.  Hug Успокой се всичко е наред вече. Нагушкай беглеца.

# 173
  • In a surreal moment!
Леле...Диди , какъв потресаващ екшън....важното е , че сте живи , здрави и в пълен екип....ужас ...малки глупачета-дивачета...Колко ли се е уплашил Зорито сладито....много ми е на сърце той , щото нали и аз ги имам2 черняги.
Моите пък се сбиха тази сутрин , Писанчо от няколко дена се точи на Шуши и тази сутрин го разпердушини заради една костилка от маслина...
Забелязах признаците на атака , извиках , но вниманието ми беше ангажирано и ....кълбото и писъците незакъсняха....
Много е разгонен Писан и всичко го нерви милия, а Шуши гледаше потресен и трепереше- да му е за урок , да не се вре при батя си. А малките като клюкарки надничаха отвътре...ххаха...и се върнаха да си доспят Simple Smile

# 174
*Didi_Hris* добре, че сте го намерили хайманата Hug аз като знам едната вечер зимата като изчезна така от терасата какво обикаляне падна из квартала и какъв рев, че повече няма да го видя Алфчо Sad (а той се прибра сам след 10 мин.) напълно те разбирам Hug

# 175
беглеца smile3515 Главата яко ме цепи сега...егати почивката.  smile3518
ето къде го намерих
една снимка на двамцата (бегълци)

# 176
# 177
  • Варна
Близначе,
честита работа, много се радвам за теб. Видя ли как всичко се нареди Hug
*Didi_Hris*,
голям кошмар си преживяла, добре, че има хепи енд Simple Smile Дано да няма повече такива емоции.
Таня,
впечатляващо бойно поле Crazy
Thomasito,
Томчо вече си е голям котарак Grinning

# 178
*Didi_Hris* , това на кой етаж е? Сякаш не е много високо. Нашата хулиганка се разхожда по терасите на комшиите на 8-ми етаж. Щом чуе, че я търсим се връща и се скрива, щото знае, че е виновна.

# 179
*Didi_Hris* , това на кой етаж е? Сякаш не е много високо. Нашата хулиганка се разхожда по терасите на комшиите на 8-ми етаж. Щом чуе, че я търсим се връща и се скрива, щото знае, че е виновна.
На втория етаж сме. Има и козирка точно под нас, но не ме е страх,че ще се нарани защото не е толкова високо. Страх ме е че ще го загубя, няма да се върне.... като знам как се беше наврял в колата едвали като ме чуе че го търсим ще дотича.  Сякаш Джес го усещаше ,че е наблизо и ревеше на терасата и тогава  се спрях до колите и се извиках името му дръннах буркана ...заслушах  се и чух познат рев и така го намерих....  hug Сега изпусна ли го от поглед и ми се свива сърцето... Вече се замислям да обградя от край до край цялата тераса с мрежа  smile3506 Все още се чувствам отпаднала сякаш незнам какво съм правила... ooooh! тази глава и тя не минава...

Общи условия

Активация на акаунт