Любители на котки - тема 29

• 39 110
  • 445
  •   1
Отговори
# 180
Леле Диди, настръхнах  Sad Добре че всичко  е завършило добре  ooooh!Представям си как си се притеснила....Ама да не му се караш, те не разбират че това не е редно, ходи им се навън на милите...И мойта Зари като избяга у комшията си изкарах акъла, ама се върна бързо де.
Томасито расте и хубавее ! Да е жив и здрав да ни пълни душите и очите !
Танче, значи в момента се радваш на Пловдивски пухчета  Grinning А там има много, наистина ! От към котки Пловдив е  супер.На Мъро сигурно това му е почивката  Laughing
Месечинке, благодаря ! Щях да идвам във Варна и да се видим, но за съжаление нямаше къде да отседна /щях да съм у приятелка ам се размина/ Друг път.
Тед къде се изгуби ?  Thinking А Шушулче ? Понякога се сещам за някой и ми липсва в темичката.....
Калина в Хисар веднага си намери котка за мачкане, подобна е на Дидините, ето снимка :

http://blizna4e1.snimka.bg/animals/kotence.372826.14337700
http://blizna4e1.snimka.bg/animals/kotence.372826.14337701

А това е Зари :

http://blizna4e1.snimka.bg/animals/kotence.372826.14337698

Напоследък не я снимам много.......Снощи и мъжът ми се прибра и тя сега е вери хепи.Само ни гледа любовно в очите.Като че не е вече толкова дива, дано улегне още повече.Цяла нощ спа при мен и много ми се гушка  Heart Eyes

# 181
Thomasito тази снимка е уникална Laughing http://galentinass.snimka.bg/animals/thomasito.413457.14339793 каква физиономия само Heart Eyes много бързо расте котака! (и май е сънен на снимките Laughing) нагушай го от мен Hug
blizna4e много са готини снимките на Калина с голямата котка Hug
*Didi_Hris* гушки и на твоите бегълци Hug

# 182
  • Варна
Кетя си припомни едно забравено забавление hahaha

# 183
 от Варна съм  и търся временен дом за котка улична кротка със шиниран счупен преден крак , трябва и дом за 20 дни докато  се свали гипса , ще я донеса обезпаразитена външно и с  осигурена храна гранули за 20 дни и бентото също  . Ще съм ви благодарна ако и намерим дом за 3 седмици , иначе счупването не е сериозно и лекаря каза че след 20 дни ще си е ок животинчето . телефона ми 052 733883 ., о897 781848 Катя . Пишете ми и какви са цените нА КОТЕШКИТЕ ХОТЕЛИ И КООРДИНАТИ АКО ИМАТЕ

# 184
Близначе, много пораснало твоето малко "костенурче"!!!

Месечинка, как си я хванала така точно в мига, в който се надигнала да гледа...

Много хубави снимки сте слагали напоследък. Ще се върна сега да чета назад. Утре и аз ще покажа Мишо.

Дано се намери нещо за това котенце с гипсираното краче.

# 185
Здравейте момичета, имам един въпрос. Моя приятелка иска да си вземе котка, харесала си е една, но не знае каква порода е, а иска точно такава. Ще се радвам, ако споделите и горе-долу колко струва. Слагам и снимка.   bouquet

# 186
Здравейте, момичета. Аз отдавна не съм писала и ви се извинявам, че така нахлувам, но нямах много време напоследък. Моето Бебе е бременно в момента, а започна да повръща преди няколко часа. Прочетох, че не е нормално и утре сутринта ще я закараме на ветеринаря. Исках да ви питам, някоя от вас, която е имала бременна котка, случвало ли ви се е нещо такова? Предполагам, че е нормално, но е бременна за първи път и ми е адски изплашено за всичко...

# 187
  • София
Здравейте момичета, имам един въпрос. Моя приятелка иска да си вземе котка, харесала си е една, но не знае каква порода е, а иска точно такава. Ще се радвам, ако споделите и горе-долу колко струва. Слагам и снимка.   bouquet

Това е британец. Има една съфорумничка с такъв красавец. През март - април беше писала много как и от къде го е купила. Просто се порови в темите с номера 20, 21,22 и ще прочетеш каквото те интересува. Възможно е и преди това да е писала. Просто аз съм чела по това време.

Ах, тази любопитна Кетя! Така хубаво гледа! Като кенгуру е застанала  hahaha.

*Didi_Hris*, радвам се, че всичко е завършило благополучно!  Hug

Поздрави и на "големите" Томас и Зари  Heart Eyes. Растат толкова бързо!

# 188
ей тука има развъдник на британски котета  звъни да попиташ колко е цената, обикновено е около 800-1200лв в зависимост от родословието.
 В ЗОО магазините са около започват от 400 нагоре

# 189
1 бърза снимка на Алфи
че ще ходим да четем за изпит с него  Crazy дано да слуша, че днес видя едно коте през прозореца и сега само за него си мисли  Laughing

диди хрис добре че сте го открили хайманата  Wink  Hug  Hug
томасито голям бонбон  Heart Eyes
близначе мн. хубави снимки!
кетишончето е голям сладур на тази снимка  Hug дай още такива  Peace

# 190
Привет, котанки!
Снощи ви изчетох на един дъх.
Имаме си нови попълнения гледам, добре са ни дошли  Hug
Wb, много се радвам да те видя отново! наскоро бях гледала снимки от албумчето на Джава и си мислех какво ли става с вас... Дано да не се окаже нещо сериозно тази бучица.
Диди, а ти мила, какъв стрес си преживяла...  ooooh! ниаккво излизане за Зоро! Аааамаха!

Сега ще ви приложа малко снимки и отивам да работя  Grinning
Нефертина не я видях, командировали са я на вилата за месец, защото имали гости с бебе съседите и да не пипа котките.
Това е щерката на баба Мима. Таз година за сефте роди. Млада мама.

Те децата й колкото нея станали. Не че те са едри, просто тя е дребна.

И още сучат. При това и от баба си и от майка си....

Това е едното от малките. На заден план е баба Мима. Милата , тя леко куцука, една  е опърпана... ушите й накъдрени, 3 зъба се мотат из устата й... ама още държи фронта. На 13 години е, направо рекорд за котка, живееща навън и раждала безброй пъти.

Това е другата сестричка, по- беличката. Тя по- дава да я пипат. Очите й са сиво- зелени. Сигурно ще станат зелени след време.

А тук малкия пух заспа в ръцете на баща ми.

Отново другия пух - той беше много добър и послушен модел, макар да не дава много да го пипат  Mr. Green

И една снимка спам  Laughing

Забравих да кажа за Нико и Бени. Омели си бяха всичката храна. Оакали тоалетничката  Mr. Green  Много ни се зарадваха. Нико мърка и ми говори поне 2 часа. Бени ми беше сърдит. Чак тази сутрин  дойде да ми цоца врата и да помърка.
Много ми беше домъчняло за тях, 5 дни не са малко ... и такива огромни ми се видяха снощи, в сравнение с женските котки в Добрич. на снимките не си личи много, но не са повече от 2 кила, а малките не знам дали имат и по кило и половина. Не са особенно ящни,  а и са си дребнички - като мини котета. То няма какво да им намачкаш.... мойте дебелаци са друга бира  Laughing и шкембета и сланини... и си ги намачкотих с кеф.

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 09:39 от Ted_cat

# 191
  • Варна
Игуанке,
на Алфонсо май не му се учи много, още нанка Laughing Сладкиш Heart Eyes
Тедиии, добре дошла Hug Разкошни снимки, просто страхотни, много се забавлявах с тях Grinning

# 192
Благодаря, Месечинке!
И да се извиня на варненки - имах желание да се видим, но въобще не стигнах до Варна.
Два дни ходихме на плаж, бях забравила колко е изморително. Въобще не мога да си почина аз на море. То жега, пот, мацотиш се с плажно масло, пясъка ти се вре навсякъде...
Празнувахме 2 вечери рожденния ден на Светлин, пазарене, маси, слагане, вдигане...
В петък вечерта ме хвана  вирусче с повръщане и разстройство. Лежах, спах цял ден. Мъжа и той не беше добре, кръвното му нещо падна. Чак беше припаднал в банята, ударил си главата, притеснения покрай него...
В неделя събрахме сили да идем до Балчик да разгледаме и таз година Двореца. И следобеда си тръгнахе за Сф. Пътувахме без климатик, че перките пак се бяха постопили... умрях от жега, косата ми стана на нищо от вятъра - все на отворени прозорци карахме.
Наоплаках се...  Mr. Green

# 193
  • София
Привет! Да си споделя с вас- в събота кастрирахме Бастиан! Много ми е мъчно, вече два дни минаха, а той, милият, един такъв жален, унил, не яда, не "говори" ...! Миналите по този път ако може да споделят колко продължава това състояние, кога се посъвземат котенцата от стреса, които са преживели? Единствено се активира, като трябва да му даваме антибиотика, бори се със зъби и нокти, все едно от това му зависи живота...!

# 194
Благодаря за отговорите.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт